Gradinita Happy Univers si Cuibusorul zanelor

Gradinita Happy Univers si Cuibusorul zanelor | Autor: stef27

Link direct la acest mesaj

Buna,

Cum sunt aceste doua gradinite? Vreau sa imi mut fetita si vreau parerile voastre in legatura cu aceste gradinite.
Sau, stie cineva o gradinita buna in zona Cotroceni - 13 Septembrie- Piata Unirii? Cand spun buna, nu ma refer numai la cladire, ci mai ales la ceea ce se intampla acolo. Sunt gradinite unde se invata ceva si gradinite unde doar se asteapta trecerea timpului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micheline29 spune:

Eu personal sunt multumita de happy univers. Cuibusorul zanelor e mai noua, nici nu am intrat inauntru pentru ca am vazut ca nu prea au curte si ce au e betonat. fi-miu e de trei zile la happy, plange un pic cand il las in rest se joaca si deja dimineata imi spune ca vrea la "tante" adica la educatoare, de care se pare ca ii place. nu are decat 1 an si 11 luni si mi-a fost cam frica sa-l dau dar se pare ca happy univers a fost o alegere corecta. sta mult afara in curte, se joaca, mananca rezonabil e curat si ii schimba pampersul periodic. sper ca va fi bine si in viitor.

Micheline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef27 spune:

Multumesc Micheline

Merg maine sa o vad. E important sa se simta si copilul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val32 spune:

Si eu mi-am inscris saptamana trecuta la happy univers fetita de 2ani si 2 luni. Urmeaza sa inceapa de la 1 oct. Inainte de a o inscrie aici, oscilam intre happy univers si cuibusorul zanelor (am vazut in total vreo 10 gradinite. Am pus accentul pe siguranta iar cuibusorul zanelor, desi e foarte moderna, cladirea e noua, spatiile sunt mari, nu are loc de joaca. Copiii se joaca vis-a-vis la o gradinita de stat.

Micheline, cred ca vom avea copiii colegi de grupa. Eu nu am primit inca un contract si ma astept ca-l voi avea in prima zi de gradinita. Si tu tot atunci l-ai primit? Chitantele la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna dimineata.

Am deschis un subiect special pt copilasii de la Happy Univers: 'Noi suntem Happy'.
Va astept acolo.

Mergi la inceput