Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Nicole, fisierele cu extensia .ace sunt niste arhive care se pot dezarhiva cu programul WinAce, care se gaseste free penru download pe net, de exemplu la www.winace.com . Daca stabiliti o ora si un loc de intalnire pot eventual incerca sa vin in Herastrau. Problema e ca vin cu autobuzul si bebe in marsupiu, care bebe deja ma rupe de spate. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerila www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
plimbare?? hmmm...o rumeg acu!!
simonix, si noi am patit asha in marsupiu. Pt ca pielea e f. sensibila, nu mai circula lejer sangele. Nu e grav- atat timp cat picioarele sunt calde, e doar la nivelul pielii- pana atunci nimik nu ii jena. De aceea in marsupiu sustin fifitsa. La iarna,c and o sa o tin in conbinezon, va fi mai simplu- ala e gros si izoleaza termic si mecanic, si nu o sa mai am stresul asta.
e posibil si de la detergenti. Acu, din 'experientsa mea' pe la dermatologi (io is sensibila! nu e regula pt toti), cu diagnostic fie dermatita atopica fie de contact, ce am incercat si ce a functionat si ce fac acum e:
- spal rufele cu detergent lichid si clatire dubla (sa fie sigur clatite, sa nu ramana nicio urma de detergenti, care sunt destul de puternici.... doar tre sa scoata toate petele!!)
- fara balsam de rufe. Reclamele cu senzitive sunt VAX! dermatologii mi-au zis. (la 7 am fo pana acu....)
- sapunuri cat mai moi, mai usoare (lichide, sunt unele hand+body wash fara sapun, fara alcalini, fara parfumuri)
- cat mai putine creme, cat mia putine chimicale - minunat e uleiul de maslina virgina. Nicio pers. nu a reactionat urat la el; toti dr dermatologi la care am fo mi l-au recomandat cu incredere;
- cat mai putine chimicale in alimente
- plus creme de protectie & regenerare a pielii: aici intra gamele Avene, mie pt miinile care arata a frecat scarile intregului cartier mi-a recomandat crema de miini Vichy cand am bani, sau crema de mini Tractopon, mai eftina dar... minunata!!! Cei de la Tractopon au scos si un lapte de corp. Dar nu va recomand pt bebei, luati ce zice dr. sau cel mai bun - uleiul de masline.
Si asha am incercat sa explic si pt vecina inais. In plus, dermatita atopica - e un diagnostic general - cand nu se stie cauza, nu se vad implicatii grave, dar se banuie ca poate trece de la mama natura..... Si daca vrei, iti recomand cea mai tare dr din care am fo, Dr Raluca Popescu, acu e la Medsana. Am gasit-o pe net, pt ca si-a facut specializarea in dermatita de contact, in Marea Britanie. Dar asta doar daca te apuca disperarea....
nu mai stiu ce sa va zic.
Da, un gand bun catre Daria_Ioana, in disperarea asta erai si acu cateva luni, cand erai insarcinata, si o sa repet ce ti-am zis atunci: NU ESTI TU VINOVATA de situatie; dar TU POTI SCHIMBA. Ce poa sa fie mai rau decat acu? Pune piciorul in prag lui Cassie. Daca de binele tau nu iti pasa, fa asta pt Darius. A, si nu lasa la san pe Darius mai mult decat e cazul - il vei obisnui legat de tine si pe el, si nu e cazul.... lipsa ta sufleteasca de dragoste nu tre sa o completezi cu zambetele lui. gandeste altfel - la un moment dat o sa incepi munca. Ce faci? lasi acasa 2 copii care nu se descurca pe picioarele lor, crescuti doar legati de fusta. Nu esti prima mama cu 2 copii, sunt alte dude care s-au descurcat - poti si tu !!!! mai ales ca esti deshteapta, cu facultate, cu educatie, cu suflet.
pup.
fug.
a, sa mai laud pozele la fete de la intalneli!!! si mi-a placut Enorm rochitsa aurie/argintie a lui Simonacip. Iar fii tai ma lasa fara replica... ce baieti super ai!!
si coloarea lui Ylari - imi place mult blondul, dar nu cred ca ma mai fac, e greu de intretinut - acum parul imi cade rau, si s-a uscat, si arata a matura. O sa fac tratament cu ulei de masline, inca nu stiu cum, dar ma dau si io cu ulei si stau asha 1-2 ore, sa il hraneasca.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Fetelor, am terminat si eu mancarica, am tinut-o o ora in plus in cuptor pentru ca am adormit langa bb
Era focul mic si nu s-a ars, dar cred ca sunt terci dovleceii aia, nu stiu cum se mai tin in forma..
Mihaser Si noi avem aceeasi problema, nu accepta biberonul…unde mi-era frica sa nu se obisnuiasca cu el. Acum nu stiu ce sa zic, nici eu nu am sufficient lapte si bb sta non stop la san cand suntem acasa. Si noaptea la fel. Sa stii ca la cutia asta de NAN am observant ca are asa un gust metalic. Eu mai mananc din cand in cand din laptele praf, dar nu are gustul asta cum are cutia actuala. Si m-am chinuit mult cu el sa manance si a regurgitat foarte mult dupa fiecare biberon. Se poate sa fie loturi si loturi de cutii de lapte praf, unele bune, altele rele...mi se pare aberant. Sotul zicea sa schimbam laptele…
Simonix ce frumos ca a venit prietenul din Polonia si ati avut o seara misto! Cat despre plansul si petele de pe picioruse ale lui Robertzel, eu zic ca are dreptate Sis, l-a jenat ceva.. nu cred ca e de la soare, eu l-am plimbat toata vara cu piciorusele in soare si nu i-am dat cu crema…Am avut si eu odata probelma asta cu Mirci se iritase tot pe piept de la o bluzacu model cusut
.Era tot rosu cu bubitze.
Ylari cum a fost in Morarilor, ce parc preferi pentru maine???Wow, tatal tau la 65 de ani invata sa umble pe net si citeste ziarele electronice.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
Simonix vazind mesajul lui Cleo ma intreb: o fi de la crema de soare cu care l-ai dat?????
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Andree27 spune:
Am fost la dr si sunt bine.Mi-a facut EGG si a iesit ok!Dar am tensiunea aia mica super mica,e 8!!Mi-a dat sa iau Magne B6 ,Supradyn si Tanakan si sa ma odihnesc ca sunt pra palida si slabita!!
Simona,mami de baieti,(hihi) chiar ca e mare baietelul tau!Manca-l-ar mama!!!Sa-ti traiasca amandoi!!!
Daria asculta sfatul Ceniei ca tare bine a grait!!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Nicole1980 spune:
Noi am fost azi si am luat indemnizatia de la sector 4. Am stat cam o ora si jumatate k facusera niste incurcaturi si nu venisera banii. pt trusou au zis ca ma suna ei.
Erau multe mamici pe acolo, chiar am intrebat-o pe una dintre ele dc intra pe forum, mi se parea cunoscuta, dar n-a fost sa fie... poate data viitoare mamai intalnesc si eu cu cineva.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Gabitzam -merci mult. Incerc acum la adresa indicata.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
anisiap spune:
| citat din mesajul lui Andree27 Am fost la dr si sunt bine.Mi-a facut EGG si a iesit ok!Dar am tensiunea aia mica super mica,e 8!!Mi-a dat sa iau Magne B6 ,Supradyn si Tanakan si sa ma odihnesc ca sunt pra palida si slabita!! Simona,mami de baieti,(hihi) chiar ca e mare baietelul tau!Manca-l-ar mama!!!Sa-ti traiasca amandoi!!! Daria asculta sfatul Ceniei ca tare bine a grait!!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
yo credeam ca de la vopseaua de par blonda blonda
MissParker spune:
| citat din mesajul lui Daria_Ioana Si MAMI |
Stiu ca asta nu te consoleaza, dar ti-am admirat silueta

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
Buna fetelor si de la noi!!!!
Pana la urma am pus fata in marsupiu azi (stiti ca urasc carutzul) si m-am plimbarit un pic cu ea, pe la farmacie, pe la biserica (i-a placut teribil, se uita la mine si zambea cand vorbeam eu cu icoanele) si se benocla la luminitze… Am trecut sip e la tat ape la munca (s-a bucurat teribil – o iubeste pe bebeluna la culme) Intr-un final am ajuns acasa cocoshata… Aaaaa, n-am mai fost in morarilor, am fost in parcul florilor (vis-à-vis de Morarilor – ma duceam eu acolo cu un gagic cand eram in liceu. Ce vremuri, maica….
Asaaaa, wow, Simonix, imi pare rau ptr piciorusele lui Robertel, nu stiu ce sa spun, mie pana acum nu mi s-a intamplat sa patzim asa si vreau sa spun ca am tot carat-o pe Eva in marsupiu. Pe de alta parte vad ca tot face ici colo pe pielicica mici pete de dermatita… Nu stiu ce sa ma mai fac cu ele. O maid au cu Diprosalic, dar o pot da 3 zile de 2 ori pe zi, apoi pauza o saptamana……. Ultima data am crezut ca am scapat, dar de unde data trecuta a avut o singura pata, acum i-au aparut vreo 3. Oricum vinerea viitopare mergem la doctor sa vedem ce spune, pana atunci am sa schimb uleiul cu care ii fac masaj, am sa trec pe ulei de masline, recomandat vad si de cleo! Pup cleo.
Cleo intr-adevar blondul este destul de greu de intretinut, dare u recunosc ca sunt maniaca dintr-aia care-si face tratamente, nebuneli, am tot felul de bigudiuri, placi de intins, de creponat, ondulatoare, foehnuri si tot felul de balamucuri, deja nu mi se mai pare un calvar sa ma ocup de par, la inceput imi era greu dar imi place blondul prea mult si am zis ca nu o sa mai renunt la el niciodata, vad eu cum fac la sarcina urmatoare…
Laura, tata e un mare internaut si mi-e tare drag cand il vad cum baga el acolo la prietenul lui Google diverse intrebari, cauta cum mai e cu pensile cu recalcularile, etc… Mi-ar place sa mergem in Morarilor maine, dar unde ne intalnim? Ca nu stiu pe unde vii tu. Si pe la cat sa ne vedem?
Andree27, ma bucur ca e totul bine cu caputzul tau… Suntem doar obosite dragutza, iti revii tu! Sa tii tratamentul!!! Pupic si tie!
Daria, foarte frumoase poze, mi-ai facut o pofta teribila de mareeeeeeeeeeeee
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Il astept pe coafor si in timpul asta ii explic lui David ce e cu animalutele care atarna de patutul lui ![]()
Azi la pranz, Mutti venise sa ma intrebe daca nu am sa-i dau o jumatate de cescuta de lapte (gospodina perfecta ramane mereu fara lapte, alt pretext nu-i mai trece prin capul ala sec???). Tocmai il alaptasem pe David si voiam sa-mi fac niste paste cu sos. Ea ("amabila" ca intotdeauna): "Daca ai ceva de rezolvat, il pot lua eu pe David". Eu (de data asta la fel de "amabila"): "Nu, Mutti, totul ok, profit ca doarme si-mi fac repede ceva de mancare, dupa aia ma joc cu el, ii citesc, dansam, ii fac masaj la picioruse etc.". S-a carat cu codita intre picioare. Ah, si fiindca o rugasem sa fie pe faza sa-l ia putin pe David cand vine ala sa-mi faca suvitele (nu vreau sa inspire mirosul ala de peroxid
), am avertizat-o si ca nu vreau sa iasa cu David la plimbare, fiindca vine Bogdan de la servici si vrea EL sa iasa. Bine, momentan ploua, deci oricum nu va putea iesi nimeni in final, dar Bogdan m-a rugat in mod expres sa nu-i dau voie sa mai plece cu el. Mama, abia astept sa ne caram din casa asta. Unde mai pui ca mai stam si la numarul 4, cifra care in Asia simbolizeaza moartea (dupa feng shui este chiar fatal sa stai intr-o casa sau apartament cu numarul 4 - ei, aici se confirma, casa asta are o aura tare proasta)...
Am vorbit din nou cu terapeuta (care a lucrat ani de zile si cu Manfred si deci cunoaste istoria parintilor lui), ea m-a avertizat ca Mutti este - in ciuda amabilitatii si inocentei de suprafata - o femeie manipulativa care in subconstient e f. acrita si incarcata de resentimente si de agresivitati reprimate si sublimate (adica nedescarcate niciodata!), de aceea exista riscul ca ele sa se reverse candva asupra cui nu trebuie... si ca ar trebui sa ma tem de influenta ei asupra lui David. M-a pus serios pe ganduri. Vineri ma duc la ea cu David pentru o sedinta, sa vedem ce mai iese la iveala.
Va pup si voi reveni cu poze dupa ce pleaca Daniel (cred ca toata povestea va dura 3 ore, ca ma si tunde). Tineti-mi pumnii sa fiu si eu gigea mai-mai la final, ca v-am tot invidiat pe voi din poze (Ylari, Cleo, Laura, Simona, Simonix), cat de FRESH si elegante si aranjate aratati cu toate, numai eu ramasesem ca o bucatareasa somera