Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna fetele...

LAURA inca o data ma bucur ca te simti un pic mai bine,si din auzite cum spune CLEO cred ca orezul e indicat ...

ANDREA mami de ERICUT fff frumusel bebica dulceata mica ce par aveti amandoi ...de var vedea astia de la H&S ,LOREAL,GARNIER,VAR LUA LA UN SPOT PUBLICITAR...apropo pe bebe meu tot ERIC il cheama

CLEO ce buna dizpozitie ,cred ca de la cafea sau nu?

ANISIAP super dulcica printesuca ta am vazut pozele tare draga si linistita are niste ochisori de te pierzi in iei sa va bucurati in continuare de ea.

YLARI in cuvintele tale il regasesc si pe bebe meu are doua nopti fff agitate dar eu lam pus la san si se linisteste eu cred ca este de la dinti? se poate oare?asa repede ca alta explicatie nu am... sa speram ca dupa vaccin va fi mai bine pt ca la cel de la 2 luni tare mi la agitat.

fetilele in cazul in care nu ati reusit sa cititi msg meu anterior :IMI CADE PARULfff rau ce sa fac? sa ma tund?

Mergi la inceput

Fetitele nu stiu cum sa va arat pozele eu le vad asa

http://community.webshots.com/user/alina_eric0

si apoi dau clik pe poza imi apare CHANGE THE PICTURES SI SE DESCHIDE HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

Buna fetele...

LAURA inca o data ma bucur ca te simti un pic mai bine,si din auzite cum spune CLEO cred ca orezul e indicat ...

ANDREA mami de ERICUT fff frumusel bebica dulceata mica ce par aveti amandoi ...de var vedea astia de la H&S ,LOREAL,GARNIER,VAR LUA LA UN SPOT PUBLICITAR...apropo pe bebe meu tot ERIC il cheama

CLEO ce buna dizpozitie ,cred ca de la cafea sau nu?

ANISIAP super dulcica printesuca ta am vazut pozele tare draga si linistita are niste ochisori de te pierzi in iei sa va bucurati in continuare de ea.

YLARI in cuvintele tale il regasesc si pe bebe meu are doua nopti fff agitate dar eu lam pus la san si se linisteste eu cred ca este de la dinti? se poate oare?asa repede ca alta explicatie nu am... sa speram ca dupa vaccin va fi mai bine pt ca la cel de la 2 luni tare mi la agitat.

fetilele in cazul in care nu ati reusit sa cititi msg meu anterior :IMI CADE PARULfff rau ce sa fac? sa ma tund?

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

Stiu ca si pe baietelul tau tot Ericut il cheama!!Am vazut de la inceput!!!
Eu zic sa nu te tunzi,mai bine fa-ti tratamente la par!!!!Si mie imi cade dar cica e de la alaptat!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Jady, si mie imi cade parul rau de vreo trei saptamani. Am inceput sa fac un tratament de la gerovital (lotiunea aceea cu petrol impotriva caderii parului) si m-am tuns scurt. Observ o ameliorare. Coincidenta e ca si eu m-am facut suvite inainte de botez (mi-au iesit si prost pe deasupra). Totusi tin sa cred ca e de la sarcina si nu de la suvite.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Ma pregateam sa-i raspund Simonixului ca fac tot posibilul sa ne intalnim si uite ca s-a cancelat oricum nu stiu cum as fi putut ca piticu' si in marsupiu ma urla, am frica de a mai iesi din casa cu el.

Din pacate noi n-am scapat de ortoped, ieri am fost si ne-a dat atele gipsate amovibile pentru talus, azi i le-am pus, ce mai... un alt motiv sa planga cu putere. Nici de ochisor cu secretie n-am scapat, nici de colici n-am scapat... Dar uita mami orice suparare cand rade puiul in hohote.

Simonacip am vazut puiul tau frumos foc! Ce frumos sta el acolo in fundulet
Laurita muuulta sanatate!

Inais si sper ca totul o sa se aranjeze perfect, m-ai facut sa ma gandesc la tortul ala, io care incerc sa scot dulciurile de pe lista de bucate.

Andree super scump puiul tau cu par de aur!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

OFF dragul de Robertel ,saracutul de el!!Doamne ajuta sa treaca odata toate sa se faca bine!!!multi,multi

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

jady, m-a luat depresia acu 2 sapt cand a inceput sa cada parul ... gaseam la fiica mea in pumn...cacalau. Io care de felu meu is o optimista... imi venea sa plang toata ziua. M-am dus la coaforu de la coltu blocului, m-am programat la prima coafeza, i-am zis oful, si ca ii dau voie sa taie 1-2 palme din lungime, si o las sa imi ridice moralul. Si a reusit, mi-a dat jos ce era ars, m-a vopsit, mi-a dat o forma, arat si io a fimeie, nu matura!!!

Asha ca... tunde te. De gfelul meu, nu eram fan coafat, dar aucm le inteleg pe tipele care ziceau : "ma simt naspa - ma duc la coafor sa imi ridic moralul". Asha ca...va recomand la toate operatiunea asta. Si mai des o sa fac: ma spal acasa pe cap, si cobor la coafor unde in 30 min de coafat arat mumoasa!

si ca sa ridic moralul si lui Lorich, cu piciorushele am tras si noi, Talg valg bilateral- fesha gipsata in 2 runde, cate 1 sapt. Si abia venisem de la materniatte, de cateva zile... si incepusera si colicile... uof. Dar s-a rezolvat. Teoretic, la varsta aia se pun 3 runde, de cate 1 sapt, (noi am avut 5 nopti, pauza 3 zile, apoi 6 nopti gips) dar pt ca a evoluat f. bine, dr ne-a zis sa continuam cu un anumit tip de masaj, si uite ca acu mai mergem la control peste 1 luna, si masam numai 1 piciorush! Celelalt cica s-a rezolvat.
A mai ramas coshmarul cu displazia...

A, si noua ne curge un ochisor. Numai unul. Din nashtere ne-au curs amandoi, s-a si infectat, cand am fo la ortoped ne-a vazut si o pediatra, si ne-a dat Netacin, ca era deja conjuctivita; cu masaj s-a curatsat 1 ochisor, in 2 zile s-a desfundat canalul lacrimal, la celalalt...uite ca implinim 4 luni. Dar mami persevereaza.

Alysh, de la suvite ar trebui sa cada numai parul pe acele suvite, adica sa vezi numai par blond pe perie. Dar si tu, ca si noi.. ai nascut! Dr cu care am nascut, dr Hamid, mi-a zis "o sa iti cada parul. Sa nu te sperii, nu chelesti!". Asha ca... daca a zis el... sa il credem, da?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

cred ca am gasit:

http://community.webshots.com/album/56615

Mergi la inceput

nu merge

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

jady, m-a luat depresia acu 2 sapt cand a inceput sa cada parul ... gaseam la fiica mea in pumn...cacalau. Io care de felu meu is o optimista... imi venea sa plang toata ziua. M-am dus la coaforu de la coltu blocului, m-am programat la prima coafeza, i-am zis oful, si ca ii dau voie sa taie 1-2 palme din lungime, si o las sa imi ridice moralul. Si a reusit, mi-a dat jos ce era ars, m-a vopsit, mi-a dat o forma, arat si io a fimeie, nu matura!!!

Asha ca... tunde te. De gfelul meu, nu eram fan coafat, dar aucm le inteleg pe tipele care ziceau : "ma simt naspa - ma duc la coafor sa imi ridic moralul". Asha ca...va recomand la toate operatiunea asta. Si mai des o sa fac: ma spal pe cap, si in 30 min de coafat arat mumoasa!

si ca sa ridic moralul si lui Lorich, cu piciorushele am tras si noi, Talg valg bilateral- fesha gipsata in 2 runde, cate 1 sapt. Si abia venisem de la materniatte, de cateva zile... si incepusera si colicile... uof. Dar s-a rezolvat. Teoretic, la varsta aia se pun 3 runde, de cate 1 sapt, (noi am avut 5 nopti, pauza 3 zile, apoi 6 nopti gips) dar pt ca a evoluat f. bine, dr ne-a zis sa continuam cu un anumit tip de masaj, si uite ca acu mai mergem la control peste 1 luna, si masam numai 1 piciorush! Celelalt cica s-a rezolvat.
A mai ramas coshmarul cu displazia...

A, si noua ne curge un ochisor. Numai unul. Din nashtere ne-au curs amandoi, s-a si infectat, cand am fo la ortoped ne-a vazut si o pediatra, si ne-a dat Netacin, ca era deja conjuctivita; cu masaj s-a curatsat 1 ochisor, in 2 zile s-a desfundat canalul lacrimal, la celalalt...uite ca implinim 4 luni. Dar mami persevereaza.

Alysh, de la suvite ar trebui sa cada numai parul pe acele suvite, adica sa vezi numai par blond pe perie. Dar si tu, ca si noi.. ai nascut! Dr cu care am nascut, dr Hamid, mi-a zis "o sa iti cada parul. Sa nu te sperii, nu chelesti!". Asha ca... daca a zis el... sa il credem, da?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

cred ca si eu pana la urma ajung la foarfeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am dormit non stop de azi dimineata si déjà ma simt mai bine. Nu mai sunt ametita, nu mai am febra…
Andree si Anisiap super pozicile!
Lorich ooof ce rau imi pare de greul pe care-l tragi cu Robitza!
Alysh, nu stiu de la ce o fi fost eu am banuit ciorba – de fapt borsul a avut un gust ciudat si am aruncat-o toata, abia gatita. Adica mancarea pentru care am sacrificat intalnirea cu Ylari . Eeei, ati inceput diversificarea? O sa fie o nebunie, nu o sa mai avem timp de nimic, vorba ta…
Mihaser ma bucur ca ti-a revenit lapticul! Sa-mi iau si eu ceai d-asta de la Hipp pentru lactatie…Deocamdata iau Galafor, e bun si asta.
Jady da, orez Bismati, buun. Chiar imi era pofta zilele trecute… Tocmai s-a discutat despre caderea parului…toate suntem cu problema asta. Eu nu cred ca ma tund. Imi place prea mult parul lung… Pe de alta parte si Cleo are dreptate… iti ridica moralul un coafat!Toate fetele sunt acum Calare pe pagina ta de webshot si nu pot vedea pozele…trebuie sa mai astept
Ylari maine nu mai ratam, daca nu ai alt program!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput