Puiuti de Randunici 2008!! (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxana, i-am facut baita, ca l-am trezit la 8 jum, la 9 l-a imbaiat tati, apoi a papat bibele si nani!
Eu am inima indoita ca plec...stam de marti pana sambata, nu e mult...pe 30 septembrie, de ziua sotului plecam , mergem in Florenta la meciul cu Steaua si apoi in Venetia 2 zile. Cand a auzit cumnatica-miresica vrea si ea sa vina cu noi in mini luna de miere . Si mergem si cu nasii!

Mimonel, ai venit acasa? n-am apucat sa citesc mult din urma...

Sovi, am vazut ca a venit pediatra, bravo lui Sashone ca e bine. Mai, numai eu am fost disperata ca luase 200 g in 2 saptamani...eu m-am stresat la greu cu amandoi piticii cu greutatea in primele 2-3 luni!

Am vazut Ursulet razacios si Vladut de Maia cum papa ca oamenii mari!

Si ma duc la nani, ca nu mai pot...noapte bunaaaa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, vroiam sa-i arat o bata, un batz lui Monix, ca era sa piarda scumpete de Vladut din carut . Scumpul de el...am citit cum v-ati distrat la mare!

Kya, ai fost la Barcelona?? eu vreau sa ma teleportez acolooo, forever!

Gata, gata, fug!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu buna treaba ca ai scapat de calcat! si... pentru plecarea in Italia! abia astept sa ne reancepem calatoriile ! dar cred ca abia la anu'!
rox la noi in apartament e inca asa de cald, ca tot in tinute de vara culc soricelu'! si asa mititica transpiraaaa...din plin!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

buhuhu , asta-i ora pt buhuhu
Zic pe scurt ca azi am studiat toate magazinele virtuale si reale si am cumparat pana la urma scaun poly si tarc brevi , un crocodil de plus urias, care se infasoara in jurul copilului ca sa se sprijine, un asternut nou si vreo doua jucarioare ....copilul a fost cumintel, l-am cantarit si a luat vreo 80g intr-o saptamana (de cand ii ingros laptele cu cereale )....am uitat sa va mai spun ca are 4 dinti (au iesit si cei doi de sus ) e super scump!
Azi am apucat sa-l plimb si pe el "pe lumina" , daca tot s-au terminat caldurile
Abia pe la 11 noaptea am strans-intins rufe si spalat vase asa ca iata-ma cum nu dorm la ora asta, ca s-a dus somnul meu
Am vazut ca a aparut Gecko diversificata si abandonata ...Amirafetele stiau de aparitia lui Vlad si nu mai e o mirare pt nimeni, se pare ca se poarta in generatia mea copiii mici ...unii pana acum au facut cariera, altii acum traiesc a doua tinerete, altii sunt la a doua casatorie si noi copii...fiecare cum si-a asternut ...Ursuleataam vazut filmulete...e bestial copilu' cum canta si ridica manutele asa de parca chiar "clapeteaza" , e mortal ...de ce a parasit-o ? de bou , fereasca Dumnezeu pe femei de criza barbatului la 40 de ani ...Sovimerci pt secretele caprismului , deocamdata am achizitionat lapte Milli 1,5%...vedem maine desi mi-e asa milutza de el cand ii bolboroseste burta , Bubualta nunta si Italia ....cat despre bata ce sa spun, chiar merit...inca ma mai simt de kko...Tuchi mult a fost, putin a ramas :hai Tuchi,hai! ....Kya mi-ar placea sa va vad maine in IOR dar nu stiu daca apuc sa ma mobilizez dimineata pana la 11, as vrea dar nu promit ...Clau traiasca bunica , o pupam si noi si gata scrisorica ....aaaaaaa Liana, bravo ca-i sanatoasa mofturoasa , bravo M-a apucat rasu' plansu' cand ai zis ca ai putut sa te "ocupi de raul tau in liniste" ...dar nu se face ea mare? nu tranteste ea cu usa?
NOapte buna si dimineata sa gasesc craca indoita de atatea randunele cate vor fi prezente

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...sunt rupta de oboseala...am facut cafeaua si nesquik loz si capuccino si ceai...pai unde sunt vremurile cand cu o cafea virtuala va satisfaceam pe toate?

acum ma duc sa mai beau o gura de cafea ca prima deja si-a pierdut efectul...dupa care ma arunc in valurile medicinii...ah ba nu...intai intind ceva rufe dupa care

si sa pun si eu o intrebare...pruncii vostri au obiceiul sa se arcuiasca stand in talpi si in cap? ca al meu asa imi face de vreo saptamana...initial am zis ca isi face avant sa faca marea intoarcere de pe spate pe burta...dar intoarcerea nu a facut-o inca dar de arcuit se arcuieste...

PS V-am pus o poza cu Patrick calare pe masa. Inainte cand luam cina statea cuminte in balansoar si se uita la noi...de vreo 2 saptamani vocifereaza pana musai careva dintre noi il ia in brate si e numa fericire cand se vede langa farfurii...asta fiind unul din motivele pentru care am vrut sa il diversificam.

Mergi la inceput

revin, bubulino dar cu capsuni pot face tortul ala? cel putin teoretic ca practic mai mult ca sigur nu imi va iesi. adica "piureul" ala ce trebuie pus strat in tort nu e prea moale daca il fac din capsuni?

Mergi la inceput

Beyyyyyyyyyyyyy, M-AI PUTETI DORMI??????? E 7:26 SCULAREAAAAAAAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
M-am trezit, acuma beau, dar sunt nitel inapta pentru comunicare!
Sa aveti o zi frumoasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Na ca m-am trezit! Cine a pus ceasul sa sune?

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/album/564201367eOxwuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Neatza stol!
Multumim de cafea Gecko!

Am fost si noi plecati la tara vreo 9 zile, a prins mandra culoare in obraji, a dormit mult, se trezea si noaptea sa manance, lucru pe care aici nu il facea si nu il face nici acum. Singura problema e ca a luat 150 gr in ultima luna,dar s-a mai lungit, maine mergem la vaccin si vedem care e treaba.
Aaaa si ca noutate a cazut si din pat. A pus-o tacsu in patul nostru si a plecat de langa ea. Si eu aud din bucatarie- ma apucase gatitul- niste bubuituri- credeam ca se da cu capul de patut si cand ma duc in camera am inghetat- copilul nu era nicaieri, apoi am gasit-o langa pat , noroc ca e parchet pe jos dar tot are un cucui.

Gata, m-am vaitat, fug ca tre s-o schimb.

Pupici la toata lumea!

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/album/564201367eOxwuK

Mergi la inceput