Regasiri (24)
Raspunsuri - Pagina 13
dolores spune:
buna seara,
dayanara, numele nepoatei mele va fi rebeka maria. si va fi si finutza mea, tot eu am cununat-o pe sora mea. i-au facut analize care vor iesi maine,rezultatele,intre timp i-au bagat branula cu vitamine.asta nu am inteles de ce
miro, am o rugaminte,am sters din greseala ce ti-am scris pe mess de gradi.imi poti copia ca sa pun pe forum pt fetele interesate?
zi tu..nu e asa cu coada pisicii?
bine ai revenit roxana_c..stiu ca m-ai intrebat pe mess de sora mea, dar nu stiu ce s-a intamplat de nu ti-am raspuns.scuze
da,l-am dat pe david la cresha. azi a plans ceva cand l-am dus din cauza celor 2 zile de stat acasa in week-end...dar ushor ushor va fi bine,mananca,doarme,se joaca,iese afara.
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."
carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara miki, ma bucur ca e mai bine cristinel, infectiile in gat sunt groaznice eu acum vreo luna am facut una cu febra 40 si nu a fost virala, pur si simplu am baut rece, eu mereu am suferit de gat si nu beam rece dar am citit ca vezi doamne de la rece nu faci asa ceva da de unde, imi aduc aminte cum am baut apa din frigider , era atat de rece ca am simtit atunci o durere in ceafa, cand beam, a doua zi am inceput cu febra dolores - nastere usoara sore si sa fie bb sanatoasa ! ce nume au ales? dbunny - mi.am luat lapte fara grasime, ulei de masline aveam in casa, ma uitam la lapte si am decis ca in loc de maioneza ar fi mai bun cu cafea, sa.l beau eu adica, ma rog intr.un cuvant m.a cuprins lenea, prietena mea :)) dani mai tuseste? ce medicament i.ai dat ca mi.ai zis doar ca atunci noaptea nu s.a mai trezit dupa medicament dar nu stiu ce i.ai dat kokorina - exact cum descrii tu de sophia, cu pielea care se simte la mana ca pielea de gaina am citit dar nu stiu unde, or poate intrebase cineva la parintii intreaba ori la piele atopica nu.mi dau seama adina - ce frumoasa poza unde sta in pat langa papusa, doarme cu ea mereu? carla, sunt curioasa daca o cantaresti in fiecare luna si daca acum dupa regim, a luat la fel in greutate; normal cred ca e sa se mentina sau sa ia putin dar in nici.un caz sa scada ivan de aseara de la 11 e plin de muci, nu febra nu nimic, dar muci nene, n.am vazut in viata mea atatia muci, azi dimineata l.a dus la urgenta , toata noaptea nu dormise, si.l vedeam ca inghite in gol si plange ma gandeam sa nu aibe ceva la gat, chiar daca stiam ca e de la muci, eu in general ma duc la urgenta nu sa.i faca ceva pt muci sau altceva minor, ci pt ca acolo ii fac o verificare care inlatura posibilitatea unor boli gen meningita, hernie etc etc si ca nu ma pot abtine, tanti de sus, are niste blugi scurti, cum vroiai tu koko, armani!!! mi.a aczut fatza cand am vazut, a intrat in bloc cu mine, si ea ma poftea inainte cu ivan eu nu nu, treci tu rog, ca ma pot uita la eticheta :)))) ivan si dayanara |
Si noi sutem muciosi toata familia, mai rau e ca suntem de 5 zile pe tratament si nimic! :(( DEocamdata Alex nu a mai luat in greutate, dar cred ca s-a mai inaltat ca nu mai pare asa umflata! Om vedea ce o mai fi!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
dastefa spune:
seara buna
tarziu vin si eu cu urarile pt bubamara,marani si sophia
cu olita Daria e prietena destul de buna.O avem intotdeauna pe aproape pt ca trebuie sa fii destul de rapid din momentul in care zice caca-indiferent ce face ea tot aia spune.Stiu ca exista pareri cf carora olita nu trebuie sa fie la indemqana copilului ca o ia drept jucarie si bla,bla....La noi nu s-a verificat teoria.Va mai povestesc maine cum a invatat Daria sa faca la olita ca acu pic de somn
angi ma gandeam sa fac o strigare
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
kokorina spune:
MEPHALA....mersi mult de raspuns,o sa cer la farmacie o crema sa vad daca ii trece asa daca nu merg la dermatolog ca pana pe 14 octombrie imi cresc urechile.
bun venit ROXANA....mari peripetii ai avut la malul marii cu copchii,cred ca asta ma asteapta si pe mine.plecam joi pt o saptamana.si ai vazut ca nu ti-a priit deloc daca nu ti-ai luat si pustiu.ai stat pe telefoane...e mai rau asa.te-ai gandit ca-ti av fi mai bine dar uite ca...mi s-a intamplat si mie,stiu cum e,cunosc sentimentul..
MIRONA,DOLORES.....progresele se vad si nu aveau cum sa nu se vada.ma bucur pt kara si david,imi dati curaj.dar sant lasati la program de 8 ore?sorry daca am sarit mesajele in care ati specificat asta,dar imi dau seama dupa program,ca dorm,mananca felul doi....mama ce curajoase santeti.noi santem la program numai de 4 ore martea si joia....o luam catinel.in orice caz bravo mami's!!!bravo copii!!
noi azi am fost la un centru pt caini si pisici.asa cum sant dusi copii fara parinti la orfelinat,cam asa ceva este pt caini si pisici.sant caini de rasa,si pisici la fel,canari,papagali si iepurasi.oricine doreste sa ia un astfel de animal acasa,nu-i problema,si e si gratis.poti sa iesi numai la plimbare cu un caine care ti-e drag.asa mai mergeam cu sotul meu prin 2005 si plimbam un catel de acolo.ne atasasem tare mult de el,as fi vrut sa-l luam definitiv dar nu aveam unde sa-l tinem,casa mica,noi eram la servici toata ziua...il chinuiam,asa am hotarat sa-l luam duminica cu noi pe munte,la lac,in padure...pana intr-o zi cand am mers sa-i ducem ceva bun si...era luat definitiv de o doamna invarsta.m-am bucurat pt el si caminul lui,dar m-am intristat ca nu-l voi mai putea vedea niciodata..
copchii erau in delir intre atatia caini,atata mai latrau si ma gandeam ca se vor speria,dimpotriva erau cu mainile printre gard si simulau ca ii hraneste,si faceau si ei din gura a clefaiala,cica ..cateii mancau din manuta lor...goala de altfel.pisicile niste dulceturi,erau doua atat de mici cat ai zice ghemotoc...mici,mici,mici si frumoase de imi venea sa iau un acasa insa eu am o problema cu parul de pisica,caine si copii mici.stiu ca sant printre voi care au animalute si imi pot aduce argumente contra...dar am spus,asta e doar o problema de a mea.si nici nu as putea vedea biata pisica smotocita de copchii...ma rog,ma mai gandesc...oricum le-a placut la copchii si o sa mai mergem...
kokorina spune:
ROANA....ohohoooo!!!!dar cine are costum de baie ciclame?care-mi place si arati foarte bine,mai ales bronzata...dar unde plecai cu vaporul???sau iaht:)?vreo petrecere privata?haiducul tau iti seaman leit,in poza unde aveti fetele apropiate si tu zambesti,e bucatica din tine.ptiuuu,frumosi santeti!
carla2005 spune:
Ma bucur mult pentru Dolores si Mirona ca puii lor dau semne de acomodare, hai s ava zic si eu una de incurajare! Cunosc un baietel care o luna a plans de cate ori il duceau la gradi, apoi a racit si a trebuit sa stea mama cu el acasa si surprizaa...copilul cerea la gradinita! L-au dus dupa o saptamana cica a alergat sa intre la el in clasa, a uitat de mami de de tati de toti...azi ne-am inatlnit pe afara si imi zicea ca vrea la gradinita :)!
Astazi Alex (care e si Maria si m-am simtit felictitata de toate fetele-va pup si pupam si noi toate Mariile), a iesit pe afara ca vroia un baietel sa-i dea cadou de ziua ei, printre lucrurile din cadou si un tub din ala de baloane, cum l-a deschis l-a varsat pe ea, asa ca , fiind in fata blocului i-am zis :"Stai aici cu Andrei ca mama se duce sa-ti ia pantalonasi de schimb" -am zis asta mai mult asa sa ma aflu intreaba , si o aud pe fi-mea:"bine", si a stat cat am urcat eu pana la 4, am luat hainute de schimb, m-am uitat pe geam nu avea nicio treaba...eu zic ca asta e un semn bun, fiindca iara intrase intr-o pasa de dependenta de mine! Azi pe toti i-a controlat de cadouri, si si-a adus aminte pe seara ca mai e un baietel Tavi...vroia sa mergem la el sa ne dea cadou :))!
Va pup pe toate!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
dastefa spune:
buna dimineata
ana de mayaione,bubamara si cu intarziere pt maria de carla
ce ar fi sa recem la semnatura si al doilea nume al copiilor nostri?eu ma execut dupaamiaza
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
Mirona spune:
neata si de la mine.
sunt home - Kara e la gradi - nu-mi gasesc locul - mi-am propus multe prin casa doar doar oi uita sa tremur.
mai revin eu pe aici.
v-am pupat pe toate
P.S. Koko -nu trebuia sa plecati azi in conced? sau? am gresit eu data?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
carla2005 spune:
La asta ma gandeam si eu, ce o sa fac singura prin casa cat e Alex la gradinita!!!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
poftiti la si .
La intrebarea:Ce sa fac acasa cat copilul e la gradi(in primele zile)?Va spun ce am facut eu m-am invartit fara nici un rost de-am ametit fara sa se vada nimic in urma mea prin casa iar vecina m-a intrebat ce adancine au santurile facute de la atata dute-vino prin casa.
pentru insanatosirea bolnaviorilor mici si mari.
Noi suntem ok,cu recuperare stam cam asa:am inceput aceasta ar fi a doua saptamana(teoretic)practic sper sa incepem joi(azi se face deratizare cat a fost vara de lunga nu au avut timp
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!