METODE NOI DE RECUPERARE EFICIENTA in CP
Raspunsuri - Pagina 22
pisellino spune:
ia uite cate stiri scriu fetele aici si eu le caut pe net
cum e cu transplantul asta de celule stem? eu vreau sa ii fac baietelului meu cu celule stem de la o surioara sau fratior inca nu stiu ce va fi si vreau sa stiu mai multe.postez un subiect nou ca aici nu prea stie lumea sa intre.
va pup
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
nikkei spune:
Buna
Gata, sambata plecam in Ukraina pt. 2 saptamani. Doamne ajuta! Va pupam si s-auzim de bine cand venim.
ioana_12 spune:
Nikkei, multa bafta, sa va intoarceti cu rezultate mari.Astept cu nerabdare sa ne povestesti cum e acolo.
Drum bun si mult noroc!
celulastem spune:
Dragii mei romini, mä numesc Olga Grube si am rugäminte sä nu mai apelati la aceastä clinicä, pentru cä nu este serioasä!
Ministerul sänätätii in januarie 2011 a interzis sä se mai facä punctiunea lombarä cu celula stem. Acuma se face transplantul in vinä, sau angioplastie si nu dä nici un rezultat!
Eu ma-m certat pe aceastä problemä cu sefii mei si NU MAI LUCREZ LA XCELL-CENTER!!! Ei au fost cu noi lucrätorii clinicei necinstiti! Ne-au mintit in mai multe aspecte. Nu dau patientilor banii inapoi, am avut patienti din Russia si Germania care mai aveau sä primeascä bani inapoi.
Stiu cä este foarte greu in rominia cu banii si deacea vreu sä vä ajut cu acest sfat.
Nu bägati banii in cont cä nui mai primiti inapoi!!!
Olga Grube
katteryna spune:
Draga doamna Olga Grube, ma bucur sa te intalnesc pe acest forum!
Am si eu mai multe intrebari pentru dumneata si am rugamintea sa ma lamuresti daca se poate.
De ce ne-ai cerut 1000 euro avans pentru a ne face programare pentru transplant intravenos? Asta era o practica pentru toate cazurile sau noi eram unul special?
Am citit pe un alt forum unde scrii ca nu mai lucrezi de trei luni la Xcell Center dar noua ne-ai trimis confirmare pe data de 23.02.2011 in care specifici necesitatea avansului de 1000 euro.
Daca esti de buna credinta si doresti sa ne ajuti, de ce nu ai precizat de atunci ca acest tip de transplant(intravenos) nu este folositor?
As mai avea o nelamurire, despre ce este vorba cand te referi la inapoierea banilor de catre clinica?
Toata stima!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
mamaluiana spune:
buna , banuiam ca ceva se intampla acolo...d-na olga daca ne puteti spune mai in detaliu ce se intampla acolo...pe dv. va inlocuit un "domn" radulescu...un hot care a luat de la oameni aflati in suferita cate 300 de eura cica taxa de consultant...de dosare medicale care le-am trimis in germania (pe mine ma costat 70 de euro tradusul lor,la traducator autorizat si d-nul radulescu nu a inteles nimic din ele si asteapta sai trimit actele in original pe adresa lui de mail personala) .Ma intrebam cum au disparut acele acte (el a spus ca dv. a-ti fugit cu ele)si partea asta nu o inteleg cum o clinica "respectata"ca xcell nu a trimis mail la toti parinti care asteptam interventia prin punctia lombara sa-si ceara macar scuze sau pt. ei banul conta nu pacientii sa se faca bine.RUSINE sa le fie , poate parintii si-au pus tota speranta in ei ...poate exista o luminita la capatul tunelului...ganditi-va cate mame disperate va cere ajutorul...dati dovada de credinta si spuneti-ne ce sa facem in continuare...se va mai da acceptul la puntia lombara?
multa sanatate!
Cei din clinica stiu de magariile lui radulescu sau trec cu vederea numai banul sa iasa?
moshtoma spune:
HRISTOS a'nViat !
Iata ca la 4 ani de cand am deschis subiectul despre acest Lokomat, "samanta" a prins "radacini" si avem in tara deja doua locatii dotate cu aparatul. Unul prin initiativa privata ("scump doamna... scump" ), altul la o clinica de "stat" finantat prin Programul de cooperare transfrontaliera Ungaria - România . Din câte am înteles, ambele aparate sunt în variantele pentru adulti. E BINE !
Dumnezeu sa dea sanatate tuturor celor aflati în suferinta si in imposibilitatea dramatica de a umbla pe propriile picioare !
Poate se va (vom) putea face ceva si pentru copii !
mamaluiana spune:
lokomat...stiam doar de unul singur, cel din centrul din Prahova...speram al doilea sa fie la baile felix, din partea lui Mihai Nesu(fundatia), bineneteles cel din Felix va fi gratis , si urmeaza la Targu Mures la centrul de medicina hiperbara ...care se va deschide curand.
multa sanatate!
eli05 spune:
Cel de la Baile Felix se afla in spitalul de recuperare pt adulti si nu sunt acceptati copii sub nici o forma,din pacate.Nu este adus prin fundatia Mihai Nesu.
Noi am mers deja de doua ori in Prahova,cate 3 saptamani.Acolo se face atat lokomat,cat si gimnastica si masaj.
Ceea ce pot sa va spun este faptul ca nu trebuie sa va asteptati la minuni.Noi insa nu renuntam,vom continua sa mergem la lokomat in toate vacantele scolare.
mamaluiana spune:
Da indradevar , momentan nu au proteza pt. copii, dar cum promite fundatia lui mihai nesu, poate anul acesta ...
http://www.antena3.ro/romania/mihai-nesu-si-a-propus-sa-ajute-copiii-imobilizati-in-scaun-cu-rotile-158763.html