Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Oti ufffffffffffffffffff...iubito, ce rau imi pare de vestile proaste...orice sfat ti-as da suna tamp caci nu sunt acolo langa tine ca sa iti pot intinde efectiv o mana de ajutor...dar voi lucra puternic la moralul tau sa nu se duca-n jos, ok? Il mentinem in terminal velocity for now....
Io ma ajut cu prietenele caci sunt singurica...cat pot si ele caci au o tona de responsabilitati proprii si personale, insa una din calitatile mele marcante( again, dupa modestieeeeeeeeeeeee) este faptul ca daca am nevoie de ajutor deschid gura si urluuuu...manipulez, plang...orice..pana il capat!!!Din nefericire sunt invatzata sa fiu femeia barbat si sa le fac pe toate de una singura, ajutor nu realizez ca-mi trebe decat cand deja e putin tardiv....
Tin pumnii tie si Anei sa treaca repede...si sa fie cat mai usor...
A, si era sa uit...mai sunt si alte vaccinuri permise in sarcina, hepatita B, gripa...totul e sa n-aiba virusi activi...
Simona baby, bine ai revenit......ma bucur mult ca esti ceva mai bine...
Andy comrade...he he he, ce dor mi-a fost si de tine..ce puii mei te-a apucat sa renovezi chiar acum????AAAAAAAAAA, iti fac cuib ..din frunze de artar nu poti????ce imbecilitati pot debita, se vede ca ploua si mi-a picat juma' de cerebel in gura...
Ti-a trecut frica de listerioza????

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Cherie ma dezamagesti madam...ti-a luat fii-tu mintzile????Pai nu stii ca te duci in concediu cu socrii numai daca ai aranjat sa li se ia ma-ul...o cadere de pe stanca, ceva...ce puii mei, aveam pretentii...

29+ cu

Ce bine ca ai revenit, lipsea sarea si piperul pe aici. Eu una recunosc am fost tare morcovita zilele acestea. Nu ca acum nu as fi suparata dar mi-am acceptat soarta. Ma bucur ca tu iti pastrezi optimismul chiar si in situatii de mare criza financiara. Ce invarte al tau sot?

Bravegirl, lady in red, bine iti sta. Ce de manechine pe aici , numai eu si cateva fete ne vaitam de celulita de sarcina, inaltime mica, fund mare . Bine macar ca fac copii frumosi .
Diana21 si Cherie, v-am vazut si voua pozele, aveti niste burti de nota zece plus, frumoase, piele perfecta, de vis ce sa mai. Ce-as mai vrea si eu la mare, la soare.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Asa, asa...va rog sa aruncati cu complimente in mine. Ca ma apuca depresia cand ma urc pe cantar sau ma uit in oglinda.

==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce depresie mai Corina. Pai eu una mai umflata de fel ce sa fac sa ma sinucid? Zau daca nu ai manutele jumatate cat sunt ale mele. Sau tu ai vreo oglinda care deformeaza in casa? Nu zau asa, eu una sunt la 70 kg la 1.60 si tu nu cred ca ai ajuns la 60 de kg, la inaltimea ta. Fii serioasa, doar burta este de tine si chiar e mare burta ta pentru primul bb.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Oti hai ca scriam in acelasi timp....ei ciuciu imi pastrez optimismul...trag de mine sa mi-l ridic ca pe chilotii cu guma rupta, stii?
Daca il imntrebi pe barbata-miu o sa iti spuna ca sunt complet nebuna si deprimata, caci doar el are parte de crizele mele de plans si hiperventilatii constante...bine, cateodata le si cam merita, dar ma rog!
Ce invarte??? S-a lasat de job-ul de 'telectual acum aproape un an caci nu se mai faceau bani ioc si i-am zis ca imi trebe fonduri pentru in vitro...drept pentru care si-a dat el neuronul cu capul de cei 4 pereti ai caputzului( asta raspunde si celor care inca se mai intreaba ce forma are capul unui barbat)si s-a gandit sa se faca mare sofer de tank( a se citi transport de materiale inflamabile/ periculoase/etc lichide, noooooooooooooo, n-a plecat in armata, stati linistite) ca cica incepand din al doilea an faci in jur de 10 mii pe luna...
Si cum socoteala de acasa nu se potriveste de cele mai multe ori cu cea din targ, a venit criza crizelor in America, cu pretzurile la motorina corespunzatoare/..asadar, profit muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai mic..aproape deloc...si acum dezbatem daca sa merga in continuare pe drumul asta sau sa se apuce de altceva caci calculatoare nu mai vrea sa execute...
Dumnezeu cu mila....in fine, ne vom descurca, nu m-a lasat pe mine nicioadata Dumnezeu...
Am uitat sa va comunic ca am executat o eco 4 D sambata....fratilor intru suferintza ( dar si placere) raportez ca mie mi se pare ca e decupata din razboiul stelelor...sper sa isi mai schimbe moaca pana cand facem cunoastintza ...in rest e bine, in pozitie craniana( dar e asa de la 24 de saptamani) , fara cordon in jurul gatului...cu suficient luchid amniotic...as pune nishte poze dar nu vreau sa va sperii...
Ah, si mi-a zis tehniciana ca e cel mai activ copil pe care l-a vazut vreodata..va mira????/ La cat de truli e mami....i-am zis ca n-o prea simt si s-a uitat la mine ca la una ce-a fost vedeta in "zbor deasupra unui cuib de cuci"...cu omu' meu preferat, Jack Nicholson....

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Gata, poftiti la Capitolul 75!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia- am si eu perioadele mele de nebunie. Cand ma vad slaba, cand ma vad uriasa.Eu nu pun niciodata pe picioare. Asa ca, cum am un kg in plus, cum se pune pe fund si arat ridicol. Un butoias pe 2 bete. As vrea dupa sarcina sa raman cu cateva kg, pt ca arat si eu mai umana la fata. O sa merg la sala sa-mi lucrez dosul. Eu aveam inainte de sarcina aceeasi greutate ca in adolescenta.

==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput