Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

mirtha uite cum am facut eu
pentru ca mi- am dorit f mult sa alaptez am asteptat-ajutat momentul sosirii laptelui dupa cezariana, timp in care i- au dat fetitei lapte praf in spital ..... pentru acasa am facut rost de acolo de o pungulita si i- am dat completare pana laptele meu a fost destul, adica doar cateva zile 1- 2 biberoane .... faci cum crezi dar eu cand am intrebat pediatrul ce sa- i dau daca raman fara lapte mi- a raspuns ferm - LAPTE DE MAMA si am inteles ca de mine depinde
asa ca bafta, se poate ....

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mav, Mamiseli, v-am rugat si mai devreme, nu dati cu pietre cred ca v-am incurcat bebeii.... era de asteptat pentru picul de memorie ce mi-a mai ramas....

Mikim, bine ai venit (bine te-am reintalnit). Se pare a incet-incet tot clubul mamicilor ce tb sa stea la pat se muta aici. Sper sa stam impreuna cat mai mult, pana la 40 daca se poate!

Mirtha, ahaaa, aia era explicatia.. Daca n-as fi consemnata la orizontala sa stii ca ti-as fi facut o vizita, macar in pauza. Asa nu pot decat sa primesc vizite..

In legatura cu muzica... Eu ma gandeam sa ii pun la al meu ceva Metalica.... poate nu ii place si se mai potoleste, ca m-a zapacit..

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malina am uitat sa scriu de colostru. in urma cu vreo 2 capitole scrisesem aceeasi chestie, ca mi s-a intamplat o data sa ma patez pe tricou. dupa aceea mi s-a mai intamplat o sg data si la fel o pata mica.. asa ca eu inca nu am nevoie de tampoane. In rest doar prin stoarcere apare in cantitate mica. am uitat sa-i zic ginecologului sapt asta si aveam de gand...

27+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Futuremother, Mirtha, Bebecris: Tare ne place cand ne aduceti vesti bune de la dr.!

Otilia: Tare imi pare rau pt. voi! E clar ca aveti nevoie de ajutor. Daca din Ro nu poate veni nimeni, nu poti gasi o bona acolo? E scump tare?

Diamisha: Am vazut ca esti si tu cu chestiile bio. Uite, pun un link pe care l-am mai pus acum cateva luni parca, pe care poti vedea cat de nocive sunt cosmeticele pt. adulti si copii (gasesti maj. firmelor mari: L'oreal, Johnson, Mustela etc...).....eu m-am ingrozit si chiar vreau sa cumpar chestii care au cat mai putine chimicale pt. bebe (inclusiv servetelele umede contin o gramada de produse chimie iritante - eu voi incerca sa-l spal pe bebe):

www.safecosmetics.org (mergi la skin deep, parca)

Produsele sunt notate de la 0 la 10 (low-high) si sunt date si explicatii in leg. cu ingredientele continute (cat sunt de nocive).

Oceanborn: Gasesti pe youtube Vivaldi si cam orice altceva vrei sa asculti/ sa asculte. Eu i-am pus Zamfir, ca mie imi place tare.

Andy 25+

Mergi la inceput

aaaa si sa stii mirtha ca lapte am facut roat din maternitate nu din economie, ca si acolo l-am platit, dar din ce auzisem e mai bine sa mergi cu aceeasi formula din spital si treptat sa o schimbi prin amestecare proportionala- asta e deja alt capitol ....
cat despre colostru eu nu pot sa spun ca imi picura , am doar un fel de branzica pe care o curat ... dar cele care aveti deja fiti fericite, e semn super bun

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, iti trimit eu primavara si vara, dar spune-mi cum. Multumesc ca m-ai linistit legat de colostru, ca-mi faceam griji. Ma gandeam ca sunt cu defect .

futuremother, sper sa ai dreptatet ca sunt tare stresata cu alaptatul. La mine in familie istoriile legate de acest subiect nu sunt tocmai de bun augur si nu stiu daca se mostenste aceasta problema sau nu. Eu, de exemplu, am fost alaptata prin vecini fiindca mama nu a avut de loc lapte iar lapte de vaca nu mancam, si pe vremea aceea laptele praf era doar un zvon. Asa ca ...imi fac griji.Nici la mine nu pot sa zic ca picura, doar ca imi pateaza de fiecare data sutienul sau pijamaua, de aceea prefer sa pun comprese sterile.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

30 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

malinas sa stii ca dr fetitei a fost cea care mi- a deslusit tainele alaptatului si ii voi multumi cate zile voi avea. ea mi-a explicat si ca nu exista lapte de mama slab sau fara consistenta, ca mama secreta lapte suficient pentru copil bineinteles cu odihna si alimentatie adecvate si nu in ultimul rand beneficiile alaptarii ... eu am alaptat 1,5 ani si asta pentru ca fetita nu a mai vrut... daca era dupa mine ii dadeam pana la 2 ani. nu-ti mai spun ce bine prinde cand copilul e bolnav - diaree, varsaturi- laptele formula se intrerupe si se recomnda lapte special fara lactoza-cred ca bine zic- pe cand cel de mama e chiar indicat, hraneste si hidrateaza .....

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Otiliav,imi pare rau ca Ana a patit asta...Ii urez multa,multa sanatate si sa se insanatoseasca cat mai repede,iar tie iti urez sa ai puterea sa treci si peste aceasta incercare!Sanatate maxima!
Bebecris,eu folosesc crema Mustella,dar tot mi-au aparut vergeturi pe san...
Am uitat sa va spun ca si noi avem 30 de saptamani!Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat pt toate burticile!...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, burticute!
Futuremother ma bucur mult ca totul a fost bine la eco! Sa fi sanatoasa si tu si bebicul si sa ne "auzim" cu bine la termen!
Mirtha ma bucur mult ca Eva s-a asezat cuminte cum trebuie! Asa l-am vazut la ultima eco si pe bebe Luca si sper sa ramana asa. Multa sanatate!
Simo ce ma bucur ca ti-am regasit mesajul printre ale fetelor!! Bine ai revenit si sa fi sanatoasa!
Babyzapi ma bucur pentru rezultatele bune de la analize!
Leeloo ai fost o curajoasa! Felicitari! Acum o sa poti sta si tu linistita si fara dureri!
Bebecris felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Din pacate, nu ma pricep la interpretat rezultate...
Otilia referitor la intrebarea ta daca sunt sigura ca fac din nou antitetanusul, sincer nu stiu. Momentan e doar o presupunere pentru ca l-am facut cand eram insarcinata cu David, dar dupa vizita de saptamana viitoare la doctora de familie, va spun. N-am stiu de valabilitatea lui, multumesc ca mi-ai spus...am sa-i reamintesc doctorei ca mi l-a facut atunci si vad ce zice.
Imi pare tare rau pentru micuta ta! Nu-mi pot imagina cum te vei descurca tu singura cu ea la ridicat de colo pana colo. Te rog, gandeste-te la bebe din burtica si evita ridicatul. Incearca sa gasesti prietene care te pot ajuta sa mai treaca pe la tine, iar penru mersul la baie al Anei, foloseste o plosca, nu te forta s-o tot ridici. Iti doresc sa ai multa putere si sanatate sa treci peste incercarea asta.
Malinas faptul ca-ti curg deja sanii nu este o "problema"! La David am patit asta incepand cu 6 luni si jumatate si pana la final si am avut lapte cat cuprinde, de puteam da si la 2 copii. Acum de ex. nu mi s-a patat bluza decat o data si de la un singur san, dar tot sunt convinsa ca am sa-l alaptez mult si bine!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 31+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune!
Otilia- multa sanatate Anei. Ai grija de tine.
Diana- pe unde esti?
Mikim- bine ai venit!
Eu am fost azi sa-mi refac analizele pt ca mi-au iesit prost.
Mi-a venit si mie prima comanda de la La Redoute. Incerc sa pun poze cu hainutele. Din neatentie am dat comanda de 2 ori la acelasi produs. Si aceeasi marime.

==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput