Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna ,burtici dragi!
Noi suntem bine,tot in concediu medical...nu am reusit sa obtin o programare la medicul ginecolog decat pentru luni si nu mai am rabdare...vreau sa stiu ca printesa mea e bine!
Aseara nu puteam adormi deoarece bebelusa noastra avea "porogram artistic".M-a lovit atat de tare ca m-am speriat...
FELICITARI pentru vestile bune de la echo: Bebecris,Von helen,Alexa,Oceanborn,Futuremother,Mirtha,Carmendu si sper ca nu am uitat pe nimeni!
Mamiselli,felicitari pentru fetita!Sa-ti traiasca,o mare surpriza intr-adevar...asa a vrut Dumnezeu!
Cherie,Diana,bine ati revenit!
Mikim,bine ai venit in odisee!Sa ai o sarcina usoar si un bebe sanatos!
Va urez tuturor multa,multa sanatate si succes celor care merg la control!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

bebecris, nici eu nu stiu detalii despre ce ai trecut cu rosu dar nu cred ca sunt de rau

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

parerea mea este ca ar fi fain sa ne intalnim cand e expobaby, atunci probabil or veni mai multe mamici si din alte orase

29+ si mamica
AMR 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky tinem pumnii pt luni sa vii cu vesti bune!

Futuremother si cand e expobaby? ar fi o idee buna...

Bebecris pai asa ar fi ideal fara soti! Eu orcum il las pe al meu acasa.

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

babyexpo este in perioada: 18-21 septembrie....cum ziceti voi....eu oricum o sa-mi iau sotul de mana si o sa dau o fuga la expozitie...mai am de vazut un magazin in zona acolo...barza-ro punct com...au niste chestii fff frumoase si la un pret fff bun..

29+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

babyzapi,iti multumesc ,dar mi se pare asa de mult pana luni...nu mai am rabdareeeee...
Bebecris,unde are sediul firma de care ziceai (barza)...?

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Pai atunci ramane intalnirea pt 20 sau 21 sept (sambata sau duminica). Ce ziceti fetelor care mai doriti sa ne cunoastem? Asteptam acorduri.

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Eu am pus papa la facut.
Fetelor, am o prietena, graviduta in 16 sapt, careia i-a iesit TT nasol, adica risc crescut la Trisomia 18.Si-a repetat sangele la Giulesti, e gata pe 15 si azi a fost la Medlife sa-l faca si acolo.Dr ei i-a spus ca doar sangele trebuie repetat pt. ca acolo a iesit o valoare aiurea.
Babyzapi, cred ca a fost deja la voi la recoltare.Ai idee se poate face si la urgenta, sa primeasca rezultatul mai repede, avand in vedere ca e doar sangele?
E debusolata rau de tot si f panicata.
Eu am incercat s-o linistesc spunandu-i ca daca era ceva in neregula s-ar fi vazut la ecografie, dar ea saraca nu mai are incredere in nimeni...e hotarata sa faca si amniocenteza cu Dr. Albu, dar e in concediu si vine abia cand ea va avea 20 de sapt...pana atunci va sta numai in stres.

Ramo 25+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Ramo imi pare rau pt prietena ta, nu se poate face nimic sa fie gata mai repede, este standard durata analizei. Deci inteleg ca nu se mai face interpretarea...doar valorile de la sange sunt gata in 2-3 zile, daca le-a facut azi, cred ca vor fi gata luni dupa-masa. Sper sa fie bine bebitzul ei .

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Vin si eu cu vesti despre starea mea si a fetitei mele.
Dupa cum v-am spus acum cateva zile mi-au iesit prost analizele de coagulare, le-am repetat la Fundeni la Dr. Uscatescu si mi s-a confirmat diagnosticul: trombofilie. Drept urmare de ieri am inceput tratamentul cu Clexane-0,4, pe care trebuie sa il fac deacum si pana la 6 saptamani dupa nastere.
Eu am o eco de trim III la Herghelegiu pe 16.09, dar pana atunci nu am mai avut rabdare si am fost si la eco la Medlife luni seara. Fetita e bine, i-a masurat din nou toate cele, mai are cordonul doar odata in jurul gatului, avea 1050 grame sarcina fiind de 26 saptamani si 2 zile la data ecografiei (e buna greutatea?). Pe scurt se pare ca trombofilia mea nu a afectat in nici un fel copilul.
Deasemenea si indicii de rezistenta pe arterele uterine au scazut undeva la 0,49 deci sunt in limite normale.
Dupa 10 zile de tratament trebuie sa revin la Fundeni pentru a reface analizele.
Ce ma nedumereste pe este ca la Fundeni Proteina C a iesit normal iar la Medlife a iesit de 2 ori mai mare, Proteina S a iesit aproape la fel ca la Medlife, iar la Proc Global mi-a iesit 0,65 fata de 0,8 cat iesise la Medlife. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva ? Oare e posibil ca ProC Globalul sa scada asa mult in 2 saptamani?

Mergi la inceput