Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(74)
Raspunsuri - Pagina 13
oceanborn spune:
Futuremother felicitari ! ma bucur ca te-ai linistit!
Mirtha felicitari pt vestile bune!
Fetelor, poate e doar impresia mea dar mi se pare ca bebelul meu reactioneaza la muzica. daca e ceva muzica mai linistitoare...nu misca deloc daca in schimb ascult ceva mai ritmat misca intr-o veselie(Michael Flatley junior.cred ca-i plac melodiile pe care danseaza M.F)..am citit despre asta..dar totusi mi se pare ciudat, in sensul placut. La cata apa beau eu, cred ca ar trebui sa miste continuu
27+Thomas
babyzapi spune:
Bebecris e la eco acum ! Asteptam vestile bune
Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas
Primul nostru
futuremother spune:
babyzapi ai reusit sa te intalnesti cu bebecris ? sa aveti pofta la ciocolata calda, rasfatatelor
29+ si mamica
AMR 11 sapt
andreyutza spune:
Mirtha, futuremother feicitari!!!
Amalia multumim si va intoarcem si noi pupici.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
23+
leeloo5979 spune:
Fetele am reusit performanta sa ajung la stomatolog - initial nu a facut anestezie si nu a putu curata caria in profunzime si mi-s pus un pansament termic (care sa tina la diversele temperaturi, alternanta cand/rece)provizoriu...dar cand a presat pe pansament pt fixare, am crezut ca mor, o durere atat de intensa...incat mi-au tasnit lacrimile din ochi si am inceput sa plang (jenant, ca eu nu am plans pana acum la dr, dar durerea a fost peste poate). Asa ca a trebuit sa scoata pansamentul...a facut jumate de anestezie, a curatat dupa ce a amortit locul tot...a scos nervul si a pus alt pansament provizoriu pana saptamana viitoare stau cuminte, atunci imi obtureaza canalele si pune definitiva. Fetele care mai aveti probleme cu masele, dinti si dureri...duceti-va nu indurati durerea, durerea e rea, anestzia locala nu.
Mav scumpa, multumesc de urare, maine fac si eu "majoratul" sunt taaaaaaaaaaaaare curiasa ce ia soata cadou!
Leeloo
30 +
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
simona_1402 spune:
'Neatza burtici!
Am citit si noi ceva din urma, dar nu dati cu pietre in neuronul meu singuratic, obosit si drogat ca nu am retinut mare lucru. Sintetizam aducerile aminte:
1. Pierdut aniversare mare, Eli, la multi ani!
2. Multe concedii incheiate, ce invidioasa sunt!!!!
3. Multe eco, toate cu vesti super, felicitari fetelor
4. Mamiseli, ai parasit clubul mamicilor de doi baieti?! Cred ca am mai ramas decat eu si Amalia. Gresesc? In privinta numelui nu ar trebui sa te nelinistesti. Oferta pentru fete (ca si la hainute) este muuuuult mai bogata. Ceea ce ma face sa revin la alt stres al meu. Inca nu am gasit nume. Am visat ca nascusem si nu puteam sa il declaram ca nu stiam numele.
5. Mirtha, felicitari pentru bebelina desteapta si frumoasa! Nu am vazut eu pana acum la profilul tau trecut si Slatina? Cum asa? sunt curioasa.
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
26+
mav spune:
Neatza!
Leeloo
Eli, burticile noastre au semanat toata sarcina!
Simona, mamiseli e la primul bb. Dar mai suntem cateva mamici de 2 baieti!
O zi buna tuturor! Asteptam vesti bune de la echo!
32+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)