Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Jasmi, felicitari pentru ca a miscat bebe. E intr-adevar ceva minunat!!! Bee18+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
citat din mesajul lui miereamara Jasmi, felicitari! Eu nici acum dupa o luna si ceva nu m-am obisnuit cu senzatiile. Selene, Flowebee are dreptate, ar trebui sa ai o discutie cu sotul si sa lamuriti toate aspectele astea legate de plecare, de bani, de relatiile cu parintii lui, cu rudele tale...sa va stabiliti prioritatile si sa mergeti mai departe... “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
va multumesc fetelor!
As urla si la birou, dar aici lumea nu e asa calda si nici nu cred ca interesaza pe nimeni, asa ca o sa ma abtin. In sfarsit si o veste buna in ziua asta care parca nu se mai termina
Dalma, imi pare bine ca lucrurile incep sa se indrepte!
Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB
Selene_Bunny spune:
Fetelor, multumesc, dupa cum v-am zis, STIU ca nu e bine sa le pun toate le suflet, dar ce sa fac daca lumea SE TINE DE MINE? Ma cere la telefon, ma cauta... Nu mai raspund la telefon, la mailuri, la nimic...
Cu iubi am discutat, e perfect de acord cu mine, insa nici la Cluj nu stau locurile de munca pe garduri, e super-aglomerat orasul, nu-ti gasesti loc de munca bun de azi pe maine... Acum si-a luat concediu medical, sa-si caute alt loc de munca, parca sunt ceva oferte, om vedea...
Iar cu banii... Ce sa mai zic... Da, copilul e pe primul loc, dar, of, nu-l poti creste cu aer, nu-l poti tine infasurat intr-o paturica, Doamne iarta-ma... Si nici la spital nu te poti prezenta cu degetu'-n... fund, "stiti, io am venit sa nasc, da' n-am nici 10 RON sa va dau..." E clar ce-ar fi, nu? Destule povesti horror...
Eh, oi fi eu mai necajita, mi-a trece... :) Cel mai rau e cand vad ca nu mai pot face mare lucru, ca ma indoi de durere, aia e disperare, pentru mine...
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
lisa79 spune:
asparagusfelicitari pt putica!
selene,nu o baga in seama pe soacra,si eu am o cumnata de milioane, care isi baga nasul unde nu ii fierbe oala,dar crede-ma ca nu o bag in seama si poate sa vorbesca si za zica ce vrea. important e ca tu si sotul tau sa va intelgeti si sa va sustineti! in legatura cu partea financiara,se va gasii o solutie in cele din urma,deci nu te stresa. tu rtebuie sa te gandesti la bb a ta si gata,restul nu au decat sa isi roada unghiile!
[b]dalma[b],lucurile bune in viata ta sunt doar la inceput,ai sa vezi
azi am fost la policlinica sa imi fac analizele pt scoala de soferi(reinnoire),noroc ca mama a lucrat acolo si le-am rezolvat un doi,nu inteleg de ce a trebuit sa merg la gine,da in fine, doctorul de la gine,mi-a zis:hai,hopa sus pe masa sa o vada si mama ta pe nepotica. ce frumos!!! s-a emotionat mama! totul arata bine,palcenta,cap,coloana,inima...tot...m-am topit!
mi-a zis si el ca sigur e de la ligamanete ca totul arata bine si nu crede sa am probleme. aaaa ,a inceput sa imi arate manautele,piciorusele si zice: are niste picioare lungiiii...seamana cu tine!!!
acum am ajuns acasa,sunt rupta ca am umbalt o gramada pe jos,dar si fericita ca mi-am vazut bbina!
19S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
CADIA spune:
Selene, felicitari pentru 6luni+.Eu nu pot sa le inteleg pe soacrele astea egoiste(scuze daca sunt prea dura).In loc sa fie alaturi de tine macar psihic daca altfel nu pot, ele nu stiu cum SA NE BATA MAI MULT LA CAP.
Ce este mai deranjant este faptul ca nu-si suna proprii baieti sa le spuna lor ce au pe suflet si ne zapacesc pe noi cu "tampeniile" lor.Eu asa mai scap de "nebuniile soacra-mi".Ii spun ca eu acum am nevoie de liniste si cel mai bine ar fi sa vb. cu Adi (sotul meu) daca are ceva de zis/comentat.
Fetelor, in ultima ora, bebelina mea s-a tot miscat, destul de des, prin "lovituri" finutze, dar totusi destul de des.Este normal asa, sa aiba reprize lungi de gimnastica??, ca pana acum n-am mai experimentat asa ceva.
18+cu CLARA
Iris2002 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui flowerbee
Scuze Naty. Bee18+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
As vrea eu sa o fac dar la un anisor si 9 luni raspunsul standard al Francescai la tot ce o intreb e: Neee! Nu zic degeaba olandezii: ik ben twee en ik zeg nee (am doi ani si zic nu). Cand trecem de faza cu nu voi lua frumosul exemplu dat de Naty.
cristi_2003 spune:
si al meu cand incepe gimnastica o tine ceva timp - pana pune tati mana si atunci se calmeaza. oare sa insemne ca daca plange si i-l dau lui cristi in brate adoarme puiul? o ce bine ar fi
eu din fericire nu am treaba cu soacra - sta langa noi, la scara cealalta, dar e o super doamna, nu se baga in ale noastre (nici nu ii zicem de toate problemele noastre), da telefon sa vada daca poate sa treaca pe la noi sa ne aduca cate ceva, nu mi-a dat sfaturi legate de bebe - si ea a patimit cand era cristi bebe mic din cauza soacrei asa ca probabil nu vrea sa imi faca la fel - , e super. sa nu fie intr-un ceas rau, da io sper sa fie asa tot timpul, ca atunci o sa ne intelegem de minune.
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Jasmi, asa colegi nesuferiti ai? Lasa ca ne ai pe noi sa ne bucuram cu tine.
Eu am acum doua colege si doi colegi in birou, cand eram cu Francesca insarcinata aveam doar trei colegi barbati si ma intrebau zilnic cum e cu bebe, si acum fac la fel dar mai ales fetele sunt interesate... imi aduc ceai si lapte acru, nu ma lasa sa duc nici macar un dosarel de la parter la etajul doi unde sunt... sunt niste draguti.
cristi_2003 spune:
colegii mei is super - toti intreaba de bebe.... doar ca nu inteleg de ce nu merge si altcineva la magazin, numai eu. dupa mancare zic.
sa nu ziceti sa nu ma duc deloc - la noi nu e mare lucru ca daca nu merge nimeni sa nu mananci in ziua aia la birou. asa ca am facut de cateva ori pe nebuna ca nu ma duc si nu au mers nici altii si tot m-am dus de foame ca asta mic trebuie sa pape.
of, daca nu mi-ar fi lene dimineata sa fac pachetel.
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
citat din mesajul lui Iris2002 Jasmi, asa colegi nesuferiti ai? Lasa ca ne ai pe noi sa ne bucuram cu tine. Eu am acum doua colege si doi colegi in birou, cand eram cu Francesca insarcinata aveam doar trei colegi barbati si ma intrebau zilnic cum e cu bebe, si acum fac la fel dar mai ales fetele sunt interesate... imi aduc ceai si lapte acru, nu ma lasa sa duc nici macar un dosarel de la parter la etajul doi unde sunt... sunt niste draguti. |
ohoooo, astia nu m-au intrebat niciodata cum ma simt.
Si mie mi se pare normal sa mai intrebi o graviduta de sanatate, sa-i acorzi un pic de atentie...astia nimic.
Am mai avut o colega gravida, si eu am tot intrebat-o cum mai e, cum se simte .. dar era destul de retincenta si dupa o vreme am incetat cu intrebarile sa n-o deranjez.
Cred ca asa e moda in firma asta . Eu incerc sa fiu o exceptie ca nu-mi e in fire sa fiu salbatica.
Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB