Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
Naty spune:
raluca multi ani inainte!
edinutza bravo pentru rezultatele bune!
Aseara a nascut prietena unui coleg, care imi e tare drag, e cel mai cumsecade om pe care il cunosc. Cand mi-a povestit cum a fost nasterea am plans ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
20+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mvb spune:
Si noi avem 2 dormitoare, unul pt noi si unul pt BB-copii
....in prima faza nici nu se pune problema de camera copilului.....in dormitorul nostru vom face loc si patutului, iar cand BB va creste mai marisor( nu pot specifica varsta, dar sper sa nu fie 10 ani sau cand pleaca in armata
), BB va dormi in camera lui......eu am fost un copil fricos si nu vreau sa-mi traumatizez BB si sa-l oblig sa doarma singur in camera.....mai zilele astea vorbeam cu sotul si imi zicea ``sa vezi daca nu o sa dormim cu totii in acelasi pat mult si bine ca tziganii``.....sotul meu e tare mamos si tind sa cred ca asa va fi......noroc ca avem un pat mare 180/200.
21+
jasmi spune:
La noi camera lui bebe e zugravita, are parchet frumos si o canapea. Perdea, covor, mobila si tot ce mai trebuie - din octombrie incolo ... As vrea ca bebe sa se obisnuiasca in camera lui - dar asta nu inseamna ca o sa-l oblig sa stea acolo daca vad ca nu-i place.
Oare cristi pe unde umbla azi?
Jasmi
16+ cu
Vlad
way to go, BB
cristi_2003 spune:
buna fetelor
am fost pana la sibiu si acuma am ajuns la birou
citesc din spate
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
dalma spune:
Noi din pacate nu vom avea posibilitatea sa avem o camera pt bebe in primi 2 ani cel putin...fiindca aparatm are doar 2 camere. Cu toate acestea eu sper sa reusesc sa-i amenajez o parte in dormitorul nostru cat mai dragutza...
Si acum va intreb cum se comporta soti vostri vis a vis de cumparaturi pt bebe....
Al meu sot inca de ieri cand in sfarsit am inceput sa visam frumos la bebe, a inceput sa cumpere diverse in special de pe net...
A inceput cu primul site descoperit "firstbebe" si a comandat un DVD despre sarcina...Acum treb sa duc munca de lamurire cu el sa nu comande deja jucarii si alte prostioare
iar hainele sa le cumparam impreuna
Stiu ca e rasu-plansu, dar ai vostri soti cum au reactionat???
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png
Porumbita spune:
http://sarcinaindoi.blogspot.com/2008/08/cum-s-nscut-vlad.html
sa nu il cititi dc sunteti mai sensibile
cami_antonia spune:
buna fetele
multumesc mult de raspunsuri dar sa stiti ca nici eu nu beau de sa cad....nici macar zi de zi....am zis ca atunci cand mi-e pofta si sotul bea o bere...imi pun si eu cateva guri....ca este singura bautura care imi place....atat....nu sunt nechibzuita la cat m-am straduit sa am acest bebe....
Danotino la multi ani....sa fii sanatoasa.....
cat despre mancaruri....eu mananc de toate caci nu am greturi nu am nimic....am un bebe bun in burtica....care ma lasa sa mananc orice....
eu am mancat azi o ciorbita de perisoare si multi struguri....culesi de mine din podgoriile dobrogene renumite....iar pe seara vreau un gratar de pui cu salata de cruditati cu branza...
16+
Camelia
StelaPopescu spune:
fetele, hai sa va povestesc ce a patit prietena mea care a nascut joi, saptamana trecuta, si sa va dati cu parerea;
ca orice femeie normala la cap pe perioada celor 9 luni de sarcina a urmat sfatul doctorului intrutotul, analize la timp, ecografii si tot ce i s-a dat de facut;
in urma analizelor a reiesit ca atat ea cat si sotul ei au RH-ul negativ (ea a facut analizele de 2 ori), toate bune si frumoase pana la nasterea copilului, copil care s-a nascut cu RH pozitiv, acum numai ramane decat doua posibilitati copilul sa nu fie al lor sau sa aiba alt tata, posibilitati ce sunt foarte greu de imaginat, drept pentru care a trebiut sa-si refaca amandoi analizele, si stupoare mama are RH-ul pozitiv.Acum va intreb eu pe voi cam ce ar trebui sa faca cei doi, pentru ca lucrurile nu pot ramane asa pur si simplu.
20+cu