Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 74

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe Tutu, insa mi-a raspuns Ramona care ii transmitea lui Tutu ce vorbeam eu. Tutu i-a zis sa sun luni de dimineata ca nu are la el lista. Drept pentru care, daca tot am trecut de hopul asta, o sa-l sun luni pe la 8 jumate, ca sa fiu sigura ca nu il prind cu degetelul prin vreo pasarica si nici sa fie plecat la vizite pe salon. oricum va tin la curent.

anaconda suntem doua ca si eu vreau tot o fetita :)). Eu nu mai intru pina luni asa ca iti tin pumnii sa iasa bine la aceasta IA

week-end fain!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Lali mai tremurici ca mine pt programare n-a fost nimeni cred.Unde pui ca eu m-am facut de cacao sunand fara sa stiu de pe nr ascuns.
Magdi nebuna de-a binelea sunt.Asa da...Normal ca am inteles ce ai vrut sa spui,dar fac pe sensibiloasa si nebuna.
Ah ce-mi place tonusul tau Anconda!Si eu as vrea o fetita...

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salutari fetelor!!!Am reusit acum s ava citesc si eu.In primul rand ma rog pt fetele care fac IA sa fie cu ochisori, fetite am inteles ca isi doresc si asa sper sa fie Tin pumnii stransi si dau drumul si la majorete. Lali daca mai apuci sa intri pe weekend, pt programare laparo asa am apatit si eu. mi-a zis sa-l sun duminica dimi si sa nu mananc nimic (nu mai stiu la ce ora exact, 7.30 sau 8.30, cred ca 8.30 mi-a zis)sa vada daca gaseste loc si pt mine in ziua aia. eu am sunat pt programare din z1 pana in z7 si abia in z7 a raspuns. dumi l-am sunat dra nu a gasit loc, m-a pus sa vin nemancata la spital marti (z9) si abia atunci mi-a gasit cu chiu cu vai loc pt laparo la ora 21 m-a operat. Asa ca insista fara nici o jena. Gaseste el un loc fara sa dezamageasca pe nimeni. Bun venit noilor tutunarese si sedere cat mai scurta, ceea ce ne doresc si noua celorlalte.Eu astept duminica sa vad daca anunt z1 sau nu.Abia pe 16 sept ,merg cu analizele si sa vad cum rezolv cu sinechia asta o fi sau n-o fi, trec asa greu zilele. Felix de cand am pierdut sarcina am auzit in jurul meu o gramada care au probleme cu infertilitatea sau au pierdut sarcini, unele mai mici altele mai mari. Eu nici nu am stiut ca se poate pierde o sarcina dupa 3 luni, nu mi-a zis nimeni niciodata. Nu mi se pare corect. Nu inteleg de ce se tine ascunsa aceasta problema, nimeni nu vorbeste public despre infertilitate sau pericolul pierderii unei sarcini in luna mic asau mare. Ma gandesc ca asa cum se fac atentionari pt stoparea avorturilor, asa ar trebui sa se stie si de aceste pericole. Poate daca devin publice se gaseste o solutie sau medicii devin mai constienti, sau femeile si barbatii devin mai constienti. De aceeasi parere sunt si eu, parca prea multe cazuri in jurul meu, de infertilitate sau de pierderea sarcinii. Ma tot gandeam sa scriu la realitatea tv despre aceasta problema a noastra, poate trag si ei un semnal de alarma medicilor, ca nu prea isi fac treaba, guvernantilor si .....femeilor, barbatilor care recurg la avort. Hai ca inchei sa nu pic in borcanul cu melancolie, in preajma zilei 1 sunt mai sensibila si nu face bine.Asa ca va pup si va doresc sa fiti fericite cu bb-ii in brate.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Si eu tot fetitza as vrea, daca sunt cu capu' i-am gasit si nume nu face-ti ca mine
Crisarh...te scoatem noi din borcanash mai avem voie cate un pic, dar trebuie sa iesim repede. poate nu mai exista z1 si ne dai o veste

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"In inima ta exista un loc special pe care numai Dumnezeu il poate umple.Deci, daca simti in sufletul tau un gol, invita-L sa intre "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Asadar fetelor , am fost dimineata la cabinet . I-am aliniat...i-a masurat....vreo 5 , si pe dreapta si pe stanga , n-a mai avut rabdare sa caute :)) ca poate mai gasea .... , intre 15-18 mm ,....endometru ...aproape lipsa , insa se (s-ar) rezolva cu utrogestan.... Ma mai duc luni dimineata la 7 , la spital . Pana atunci , raman outele sa mai dospeasca . Probabil , sau mai mult ca sigur , ca tot luni voi face si inseminarea . La 2 , la cabinet ...
Chiar si fara sa mi-o zica Tutu , datele sunt f bune dupa parerea mea de..."veterana" :) , insa endometru ma cam ingrijoreaza , dar sper sa se ingroase cu utro !
Cam atat .
Aerlilian , simptome...ceva :) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rala - bine ai venit te ashtept la odiseerapid!
anaconda - asta da productie.....felicitari! sigur unu o sa fie cel norocos. (sau poate doi?!)
aerlilian - te am vazut la inseminare si sa stii ca aveai deja acel glow specific gravidelor. asa ca eu presimt ca asta a fost.
crisarh - te ashtet cu pumnii stranshi.
cosicel - ai incredere in strategia lui tutu, intotdeauna elimina prima data cea mai clara explicatie a infertilitatii unui cuplu, daca spermograma este intradevar proasta trebuie eliminata mai intai aceasta problema, ce sens ar avea sa te opereze pe tine daca gigeii dorm in front.cel putin eu asa cred ca a gandit problema.
Bafta tuturor

11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aris,tu erai brunetica oachesa si zambitoare care statea pe scaunul de sub scara si care mi-a oferit locul atat de calduros?.Daca zici tu...asa o fi!
Anaconda ,deocamdata nimic!Doar mama care viseaza soricei si cica asta ar insemna...gravi!Felicitari ptproductie!De data asta trebuie sa iasa!Bafta multa luni si astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

[quote]citat din mesajul lui aerlilian
deocamdata nimic!Doar mama care viseaza soricei si cica asta ar insemna...gravi!Felicitari pt productie!De data asta trebuie sa iasa!Bafta multa luni si astept vesti!
[/quote]

Noi asteptam vesti de la tine! Multe, si BUNE!!!!!! Cand afli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RobeZora spune:

Buna seara,
Ma tot uit de ceva vreme si citesc forumurile referitoare la pacientele dr. Tutunaru, insa cred ca e ceva ce-mi scapa. Eu sunt pacienta domniei sale si mai am un pic si nasc.
Se poate cumva sa fi ajuns pe un forum gresit ? Caci pe aici nu citesc decat de tratamente, rugaciuni colective ( bine c-am invatat si noi ceva de la americani), si operatii.
Iertata sa-mi fie vorba daca gresesc cu ceva, insa eu speram sa citesc ceva despre dr. Tutunaru, cum e ca medic, cum se face cu nasterea pe la Elias, etc.
Sunt la prima nastere, nu-mi permit sa-l sun si sa-l bombardez cu tot felul de intrebari- poate tampite pentru domnia-sa - insa dr. Tutunaru e al patrulea ginecolog pe care il am de cand am ramas insarcinata si pana la el nu am aflat de la ceilalti mai nimic.
Daca am nimerit aiurea, ma poate, va rog, directiona cineva catre un forum mai bun ?
Sunt noua si nu prea pricep eu "organizarea" de pe aici.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cosicel,daca am facut IA pe 03.09,ar trebui sa astept macar 11 zile pana sa fac BHCG sau vreo 14 zile pana la test de sarcina!

Mergi la inceput