Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 9
Claudi@ spune:
Salut, mai dar parca erau mai multe fete p'aci, ia sa facem o strigare, poate sunt mai rusinoase.
Ioana, mersi mult si sigur ai sa fii o mireasa superba. Mai sunt 2 zile, eu inca tin pumnii sa fie cu ochisori.
Dora, nu , nu au trecut, chiar s-au accentuat, ca al meu sot nu e acasa, e la sorsa sa o ajute (i-si face casa) si eu am dureri de burta si nu mi-e bine. Pe mine cine ma ajuta, daca sotul ajuta mereu pe cineva? Chiar asa naspa nu-i dar am eu cateva zile negre, trec ele.
Clau, nu am mai fost, sunt cu norisorul negru deasupra capului, s-a stricat masina de la firma si acum pleaca cu a noastra de 2 zile. Mister&Lady am si aici, dar pe vremea asta, zau daca am chef sa ies la cumparaturi.
A si Ioana, eu am stiut la amandoua sarcini ca sunt insarcinata, unele femei au un sentiment asa puternic, eu eram 100% sigura. Tu cum stii cand ai ovulatia? De obicei e la mijloc, eu am in ziua 18, dar am si un ciclu mai lung.
15+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
trischa spune:
salutare fetele,am fost in oras la tärguit haine negre.marti avem de mers la o inmormäntare si nu aveam cele necesare.aici e cald si frumos mai ceva ca vara,asta pentru cele care se pläng de vreme.si dupä ce se trezeste mändra mergem la zoo.ar mai trebui si ceva cumpäräturi sä bägäm in frigider dar nu avem chef.o zi frumoasä vä doresc!!!

claudia74 spune:
Clau imi pare rau sa aud ca esti cu norii negri deasupra,lasa ca trece cum ai spus si tu
,de la sarcina te simti rau?
Trischa condoleante,dar tu unde stai mai de ii vreme frumoasa la tine ca prin BW le cam ploua si e rece?
Acu au plecat musafirii,mai am putin de strans de prin casa ca au fost cam multi copii pe aici,apoi relax,poate un film.
O seara placuta tuturor.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
helbi spune:
Seara buna,
acum ne-am intors si noi dintr-o vizita. Ploua, ploua si iar ploua

M-am saturat de vremea asta

fata mea e in plina perioada de teste.Sapt. viitoare are dicare, peste 2 sapt. test la mate is la engloeza......si ce s-o mai anunta intre timp!
Aici au trecut deja 5 sapt. de scoala. Mai avem 3 jumate si intram in vacanta 
succes copii care incep de luni scoala!
dora, multa sanatate!
ioana, sper sa fie cu "ochisori"
Duminica placuta tuturor!
cici spune:
Bine v-am gasit,fetele din Germania.
Mi-am permis sa intru in "casuta voastra" pentru a va adresa o ruga:
am nevoie de o titrare a urmatorului text si de eventuale link-uri germane unde as putea sa-l pun:
Textul:
Vand 25.000 mp teren la 8 km de Sibiu-Hermanstadt Romania ,8 euro/mp.
terenul este ideal pentru case vacanta, pensiuni agroturistice,pastravarii(deja pe teren este un mic iaz cu pesti),apicultura(terenul se afla la liziera de salcami,etc.
Utilitati: apa din izvoare proprii,iar gazul ,internetul si curent electric sunt la cca 400m.
inf. la tel 0040742419466
mail (doar engleza -
cicivio@yahoo.com
Va multumesc anticipat din suflet!!
claudia74 spune:
Netza buna,nu e nimeni la cafea!

hai trezirea!!
Cici o sa mai caut ceva site-uri unde poti pune anuntul ar cam fi asta :
http://www.rom2.de/
www.agero-stuttgart.de
http://www.romanians-de.org/
http://www.mareaunire.com/germania/
aici il poti pune direct in romana
sau daca nu vrei neaparat site-uri romanesti,o sa caut si ceva imobiliare germane si cand e tradus o sa il trimit pe adresa ta de email.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ioana_olaf spune:
Buna fetelor 

azi cand m-am trezit surpriza imi venise CM
. asta este mergem mai departe
claudia74 spune:
Ioana imi pare rau,lasa ca vine si bebe in viata voastra.
Cici am trimis email.
restul fetelor pe unde umblati azi, Clau ai fost la restaurant,ai mancat ce ai avut pofta?
Timisoara Impreuna
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_olaf buna fetelor am si eu o intrebare . eu si sotul meu vrem sa facem un bebe voi ati luat ceva inainte pentru a ramane insarcinate? noi incercam de un an si jumatate sa facem un copil dar nu am reusit? |
Mie mi-a zis doctorul sa iau acid folic (Folsäure) - pentru prevenirea malformatiilor la copil (splina bifida). Poti sa incerci si testele de ovulatie, asa cum te-au sfatuit fetele.
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)