Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 8
claudia74 spune:
Dora imi pare rau sa aud asta,sa te ajute Dumnezeu
sa iesi cu bine din problemele astea de sanatate,stii ca la femei e problema mare cu tiroida,nu esti singura si nici ultima,o sa fie bine ai sa vezi!
Clau nu stai mai aproape ca asi veni eu sa iti fac,cum sa strici mai carnea ca acolo in reteta iti da mura'n gura ce ai de facut,dar na daca tine sa mancati in oras e super![]()
,sa-ti traiasca sotul!!
Anangel willkommen,noi mai primim enoriasi stai linistita (vorba Claudiei la faza cu bisericutele
) povesteste-ne ce vrei si intreaba la fel,mai ales ca esti noua in De vrei precis sa stii multe despre nemtia
.
Ioana ti-ai facut termin deja?
Miki ce mai face misterul tau cu fundita
?
Andreia e gata fetita cu testele,voi stati in hessen de ati inceput deja scoala,la noi abia sapt viitoare incepe.
Trischa cum merge treaba la kinderkrippe,mai face circ D-soara?
Eu merg sa pregatesc pranzul avem ai ciorba de perisoare si felul 2 pulpe marinata cu pilaf de orez,am facut ieri niste clatite cu mere si mai am si azi,soacra a facut dobos
.
Noi nu avem program de mers undeva poate primim maine musafiri.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
ioana_olaf spune:
Inca nu claudia am avut de umblat dupa acte de tradus etc , pe 8 tre sa vina CM si am zis ca mergem dupa ce trece. 
Claudi@ spune:
ioana, poate nu mai vine, si mergeti sa vedeti o inimioara cum bate. Tin pumnii.
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
ioana_olaf spune:
Ar fi prea frumos sa fie asa Claudi@. sintome sunt destule dureri de cap, ameteli, greturi dureri de spate de sani etc dar am mai patit asa si nimic. Multumesc mult pentru incurajare 
ioana_olaf spune:
AAAA si apropo Claudi@ superba rochia de mireasa
la anul in august o sa fiu si eu mireasa vreau sa iau rochia din iasi 
angipangi spune:
dau eu
astazi
eu sunt ametita,m/am culcat tarziu si fata mi/a dat desteptarea la 8
ioana sper sa fie un bebe
claudi@sper ca au trecut nervii
claudia 74
spor la musafiri
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
ioana_olaf spune:
Buna dimineata
multumesc ricea. cata lineste pe forum unde umbla toata lumea?? merg sa fac 

claudia74 spune:
Netza buna,cam tarzie se apropie acusi pranzul,eu de dimineata sunt in sfung cu curatenie,mancare,spalat,etc,musafirii vin dupa masa asa ca am vreme sa gat treaba.
Fac un rollbraten,kartofelnsalat si salata de ardei copti.
Ma dispera vremea asta urata,am niste dureri de cap de cand am venit din Ro de iau zilnic antinevralgic.
Ioana ati luat tv nou?ati fost la mediamarkt? lasa ca vine si bebe nu te lasa descurajata,daca nu vine de la sine va veni cu ajutorul medicilor stai linistita
.
Dora cum te mai simti?
Clau ai gasit ceva haine pana la urma si la mister+ lady sunt bluzite faine si sunt si reduceri acuma
numai ca se cam schimba vremea nu cred sa mai fie vreme de tricouri pe aici.
Restul fetelor pe unde umblati,numai dati nici un semn de viata!
O sambata placuta va doresc.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

unde sunteti fetelor??? ce vreme urata ploua de dimineata