Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 7
mikiriki spune:
Claudia, pe catzelul meu il cheama Mister Balu. Si daca-ti mai spun ce rasa e te apuca rasul -yorkshire terrier ![]()
Merg sa dorm vreo 2 ore, M-a terminat munca si inca mai este Messe plus concertul Madonna din seara asta. Nici nu vreau sa ma gandesc ccc ca maine o iau de la capat cu munca. Doamne ajuta sa-mi gasesc alt job ca m-am saturat.
. Revin dupa somn
Miki
claudia74 spune:
Miki atata timp cat tie nu ti-e rusine sa iesi cu misterul pe strada e ok 

,da la Düsseldorf e la moda cred matze de-astea ce zic ca is caini 

,ma dar tu ce lucrezi,de ce messe vorbesti si concertul Madona unde?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Miki are si fundita rosie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
angipangi spune:
astazi am fost la doctor si a decis sa termin medicamentele pe care le am adica inca 20 de zile si mi/a dat trimitere la un doctor de ochi ca cica si ochii imi sunt afectati adica asta cred ca este adevarat si pe urma vedem
va pup pe toate
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
claudia74 spune:
Ioana danke für caffe
.
Dora imi pare rau sa aud asta,trebuie sa mergi neaparat sa vezi ce poti face sa te faci sanatoasa din nou,sper sa nu ajungi totusi la op sa treaca cu tratamentul,
.
Na fetele ce program de wochenende aveti?
Timisoara Impreuna
Claudi@ spune:
'Neata, dar de fapt eu dorm inca si daca as avea voie as sta cu halba de cafea langa mine.
Clau, eu doar ce mi-am facut programul pt wochenende, mi-am sunat sotul sa-l intreb sa fac de papa azi si pt ca m-am plans ca mi-e pofta de zwiebelrostbraten
, m-a invitat in oras duminica. Nu fac singura, ca mi-e sa nu stric bunatate de carnita.
15+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ma primiti si pe mine? Abia acum am descoperit subiectul asta.
Noi suntem inca nou-veniti in Germania, avem doar 9 luni de cand suntem aici.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
angipangi spune:
claudia 74 fara operatie nu cred ca scap
anangel
bine ai venit printre noi,scriene despre tine
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora