Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

caludi@ce zici tu cred ca e ciorbita de cartofi
se pune o ceapa sau doua cum iti place la calit pe urma pui patrunjel,morcov,ardei grasi si le dai la foc
cum sa/u inmuiat un pic pui si cartofii
dupa ce sa/u fiert toate adugi un pic de bulion si vegeta dupa gust si bineinteles bors
separat amesteci smantana cu zeama de la ciorba pana se subtiaza si aapoi torni totul in oala ,dar oala o dai de pe foc inainte sa nu se faca cocoloase.
si pui la sfarsit leustean da un gust bun
pofta buna

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

io stiu reteta cu ciorba albä.o face soacrä-mea.cänd am timp ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

MUltumesc
Acum am motiv sa ies in oras, ma duc sa cumpar ingredientele si ma pun pe gatit.

Mai vroiam sa-i scriu si Ioanei. Eu am folosit testele de ovulatie, la mine au functionat, dar cunosc pe cineva la care nu functioneaza.
Cel mai bine mergi la medic, si pana ajungi la el poti lua temperatura. Daca nu stii cum e cu temperatura, spune si-ti explica fata (atotstiitoarea ma cheama, asa-mi zice prietena mea, care tot romanca este.)

14+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

la cea scris Helbi mai adaug cä eu o ,,dreg,,altfel.amestec smäntäna cu 2-3 gälbenusuri ,tarhon,otet si piper.

Mergi la inceput

scuze!!!Ricea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Ce este TARHON? Eu sunt pe picior de plecare, merg la 20 km la prietena mea ca sa iau leustean, are in gradinitza.

14+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

Ce este TARHON? Eu sunt pe picior de plecare, merg la 20 km la prietena mea ca sa iau leustean, are in gradinitza.

14+

Poze

daca nu ma insel i se zice estragon

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

tarhon??eiii, din äla am io in borcan.e o plantä verde,bunä,cu miros si gust bun.chiar nu stiu cum sä-ti descriu asta.dar de mai poti conduce incä vreo 200 km te astept cu drag si-ti dau.de nu,mä gändesc cum sä-ti trimit cu posta.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Claudi@, haine de gravide au si la H&M si parca si la Esprit si Kaufhof am vazut. La Baby - Walz exista iar (poti sa comanzi si pe net) si la mytoys.de .Sarcina usoara itzi doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mamaa ce elan ati luat acu salivez io pe tastatura la gandul ciorbitzei vostre,ma nici io nu folosesc tarhon dar cred ca stiu cum arata parca are putin gust de ceapa frunzele alea ca de brandusa nu? io numai leustean putin la ciorbitza si marar la supa de rosii pun telina si la supa strecurata patrunjel.
Ce meniu bun trischa din ce zona a tarii vii de faci taitei cu varza io stiu ca numa in Banat se face asa ceva si branzoaicele .
Na spor la cumparaturi si la gatit Clau sa ne spui impresiile sotului neamt la ciorbitza .
Dora merci de reteta.
Suntem cam imprastiate prin De bag sama dar lasa ca facem noi cumva sa ne intalnim vreodata .
O seara placuta tutror .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput