Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_olaf spune:

Buna dimineata fetelor ce mai faceti??? noi cautam de zor formatii pentru nunta dar au niste preturi.......mda ce sa facem om gasi noi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata. Multumesc mult pentru raspunsurile legate de gradi.
Claudia, da, in Luxemburg se vorbeste franceza, dar cum eu nu stiu franceza decat f. putin, prefer sa vorbesc in germana. La servici vorbesc in romana ca toti colegii mei sunt romani

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo

Mi-am facut temele ( nu am retinut mare lucru pt. ca am un ghiveci in cap). Bun venit noilor fete
Nu sta nimeni in apropiere de mine? Ma bate gandul de o inalneala
Zilele astea n-am gatit nimic, in schimb a gatit sotzul si eu l-am asistat . Vreau sa fac mai tarziu schocolade fondue, deja am cumparat mere, banane, si ananas.
Ma tirez la sortat haine.
O zi buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut, mai eu una sunt inaintea unei crize de nervi, de aia cu tot tacamu, deja tremur de nervi si oboseala. Ziceam mereu ca orice problema are o rezolvare, pe naiba.
Copilul urla ca nebunu, si noaptea si ziua, ca nu vrea in patul lui, presupun ca-i ies si 2 masele, nu stiu sigur, ca nu ma lasa sa ma uit.
Vreau sa plec in Ro, i-mi e si mie dor de acasa, sotul nu poate asa ca in seara asta discutam sa vedem cand poate si daca nu-mi convine plec singura cu Tony. Anul trecut nu am fost ca s-au bagat socrii ca e prea mic baiatu, la anu sigur se vor baga iar si sa vezi ce scandal iese, sa faca ce vor cu viatza lor pe mine sa ma lase naibii in pace.
Ma duc sa ma intind putin ca mor de somn, n-am dormit decat vreo 2 ore in total.

15+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

salutare!!!Claudia fi calmä cä intr-un final se gäseste rezolvarea.cu copilul..asta e.ori ii iei un pat nou sä-l incänte,ori il pui pe al täu sot sä doarmä cu el.eu acum caut un hochbett cu rutsche si tot tacämul sä-i iau copilei noastre.incä doarme in pätut dar a inceput sä vrea si ea in patul mare.cu plecatul in ro..dacä vrei sä mergi nu sta si astepta aprobare de la socrii.ia copilul, si de al täu nu poate mergeti voi.acacä la ai täi are cine sä te ajute si te poti odihnii.eu anul trecut am fost singurä cu copila acasä in ro.avea copila 10 luni si m-am dus cu masina.nu a fost chiar usor sä si conduc sä väd si de copil dar m-am descurcat.deci rezolvare existä[;) mai trebuie un pic de räbdare.socrii täi sunt cumva sasi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

Salut, mai eu una sunt inaintea unei crize de nervi, de aia cu tot tacamu, deja tremur de nervi si oboseala. Ziceam mereu ca orice problema are o rezolvare, pe naiba.
Copilul urla ca nebunu, si noaptea si ziua, ca nu vrea in patul lui, presupun ca-i ies si 2 masele, nu stiu sigur, ca nu ma lasa sa ma uit.
Vreau sa plec in Ro, imi e si mie dor de acasa, sotul nu poate asa ca in seara asta discutam sa vedem cand poate si daca nu-mi convine plec singura cu Tony. Anul trecut nu am fost ca s-au bagat socrii ca e prea mic baiatu, la anu sigur se vor baga iar si sa vezi ce scandal iese, sa faca ce vor cu viatza lor pe mine sa ma lase naibii in pace.

Claudia imi pare nespus de rau sa aud asta. Faptul ca ne impartasest isi noua din problemele tale, cred ca te mai ajuta (eu am 2 mamici la clubul scutecelor care ma ajuta mereu sa trec peste probleme).
Pentru ca esti obosita ti se pare totul mai rau / greu decat este.
Trebuie sa vorbest icu sotul si sa ii explici cum te simti tu si care sunt nevoile tale acum. Sper sa fie intelegator. Si pe mine ma enerveaza cand se baga altii in trebuirle interne ale familie mele (socri, frati sau parinti proprii ). Cu cat e copilul mai mic, cu atat e calatoria cu avionul mai usoara cu el. Cand se mareste - pe la un an, 2, deja nu mai are stare, vrea sa mearga, sa se plimbe...
Cat despre copil si masele, cauta la farmacie niste globuli homeopati pentru dinti - sunt niste chestii foarte bune, anesteziaza locul, si Eliza mea intotdeauna a incetat cu plansul dupa a doua doza (Zahnchügeli für Kinder - Homöopatisches Arzneimittel).

Iti trimit pupicei virtuali (ca eu m-am pricopsit cu o raceala de la ultima intalnire Mama-copil de martea asta si nu vreau sa ti-o impart si tie) si sper sa vina sotul in toane bune acasa, sa te inteleaga si sa ajungeti la o solutie.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Hallo

Mi-am facut temele ( nu am retinut mare lucru pt. ca am un ghiveci in cap). Bun venit noilor fete
Nu sta nimeni in apropiere de mine? Ma bate gandul de o inalneala
Zilele astea n-am gatit nimic, in schimb a gatit sotzul si eu l-am asistat . Vreau sa fac mai tarziu schocolade fondue, deja am cumparat mere, banane, si ananas.
Ma tirez la sortat haine.
O zi buna

Miki

Eu stau la 80 km de tine, da numai pana in noiembrie, cand ne vom muta in sud, langa Ulm.
Gradinita nu este obligatorie in Germania, mi-a zis mie o tanti de la Jugendamt.
Soare si pe la voi? Azi pare o zi de vara

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Socrii ei is nemti get beget(swabi din regiunea Stuttgart) si se cam baga unde nu le fierbe oala,al meu socru e swab si stiu ca le cam place sa comande lumea,nu sta draga Claudia al tocmeala prea mult cu nimeni ia copilul si du-te mai ales cat mai e vreme de mare in Ro,ai nevoie de relax si marea precis iti prinde bine,vezi atunci dupa urlaub cum ii scoti piticii din cap lui Tony cu dormitul,hai capul sus si ia-ti bilete de avion ca pana la C-ta cu masina nu merge .
Mai ce noroc pe tine Anangel ca lucrezi cu romani (romani in Luxemburg??? cool).
Ramo (Mariana) ptr toate sfaturile ce le dai tuturor,gasesti intotdeauna cate ceva de spus ptr fiecare,bravo .
Miki ti-o picat ghiveciul ala din cap ,vin si eu la fructe fondante.
Ioana daca pot sa te ajut cu ceva in legatura cu nunta cere si ti se v-a da .
Eu am facut snitzel cu pommes si salata de ardei,rosii si ceapa,mai incolo le fac niste waffeln la copii.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmi

Eu stau la 80 km de tine, da numai pana in noiembrie, cand ne vom muta in sud, langa Ulm.
Gradinita nu este obligatorie in Germania, mi-a zis mie o tanti de la Jugendamt.
Soare si pe la voi? Azi pare o zi de vara

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Musai sa ne intalnim pana esti pe aproape

Miki

Mergi la inceput

Claudi@, nu mai fii suparata. eu zic sa mergi acasa cu Tony. sigur te va intelege sotzul. In legatura cu socrii, nu stiu ce sfat sa-ti dau ( ai mei sunt tare draguti). Ai grija de tine si de burtica
Clau, ghiveciul tot acolo e pana primeste sotul rezultatul final al analizelor. Inca nu m-am apucat de fondante. Am fost in parc cu ccc catzelul
Cand sunt gata va invit pe toate.
Ce zi frumoasa. Din pacate de maine vine iar frigul

Miki

Mergi la inceput