Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

De aviz stim, nu e o problema. In legatura cu bucataria, avem urmatoarea problema, proprietarul vrea sa vinda apartamentul, deci nu exista noi chiriasi. Si poate noii proprietari zic, luati bucataria, noi ne luam una ultramoderna. Au fost totusi 2800 €, pt mine o enorma suma, mai ales ca vine si bebe 2 si ne tre mobila pt camera lui.
Ne gandeam si noi sa dam anunt la ziar, ce cautam si sa spunem fara makler.

15+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor si multumesc frumos pentru primire!
Nu prea stiu ce sa va scriu despre mine, lucrez in Luxembrug, fac naveta zilnic cu autobuzul dar e OK, momentan lucrez doar eu urmand ca din primavara sa-si caute si sotul de lucru. Pana atunci mai invata limba. Avem o fetita de aproape 2 ani, careia ii cautam un loc la gradinita din toamna viitoare, dar momentan nu am gasit nimic. O sa mai insistam. Spuneti-mi si mie va rog, gradinita e obligatorie de la 3 ani? Ca eu parca asa stiam, dar nu stiu daca intr-adevar asa e.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

anangel, eu stiu ca nu e obligatorie, chiar cunosc pe cineva care nu a dat fetita la gradinita.
Am sa o rog pe prietena mea sa intrebe educatoarele de la gradinita unde e fetita ei, daca si ce stiu ele.

15+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Avem o fetita de aproape 2 ani, careia ii cautam un loc la gradinita din toamna viitoare, dar momentan nu am gasit nimic. O sa mai insistam. Spuneti-mi si mie va rog, gradinita e obligatorie de la 3 ani? Ca eu parca asa stiam, dar nu stiu daca intr-adevar asa e.

Am o prietena in Augsburg, al carei baietel a fost luat la gradinita de la 2 ani si 6 luni. Plateste o suma extra pana copilul o sa faca 3 ani. Pe-aici e lipsa masiva de locuri la gradinite (dar prioritate au intotdeauna copiii ai caror parini lucreaza). Bafta sa gasiti ceva, mai ales daca si sotul vrea sa inceapa serviciul.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna seara fetele,mai aveti pe aici un locsor si pt mine?

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelaaa

Buna seara fetele,mai aveti pe aici un locsor si pt mine?

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
si inca cate

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

atunci sa zic si eu cate ceva despre mine...

Sunt nascuta si crescuta in Sibiu,sunt in Germania de vreo 3 ani jumate si casatorita de 3 ani (impliniti in 9.09) ,si avem un baietel de aproape un an jumate.
Locuiesc in Dinkelsbühl,vreo 50 km de Ansbach.
Cam atat pt azi,ca ma duc la nani.

Poze cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutam si noi mamicile vorbarete si noul topic !

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,trezirea si haideti la cafea :

Noilor venite MIhaela si Carmi willkommen si sa ramaneti cu noi .
Claudia atunci e zimmlich nasol cu bucataria numai sa o puneti cumva in ziar daca nu o puteti lua in noua locuinta sau sa sperati ca o vor cumpara poate noii proprietari,in rest esti bine?
Anangel nici eu nu stiu sa fie obligatorie gradinita,dar ai prioritatate daca lucrezi mai ales cand va lucra si sotul,suma nu e mare ptr copiii sub 3 ani si eu l-am dat pe Andi mai repede,trebuie sa insisti la gradi sa o ia pe fetita ta si vezi ca o poti da si de la 2 ani e lege doar,e frumos in Luxemburg,acolo vb franceza unde lucrezi? sau merge cu engleza.
Mai avem ceva absente around,ia treceti la apel!.
Ce bunatati mai gatiti azi? Io's in pana de idei la bucatarie .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

neata la toatä lumeasi de la mine.mä pregätesc sä fug la grädi,dar vä zic repede ce am fäcut ieri de mäncare.orez cu legume la cuptor si o tavä de melci cu bränzä.noi nu mäncäm carne asa cä voi mai puteti pune o fripturä längä.

Mergi la inceput