Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Va salut pe fuga. Imi fac temele mai tarziu ( adica cititul). Acum profit de soare si relaxare.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Alayana ce placinte faci ,mai da sarme fara ceapa nu bas merg,ai rezolvat problema?
Ioana nu ma intreba cand merg in Ro ca abia de 1 sapt jumate am venit,la anul normal iarasi.
Miki chiar a fosta faina vreme azi,de dimineata nu au fost numai 10 grade la noi dar la amiaz a fost super cald,sper sa mai tina tot asa vremea,noi ne bucuram de soare si mare peste 1 sapt cand zburam spre Tunisia,dar ar fi bine sa mai tina caldura si aici. Andreia vin si eu la offenkässe si salata,eu am supa de cocos via Timisoara,taitei idem,am facut ieri lniste langosi cu branza de Ro si marar .
Dora cu rinichii e bine la fata,ati avut ceva probleme? sa va faceti bine.
Medic stomatolog foarte bun e in Eberbach noi la el mergem in fiecare an.
Claudi@ unde umbli azi de nu dai pe aici,esti ok?
O seara placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

claudia 74 am avut probleme de la doua luni.nu se curata rinichii,nu facea pipi cand dormea si nu functionau
deatunci mergem intr/una la control a fost pe punctul de a fi operata

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Alayana ce placinte faci ,mai da sarme fara ceapa nu bas merg,ai rezolvat problema?

Am facut placinte cu branza ,o reteta gasita pe culinar,wow cat am mancat ,pacat ca n-am avut si un iaurt acru rece la indemana sa beau,asa cum obisnuiam sa fac in .ro
Sarmalele nu le-am mai executat ca ma trezisem ca n-aveam nici morcov,dar in schimb am facut piftele (cam nasoale fara ceapa,data viitoare nu ma mai bag in aventuri din astea cu ghicitori)

Unde pot gasi varza murata si cum se zice in germana?

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna
Unde pot gasi varza murata si cum se zice in germana?

Eu am gasit la turci (Sauerkraut). Era in preajma Craciunului si erau multe . Probabil si turcii au ceva obiceiuri de-astea. Erau capatani intregi in pungi vidate, le vedeai si alegeai pe plac si pe marime.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alayna, mergi in Kleinmarkthalle (stii unde e, nu?) si gasesti varza murata. Dupa ce faci sarmalele, vin sa l edegust

Mergi la inceput

Trezirea Germania,haidati la cafa :

ma vin si io la Frankfurt la markthalle,eu nu am gasit niciodata aici varza murata cica pe la rusi ar fi dar nu prea sunt magazine around,eu mai am in congelator din ro,dar e pe temrinate ,poate ne riscam sa punem la butoi dar cumparata de la rusi ca aia e mai frageda se apropie cu a noastra,nu porcaria asta atoasa din supermarketuri.
Dora iubita numai am cuvinte cat de rau imi pare de suferintele voastre,nu credeam sa ai si cu a mica probleme de sanatate,sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va faceti bine,of,of .
Miki vezi ca ai uitat sa iti faci temele ieri ,sper sa le faci azi .
Eu merg putin la einkauffen si apoi ma apuc si eu de gatit ceva,daca nu ma iau iarasi cu curatenia si gradinaritul,sa mai profit cat tine vremea frumoasa.
O zi placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

'neatza, am scris ditai carnatu si cand sa trimit s-a restartat calcu, mor de draci, dau cu el pe geam.

Ieri am fost mai mult pe drumuri si seara am iesit cu fetele de la vorberaitungskurs in oras, ne intalnim odata pe luna si mai mergem si la aceiasi grabelgruppe in fiecare sapt.

Ioana, presupun ca pe mine mai intrebat de RO, ca eu tot ma plang ca nu ajung odata, sper ca luna asta ajungem, dar nu stiu sigur ca au aparut cateva cheltuieli extra.
Mai care stie, noi stam cu chirie si vrem sa ne mutam pana in iarna in ceva mai mare. Cand ne-am mutat, am platit bucataria, credeti ca primimi macar o parte din bani inapoi? Of ce ma oftic ,,va trebui sa platim iar makler.

15+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@
Mai care stie, noi stam cu chirie si vrem sa ne mutam pana in iarna in ceva mai mare. Cand ne-am mutat, am platit bucataria, credeti ca primimi macar o parte din bani inapoi? Of ce ma oftic ,,va trebui sa platim iar makler.

Noi ne-am mutat in martie, tot asa, la ceva mai mare. Dintre apartamentele pe care le-am vizionat, era unul unde doamna chiriasa a zis ca ea a cumparat bucataria. Ne-o lasa noua - de fapt ne-o vindea noua pe o suma oarecare. Poti sa vorbesti cu chiriasii care vin dupa voi, sa le-o vinzi lor. Le faci de fapt un serviciu, ca bucataria oricum e confectionata dupa camera asta.
De ce te incurci cu maklerul? Da anunt la ziar, sigur se gasesc doritori. Sper ca stii ca trebuie sa dai preaviz proprietarului cu 3 luni inainte sa te muti (noi n-am stiut, si uite-asa am platit 3 luni chiria si-ntr-o parte, si in alta )

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Da asa e Claudia,cel mai bine vb cu noii chiriasi despre bucatarie sau chiar cu proprietarul ptr ca de fapt al lui e apartamentul,poate iti da el o parte din bani ca doar lui ii ramane,restul vin si pleaca.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput