Mamici in Germania

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Claudia,

poate am putea sa punem pe net info despre medicii dim diverse zone. Pe Webshot sau eu stiu.......si sa scrii pe prima pagina link-ul catre aceste info.
Poate vine cineva cu vreo idee. (eu personal, nu mai am nev. de astfel de info, caci dupa 8 ani de DE am deja medicii mei la care merg. Dar poate, pe cele mai noi dintre noi, le-ar ajuta. Imia mintesc ca, atunci cind eu am venit aici nu am avut acces la nici o info si nu stiam sa zic decat Hallo si Tschüs. Nici paine nu stiam de unde sa cumpar si 3 luni am facut cumparaturi la pret triplu din benzinarie )!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dora. tu ce pb ai, ca mie mi-a "scapat" unde ai scris tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Andreia - Eliza iti multumeste frumos pentru urari.
Si eu va multumesc la fel (ma cheama de fapt Mariana ).

Teodora imi pare nespus de rau de problemele tale de sanatate. Parerea mea este insa ca mai bine te duci la un medic (neamt sau nu), dar BUN sa fie. Problema trebuie tratata cu profesionalism, indiferent de limba pe care o vorbeste. (eu am o experienta neplacuta cu un medic stomatolog roman, care - gravida in trimestrul 2 de sarcina, mi-a dat un analgezic contraindicat in sarcina)

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Dora. tu ce pb ai, ca mie mi-a "scapat" unde ai scris tu!

Andreia

am hipertiroidism Morbus Basedow
ramonaiani nu pentru asta imi trebuie doctori romanesti dar totusi sa inteleg si eu mai multe

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@
Dora, nu , nu au trecut, chiar s-au accentuat, ca al meu sot nu e acasa, e la sorsa sa o ajute (i-si face casa) si eu am dureri de burta si nu mi-e bine. Pe mine cine ma ajuta, daca sotul ajuta mereu pe cineva? Chiar asa naspa nu-i dar am eu cateva zile negre, trec ele.

Incearca sa te odihnesti mai mult, sa stai mai mult la pat.
Dr mi-a zis ca pe la mijlocul perioadei se simt niste dureri in zona ovarelor, si ala e semnul ca ovulezi. Eu stiu precis cand ovlulez, ca am niste dureri care ma cam tintuiesc la pat. Si cu toate astea, ma chinui de vreo 6 luni sa raman cu bb2, si nimic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ricea
am citit cu splina bifida,eu o am dar chiar nu stiu ce se intampla e grava/??

Imi pare rau, dar nu m-am documentat, asa ca nu stiu daca e de rau. Da' am zis sa merg pe mana dr-lui si sa iau Folsäure, ca pana la urma e spre binele copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

uite ce am gasit
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1094

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut
clau, am papat dar parca data trecuta, in alta parte a fost mai bun (nemultumita mai sunt)

Ramonaiani, eu sunt cu "bebe on board" si mai am un nazdravan , de aici si durerile de burta, ca nu stau naibii linistita.
Tu ai luat pilule inainte? Daca da, medicii spun ca poate dura chiar si un an sa ramaii. Si apropo si eu credeam ca am ovulatia cand ma durea burta, dar nu era. Hai ca tinem pumnii si tie.
Of, azi am niste dureri de burta si mijloc, se aseamana cu contractiile, am zis ca mai stau o ora si sun la medic, daca nu trec.
Dora, iti doresc cat mai multa sanatate, de medici romani in Stuttgart nu prea stiu, stiu in Esslingen un ortoped daca ai nevoie.
Si eu m-am descurcat la inceput cum am putut, am luat-o mai mereu pe soacramea cu mine si ea era informata de sot. Ete asa am ajuns si la ginecolog cu ea si nenea medicu o invitase si pe ea in cam de consult, noroc ca soacra e femeie cu obraz si a zis NU.

Ioana, imi pare rau, dar lasa ca vine bebe si la voi, toate la timpul lor.
Urez si eu Mariilor, SA TRAITI CU NUMELE (parca nu se zice la multi ani, E corect????)

Azi noapte la ora 1, mi-am lasat puiu sa planga si dupa o ora cand imi pierdusem orice speranta , a adormit. Sper ca noaptea asta sa dureze mai putin.

Gata ma duc sa ma intind.

15+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pfui acu am ajuns si noi acasa,am umblat dupa rechizite si ceva tzoale noi ca de inceput de an si bineinteles ca de la Rofu nu am scapat si fara sa cumpar jucarii ptr copii.
Clau si eu am avut probleme exact prin luna 4-5 am si sangerat chiar,asa ca stai cat mai mult linistita ca eu cred ca te agiti prea mult,nu fa nici un efort,zici ca nu ti-a placut,eii io azi am facut rindbraten cu sos si spätzle,vezi ca in Esslingen e un medic roman gineco foarte bun eu la el am facut o inseminare.
Andreia tu crezi ca eu am fost altfel la inceput habar nu aveam de nimic nici macar ziua buna nu stiam cum se zice,noroc cu sotul ca el era aici de cativa ani buni deja si eu la fel mergeam cu socra dupa mine la gineco si egal unde la medici,apoi am descoperit medici romani prin zona si am apelat la ei tot asa ca si Dora din cauza comunicarii nu neaparat ca nu intelegeam totul dar faza e ca aici medicii germani nu iti spun mare lucru,prefera sa trimita brief la hausarzt in loc sa iti spuna tie ce si cum.
Mariana sa traiesti!!
Dora imi pare nespus de rau,dar cum de s-a ajuns aici nu ai mers din timp la medic abia acu s-a depistat,sper sa te faci bine,stiu ca urmezi deja tratament,ai grija de tine.
O seara placuta va doresc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hallo !
Ma primiti si pe mine?
Sunt in Germania de aproape 2 ani si inca nu avem copii...dar ne facem planuri si subiectul e...hot

Helbi,cunosti doctori stomatologi in Frankfurt?Daca mi-ai da vreo adresa m-ai ajuta tare mult,asa cum ai facut cu adresele de pe pagina precedenta,am copiat si salvat ,chiar ma interesa
Eu mai cunosc o doctorita romanca in Kaiserstr ,am sa caut cartea de vizita si am sa scriu adresa respectiva...eu nu sunt foarte multumita de ea,dar mi-e mai usor la ea sa ma exprim decat doctorii de aici

P.S si eu am incercat sa ma integrez in partea cealalta si nu am reusit,fetele mi s-au parut cam reci,cand intrebam ceva,nu se obosea nimeni sa-mi dea vreun raspuns ,reveneam cu intrebarea dupa vreo 2-3 pagini ...si am renuntat

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput