Mamici in Germania
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ricea buna fetele,Claudia cafeaua a fost ms mult pentru urarila bors i se zice Brottrunk si eu folosesc |
Hei, hei, ce mica e lumea
Bine c-am gasit forumul asta, ca acum stiu si eu cum se zice la bors
Noi suntem veniti de 5 ani si jumatate (la studii). Suntem amandoi romani...
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Claudi@ Mai dati o cafea? Chiar daca e amiaza eu tot adormita sunt. Mai eu nu mai stiu ce sa fac cu fimiu, cum sa-l dezvat de dormit la noi in pat. De 2 sapt l-am mutat in camera lui, seara adoarme nu avem pb, dar se trezeste noaptea in jur de 2 si se pune pe urlat, pana nu-l luam la noi nu se linistete. |
Off, si a mea facea asa (am fost in RO in concediu si am dormit cu ea in pat. Cand ne-am intors in DE, nu i-a mai placut camera si patul propriu). In toiul noptii cand incepea sa urle, ma duceam la ea si vorbeam cu ea, o tineam de manuta, dar nu o luam din patut. De mutle ori adormeam langa patutul ei (am pus pe jos o saltea de burete, si ma intindeam si eu acolo)
Mult succes iti doresc - trebuie sa ai rabdare, la noi a durat cam 2 saptamani pana cand s-a reobisnuit sa doarma singura.
ramonaiani spune:
Am citi tdin urma si am vazut ca multe sunteti din Hessen. Noi stam in Darmstadt - 30 km de Frankfurt.
Cum e cu intalnirea?
Poate ajungem si noi - daca ne primiti, desigur ![]()
angipangi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Hei, hei, ce mica e lumea Bine c-am gasit forumul asta, ca acum stiu si eu cum se zice la bors Noi suntem veniti de 5 ani si jumatate (la studii). Suntem amandoi romani... Mami de dulceatza Eliza (06.09.07) |
este la sticlaam citit cu splina bifida,eu o am dar chiar nu stiu ce se intampla e grava/??

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
claudia74 spune:
Neatza,haideti la cafea,

Ramona willkommen,o sa vedem noi cu intalnirea,stam mai multe in BW dupa cum am observat dar gasim noi o cale de mijloc,numai sa ne cunostem mai bine
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
trischa spune:
salutare fetele,multam de cafea.azi e särbätoare,,sf maria micä,,asa cä io vä zic ,,la multi ani,,!de nu e nimeni maria nu-i bai.
helbi spune:
Neatza si de la mine!
In primul rind La multzi ani celor ce isi sarbatoresc ziua numelui azi si nu in ultimul rind Elizei, fetita Ramonei, care vad ca simbata a implinit 1 anisor! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
Ioana, imi pare rau. Insa, sunteti tineri si, daca nu a fost luna asta, sigur va veni bb in urmatoarea perioada!
Pt copii care incep azi scoala, un an scolar cu multe succese!
Noi am avut un WE linsitit! Ieri Bianca a fost la un Karate turnier cu niste colegi. S-a uitat, a venit incintata, dar...nu mai are loc in "agenda"
de un alt curs.
Apoi, ama vut magazinele deschise toata dupa amiaza, asa ca am iesit la cumparaturi, caci, pe 28 avem o nunta!
O sapt. frumoasa va doresc!
helbi spune:
M-am gindit la ceva. subeictul asta se vre discutie despre copii si nu numai. Asa ca, am sa adaug aici lista cu medicii ROMANI din zona Frankfurt, iar daca Claudia74 o poate trece pe prima pagina, pt mamicile noi venite, ar fi f bine:
Dr. romani in Frankfurt:
Pediatrie si medicina generala: (eu aici merg si cu fata de 7 ani si pt mine si am fost si sunt multumita – ce-I drept, nici n-am avut pb deosebite)
Dr. med. Dorin H. Kreisel Dr. med. Sergui Kreisel
Berger Str. 136
60385 Frankfurt
069 433979;
069 43058445; - Fax
Oftalmologie:
Dr Dana Bugariu
Eschersheimer Landstr. 295
60320 Frankfurt
069 563607;
069 569897; - Fax
Ortopedie
Dr. med. Dan Rusdea
Niedenau 40
60325 Frankfurt
069 726140;
069 725739; - Fax
Ginecologie
Adrian Wiener
Münchener Str. 12
60329 Frankfurt
069 235884;
069 250414; - Fax
Simona Herle (nu am fost la ea, dar pe cine stiu, nu a fost prea incintata)
Zeil 123
60313 Frankfurt
069 282717;
069 2970991; - Fax
ORL
Emil Popp
Kaiserstrasse 50
60329 Frankfurt
069 / 23 39 74
Medicina generala:
Dr. C.Panijel-Rath (nu am fost, dar am auzit de bine)
Am Salzhaus 4
60311 Frankfurt
069 284333
Neurologie
Adriana Rusdea-Stefan
Mainzer Landstr. 265
60326 Frankfurt
069 733168;
069 73909739; - Fax
Urologie
Dr. med. Caius Stoichescu-Weinrauch
Markgrafenstraße 6
60487 Bockenheim, Frankfurt am Main
069 703020;
069 79201878; - Fax
Dentisti sunt f multi
Cam asta mi-am amintit acum. Daca mai ai intrebari………
claudia74 spune:
Mersi de urari,am si uitat de Sf.Maria mica daca nu imi ura mama La multi ani de dimineata
,eu sunt Claudia-Maria,inca odata mersi de urari.
Si noi am inceput azi scoala,fiica-mea s-a dus cu emotii la schullbus si fiu-meu la fel.
Andreia mersi de lista fetele din Raum Frankfurt iti vor fi recunoascatoare precis,o sa vad cum pot sa pun carnatul ala pe prima pagina,chestia e ca daca scriem toate listele cu medici romani din zonele unde locuim nu stiu cum o sa arate pagina :( tu ce zici?,acolo vreau sa fac loc ptr noi si copiii nostri,cand suntem sigure ca ramanem aici si ca va merge mai departe subiectul.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
angipangi spune:
buna fetele mai dau si eu o
acum am venit de la doctor si ochii mei sunt afectati,incep sa iasa afara si cu unul se pare ca nu vad prea bine 

doctori romani prin stuttgart nu aveti?![]()
si fiul meu a plecat la scoala dar nu cred ca era prea fericit![]()
ioana lasa ca vine si la tine barza am vorbit eu cu ea![]()

teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

ms mult pentru urari