Aspirante cu vechime "medie" (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Alexa.1983 spune:
La Multin Ani Anca x2...

Noi am fost ieri la eco....bebe e bine...are 1,300 kg....capul in jos....col lung,inchis.....am cateva poze la eco...dar cam nereusite ca nu a vrut sa stea decat intr-o parte...deci puteti viziona 1 nara + 1 ochi....![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
29+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 10 sapt 

marynik spune:
Buna ziua !!!
Intrebare pt fetele care au facut HSG
In luna cu interventia , ati incercat sa ramaneti gravide sau drii v au recomandat sa asteptati o luna ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
ancadragoman spune:
eu am ramas in luna in care am facut HSG,am facut-o pe 2 februarie si pe 5 martie aveam test pozitiv de sange![]()
Fetelor va multumesc mult de tot pentru urari
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
diaconmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marynik Buna ziua !!! Intrebare pt fetele care au facut HSG In luna cu interventia , ati incercat sa ramaneti gravide sau drii v au recomandat sa asteptati o luna ? O vesnica aspiranta Lupta pentru bebe |
Marynikule mie nu mi-au interzis si nu mi-au spus nimik...Acum nu stiu la celelalte fete...
Ai facut HSG?
...Mereu sperand si visand la un
...Just me
3+ cu
si
AMR 1 ZILE PANA LA TESTARE

Maria
marynik spune:
Dupa juma de an de fofileala , m am hotarat sa o fac , acu astept sa vina ciclonu , sper sa nu mi piara curajul si sa o fac pana la urma
V am intrebat pt ca stiu ca unii dr interzic cu desavarsire sa incerci sa ramai in luna respectiva , iar altii din contra , zic ca sa incerci ca ai sanse f mari sa ramai...uite Anca a fost norocoasa
Mai vad io...intai sa o fac , ca acu imi sta pe creier
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Gabitza1977 spune:
Mariuca, am ramas natural, din fericire! Am bagat niste injectii cu polidin, 5 zile (la recomandarea farmacistei de care ti-am mai spus)+ branca ursului, din prima zi de cm si am ramas. Acum, nu stiu, poate a fost intamplare, poate chiar mi-au ajutat "leacurile" astea... dar bine ca s-a intamplat!
Alexa, ma bucur mult ca a fost totul bine la eco, ca bebe e sanatos!
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
29+
cu Denis Stefan
ancadragoman spune:
Mary eu nici nu am intrebat daca am voie sau nu ,dar stii ca se face pana in Z10 nu?si inainte e bine sa faci un test de sarcina
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
diaconmaria spune:
Cand Dumnezeu a creat mamele
Cand Dumnezeu crea mamele era in a sasea zi, cand un inger i-a aparut si i-a spus: "O sa cam ai de lucru la aceasta creatie…"
Si Dumnezeu i-a raspuns: "Ai citit punctele acestei cereri?
• Trebuie sa se poata spala, dar sa nu fie din plastic;
• Sa aiba 180 de parti mobile…toate sa poata fi inlocuite;
• Sa alerge dupa cafea neagra;
• Sa aiba poale care sa dispara atunci cand sta in picioare;
• Un sarut care sa poata vindeca orice, de la un picior rupt si pana la o legatura de dragoste terminata prost;
• Sa aiba sase perechi de maini;
Ingerul si-a scuturat capul incet si a raspuns: "Sase perechi de maini…in nici un caz."
"Dar nu mainile sunt cele care imi fac mie probleme" a spus Dumnezeu "Ci cele trei perechi de ochi pe care mamele trebuie sa la aiba."
"Asa este modelul standard?" a intrebat ingerul.
Dumnezeu a dezaprobat "O pereche ca sa vada prin usa inchisa atunci cand intreaba: copii ce faceti acolo? O alta pereche in spatele capului pentru a vedea ceea ce nu ar trebui si bineinteles ultima in frunte pentru a se putea uita la copil cand acesta greseste si trebuie sa-i spuna: te inteleg si te iubesc.
Doamne, spuse ingerul, mai bine lasa pe maine…
"Nu pot" i-a raspuns Dumnezeu "Sunt asa de aproape de a crea ceva atat de apropiat mie. Deja am creat mama care se face singura bine atunci cand este bolnava…care poate hrani o familie de sase persoane cu un singur hamburgher…"
Ingerul a verificat modelul si a spus "Este prea firava".
"Dar este rezistenta!" a raspuns Dumnezeu "Nu poti sa-ti imaginezi cate poate indura mama asta!"
"Poate sa gandeasca?"
"Nu numai ca poate sa gandeasca dar poate rationa si face compromisuri." a spus Creatorul.
In final, ingerul s-a aplecat si si-a trecut degetele pe obrajii mamei. "Exista o crapatura" s-a pronuntat el. "Ti-am spus ca te straduiesti prea mult cu acest model."
"Nu este o crapatura" a raspuns Domnul "Este o lacrima"
"La ce foloseste?" a intrebat ingerul.
"Este pentru fericire, pentru tristete, pentru dezamagiri, penrru durere, pentru singuratate si pentru mandrie."
"Esti un geniu!" a exclamat ingerul.
Domnul s-a uitat trist si a spus "Dar nu am pus-o eu acolo!"
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
3+ cu
si
![]()
AMR 1 ZILE PANA LA TESTARE

Maria
marynik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Mary eu nici nu am intrebat daca am voie sau nu ,dar stii ca se face pana in Z10 nu?si inainte e bine sa faci un test de sarcina anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Da , stiu cum se procedeaza , dr mi a spus sa l sun cand mi se termina cm , mai vad ce mi zice atunci
In orice caz , cand am vb ultima data cu el , mi a zis ca imi va da sa iau preventiv niste antibiotic
Si zici ca tie nu ti au zis nimik aia....la giulesti ai facut cumva ?
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Blanche25 spune:
Asa e mult mai bine. Tin pumnii stransi pentru maine! Sa vezi dublu din prima!
Alexa Felicitari pentru bebe mare!
Marinikule, cum a iesit HSg?