Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
anamariame spune:
LoryV, si pe mine ma termina balonarea seara (ma apuca de dupa-masa si ma tine pana adorm). Voi aveti careva senzatia de burta plina, ca si cum ati mancat prea mult? Ca eu am senzatia asta mereu, chiar si cand imi este foame.Aris, noi inca nu vorbim cu bebele. Eu imi mangai deseori burtica si ma gandesc la mogaldeata de acolo, mai vorbesc cu ea in gand, dar cu voce tare nu am incercat inca. Probabil din cauza ca inca nu se vede burtica, si nu am pe deplin impresia ca sunt insarcinata.Va pup, fetelor, weekend placut!
Edit: am uitat sa intreb: cand se face complexul Torch? Exista o perioada anume a sarcinii sau se poate face oricand? Am uitat sa intreb dr si pana marti, cand merg din nou, l-as face (luni, mai exact).Ana-Maria
7+
aris26 spune:
am citit undeva ca psihologii au demonstrat ca in stare de hipnoza oameni au amintiri din perioada intrauterina. asa ca sigur copii nostri ne aud...asa ca mie imi place sa vorbesc
pana se nashte ii fac capul calendar
referitor la kg, am o prietena care a pus 9kg toata sarcina(tot cam la 1,75), bb a avut 3200g, a dat jos la nashtere 7 kg, iar cele doua ramase a scapat de ele in 3saptamani. mi se pare un exemplu extraordinar. o sa vad eu cate pun, oricum nu tin regim sau eu mai stiu ce, dar am chiar mai multa grja decat de obicei ce mananc, nu cred ca o sa fie bb mai sanatos daca ma indop eu cu chpsuri, cartofi prajiti,prajituri, sucuri si alte prostii.
11+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
dyannna spune:
Buna!As vrea sa ma inscriu si eu la odiseea voastra,bineinteles daca ma primiti
Dupa aproape 6 zile de framantari,sperante si simptome mi-am luat inima in dinti si am cumparat un test de sarcina surecheck care s-a pozitivat din primele secundeAsteptam de cativa ani bebelusul acesta si suntem in al noualea cer
Chiar daca datele mele ma recomanda noii odisee deschisa eu sunt convinsa ca voi naste in aprilie 2009 deoarece vreau sa optez ptr cezariana.Va las datele mele si abia astept sa vorbim,vreau ca aceste luni de sarcina sa fie unele din cele mai frumoase din viata mea si sa ne bucuram impreuna.DN 06.02.1977
UM 02.O8.2008
DPN 09.05.2009http://tt.lilypie.com/fUH0p2.png
simina_kin spune:
Fetele sunt distrusa!!!! Vin de la spital , ma chemase sa facem 3d di triplu test , da n-am mai facut triplu t , pt ca mi-a iesit malformatie congenitala a fatului
. Nu mai pot!!!! De ce se intampla iar???? A vrut sa ma opreasca acolo sa-mi faca chiurataj , pt ca mi-a zis ca bb nu va trai , da n-am ramas eu. Vreau sa aud si alta parere. Mi-am facut programare la un cabinet particular ce apartine unui doc de la Elias, pt luni. Pana luni nu-mi ramane decat sa ma rog la DD sa fi gresit ecograful asta.
Mi-a zis ca are un hematom imens care este aproape jumatate din abdomen , ca i-a crescut vezica urinara f mult , si i-a impins toate organele in sus , sub torace , si ca de la aceasta impingere a organelor inimiora lui va ceda f curand

.
EU MOR
, NU MAI POT SA TREC IAR PRIN ASA CEVA!!!
Am intrebat care ar fi cauza , si au zis ca nu sunt eu de vina cu nimic , ca asa a fost sa fie!!!
Eu nu vreau sa fie ASA!!!!! Sa dea Domnu sa-mi spuna luni ca-i totul bine!!
13#
anamariame spune:
Doamne, Simina, nu pot sa cred ca trebuie sa treci prin asa ceva. Neaparat trebuie sa mai ceri o parere! Incearca sa te linistesti, sa nu iti faci mai rau tie sau lui bebe. Sunt alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine!
Ana-Maria
7+
loryV spune:
Buna dimineata fetelor ,multumesc pentru primirea calduroasa si pentru raspunsuri
sunteti niste dulci.
dyannna bine ai venit
si o sarcina usoara iti doresc , fara greturi
si alte cele .
W-end placut ...si multa racoare
ca s-a anuntat canicula
pentru zilele astea.

Lory
7+
madymar spune:
simina draga de tine nu pot sa cred ce aud, cum e posibil asa ceva, cum adica asa a fost sa fie? bine ca ai reusit sa faci o programare pentru luni,azi si maine o sa fie o asteptare ingrozitoare pentru tine
te imbratisez si ma rog la Dumnezeu pentru tine sa fie bine,fii puternica
14+
dyannna spune:
Simina mi se pare ingrozitor ceea ce ti se intampla...nici nu am cuvinte...Sper din tot sufletul ca acest diagnostic sa ti se infirme si luni toate astea sa se transforme doar intr-un vis uratUneori viata asta este atat de nedreapta
...si eu am pierdut o sarcina mult dorita si astepta in noiembrie asa ca te inteleg foarte bine.Fii puternica si nu-ti pierde speranta...iti tin pumnii stransi,stransi
5+
loryV spune:
Simina imi pare nespus rau !Poate ca nu este chiar atat de grav si se poate face ceva,consulta un alt medic si incearca sa fii optimista pana afli o alta opinie.TREBUIE sa fie bine!Te pupic
Lory
7+