Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 19

simina_kin spune:
Buna ziua dragele mele!!!
Am citit tot ce ati scris pe aici , si aveam nume in cap pt raspunsuri da am uitat
Mara imi pare nespus de rau pentru tine , imi imaginez cum te simti ca am trecut si eu prin asta. Fii puternica si increzatoare ca va veni bb cat de curand.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu durerile de cap....ma apuca asa din senin , am incercat eu si cu cafeaua
, dar merge doar ziua , ca noaptea nu ma apuc sa beau.Probabil ca tensiunea prea mica este de vina.
Dureri de spate (de noada in special) am si eu , si sunt mai accentuate seara cand ma asez in pat , dar eu oricum am scolioza si sunt obisnuita cu astfel de dureri.
Maine dim avem intalnire cu doc.......abia asteptam, poate reusim sa aflam sexul bb
Mai fetele cum stati cu pofta de FRICHI-FRICHI???? Ca la mine este lipsa totala..
13#

Pisik06 spune:
Fetelor, eu cred ca sunt cea mai pe langa Nu mi se vede burtica aproape deloc, decat dezbracata sau probabil imbaracata f mulat, si atunci f putin din profil, iar eu am slabit 2 kg de cand cu sarcina. Bine, am intrat cu kg mai multe, fiind si inalta, am intrat cu 75,6, iar acum cred ca am vreo 73,5, nu stiu ca s-a stricat cantarul dimineata, imi arata 70 de ma luase inima
Eu ma cantaresc acasa, ca nu m-a cantarit nimeni pana acum. La medicul de fam nu am mers sa anunt, ca as vrea sa il schimb. Pe voi medicul de fam va cantareste sau ginecologul?

PetraTudor spune:
Monik, faci foarte bine! Si eu evit sa iau pastile si ma gandesc de multe ori pana sa ma decid chiar sa urmez un tratament indicat, mai ales daca este prescris asa, pe fuga si pe principiul ca de regula functioneaza! Daca ai 23 de anisori (multi inainte!), nici o intrerupere de sarcina si nici o problemuta, inseamna ca poti sa stai linistita!
Gina2008 , ai fost draguta! Ma gandeam eu ca e scump la Active Center, dar nici chiar asa....desi vazusem pe site ca a mers si Roxana Ciuhulescu acolo, deci imi imaginam ca nu este un loc pentru muritorii de rand... Hmmmmm.... mai vedem, important este sa am unda verde la miscare, ca apoi vad eu ce fac...

Gina2008 spune:
Simina... frichi-frichi DELOC. Dar, desi eram o mica obsedata inainte, acum nu am chef! Nu imi vine pur si simplu! Ca sa nu mai zic ca sotul are o problema majora: daca facem rau copilului? I-a explicat doamna doctor ca nu avem cum, dar tot nu vrea. Deci, suntem doi abstinenti. Eu tot astept momentul cand o sa ma invadeze energia si pofta sexuala (asa cum se lauda toti pe diverse site-uri) anuntate pentru "lunile de miere" ale sarcinii (4,5,6). Deocamdata nu mai am greturi mari, intr-adevar, dar obosita... zici ca ma alearga cineva..
Petra, eu caut aquagym. E mai bine si pentru mama, si pentru bebe. Dar, pe de alta parte, mi-e cam frica sa ma duc asa, la orice piscina. De aia vroiam Active Center. Par curati. Dar ce sa ne facem cu suma asta care e, ma rog, pentru vedete.

florinela79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua dragele mele!!! Am citit tot ce ati scris pe aici , si aveam nume in cap pt raspunsuri da am uitat ![]() Mara imi pare nespus de rau pentru tine , imi imaginez cum te simti ca am trecut si eu prin asta. Fii puternica si increzatoare ca va veni bb cat de curand. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu durerile de cap ![]() ![]() Dureri de spate (de noada in special) am si eu , si sunt mai accentuate seara cand ma asez in pat , dar eu oricum am scolioza si sunt obisnuita cu astfel de dureri. Maine dim avem intalnire cu doc.... ![]() ![]() Mai fetele cum stati cu pofta de ![]() ![]() ![]() ![]() |

fbruma

PetraTudor spune:
Pisik, linisteste-te! Se mai intampla in sarcina sa nu iei prea mult in greutate, chiar citeam intr-o revistuta despre o tipa care nu a putut manca decat jeleuri pe perioada sarcinii si are 2 fetite frumoase foc... se intampla tot felul de ciudatenii, eu de exemplu desi in mod normal manacam pentru 2
dar de aratat arat ca 1/2 dintr-unul
acum nu vreau mai nimic, nu mi-e pofta de nimic si mananc numai cand ma ia cu ameteala...
Abia am luat 1kg...
De cantarit ma cantaresc acasa, mi-am luat un cantar electronic, dar trebuie sa-i spun doctorului cat iau/saptamana. Momentan nu prea voi avea ce sa-i spun

OlgaTarziu spune:
Buna fete dragi. Scuze ca nu va raspund individual dar se pare ca viatra mea e putin mai complicata o perioada si nu ma pot aduna de nici o culoare. Va citesc in fiecare zi.
Si eu continui cu progesteron. Sanii ma dor, mi-e greata doar putin, sunt obosita. Bine ca se suprapun si efectele accidentului cu dureri de cap si de coaste. Doctorul de familie nu m-a lasat sa fac fizioterapie. Dupa cum zicea el fizioterapeutul trebuie sa fie specializat pt gravidute si sa faca program special. In conditiile in care am si un high risc pregnancy am hotarat ca mai bine sufar si cu timpul trece. Oricum pt coastele rupte nu se putea face nimic.
Am intrat si eu in saptamana 10. Sper din suflet sa fie totul bine ca deocamdata am fost incercati in sarcina asta. Nu m-am ingrasat nici macar un gram dar se pare ca agitatia, lucrul, oboseala si alergarea dupa un copil super activ nu m-a lasat sa pun nimic deocamdata. La prima sarcina deja aveam 5 kg in plus la varsta asta a sarcinii.
Probabil ca-s o gravidutza atipica dar pur si simplu nu m-am putut bucura pana acum. Ma bucur pt cele care pot. Lasati fetele ca ajungem si noi cele cu tratamente si speriate sa nu pierdem sa ne tinem copiii in brate. Bunul DD e sus si ne va ajuta. Va imbratisez....

florinela79 spune:
eu m-am rotunjit la fata, hainele nu ma mai cuprind.....asa ca va trebui sa luam garderoba de gravide...la iarna va trebui sa cautam geaca groasa pt. burtici marii.
Eu am luat cam 3Kg - 3.5Kg.....sper sa nu ma ingras rau.....pentru ca vreau cezariana.
fbruma

dmc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryV Hello burtici!Ma primiti si pe mine in clubul vostru ? ![]() Va citesc de cateva zile bune si am aflat o multime de lucruri noi din discutiile voastre. Am si eu la activ 2 ecografii transvaginale ,si foarte putina informatie referitor la sarcina mea pentru ca doctorita la care merg eu face economie de cuvinte iar in 10 minute sunt consultata,mi se face ecograf ,mi se da reteta si sunt deja la casa achitand cate 2 milioane ![]() Dar am o intrebare ...pana acum nu am auzit de nimeni sa ia cate 6 pastilute de utrogestan pe zi(ca mine);aveti idee de ce mi-a dat dr atat de multe ?Eu ma gandesc ca poate am probleme , dar de spus nu mi-a spus nimic ![]() Sper ca nu am scris prea mult ![]() ![]() Datele mele sunt: DN:7.01.1981 UM:16.07.2008 DPN:22.04.2009(asa am calculat eu , dar doctorita mi-a spus ca ea vrea sa nasc pe 2 sau 3 aprilie ![]() Va ![]() Lory ![]() |
Buna, si eu iau utrogestan de la 7 saptamani, la inceput am luat cate 6 pe zi cale vaginala, timp de 2 saptamani, iar acum iau 4 pe zi, tot vaginal. Sper sa nu mai iau prea mult timp. Si la mine doamna doctor se comporta tot asa, 10 minute cu ecografie cu tot, poate mergem la acelasi medic?