Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 19
adinazot spune:
YAGMUR!!!LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE LUCHITA!
LA MULTI ANI MARIILOR!!!
DIA,e frumoasa Oana,a crescut!
asiza spune:
Vaaaaai (pupam Serbanelu' ca tare m-a mai distrat cu "vaaai"-ul lui :) ), mi-a fost mintea doar la problemele noastre si am uitat s-o felicit ieri pe minunata Yagmur...
LA MULTI ANI FERICITI, DRAGA YAGMUR!!!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata fiindca meriti tot ce e mai bun si nu uita: esti o super-mamica!!!
cand vii odata din concediu sa dai si tu ceva de baut???
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Noi suntem asa-s-asa...adik a mai avut 2 scaune de dimineata, unul nici prea-prea, nici foarte-foarte si unul cam apos...si a avut asa o stare de blegeala generala, desi imi spunea ca nu- doare nimic, febra nu a avut...eu totusi cred ca mergem spre bine, nu e voie altfel!!
Aseara am admirat poze de Serban si Ale...super dulci amandoi si tare-mi mai era dor de ei ca nu i-am mai vazut cam de multisor! Lucia, ce frumoase locurile prin care ati fost!!! Nu-mi trimiti un pm cu nr de tel al pensiunii la care ati stat la Moeciu (parca???) sau un site, ceva, ca tare mi-a placut!!!
Ma duc sa ma mai uit la poze pana doarme copilu'...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asiza Noi suntem asa-s-asa...adik a mai avut 2 scaune de dimineata, unul nici prea-prea, nici foarte-foarte si unul cam apos...si a avut asa o stare de blegeala generala, desi imi spunea ca nu- doare nimic, febra nu a avut...eu totusi cred ca mergem spre bine, nu e voie altfel!! |
Dupa cele 11 zile de diaree cam o luna am avut caca desirat...adica nu se inchega nici cu orez de 3-4 ori pe saptamana...rabdare de papat ce papati?
Dia, Oana e o scumpa ciufulita! dar nici cu mami ei nu mi-e rusine! Ai vreo poza cu tunsoarea ta? ca adun ideai pt taitul porcului(pardon, parului)
Vizionat motan plin de haine, mai am cateva de vizionat...Serban si Alessia
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui acs Ingerasa, ce mult vorbeste Maya! Ce de perle! :) Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
Acs, daaa, vorbeste extrem de mult, a inceput sa stie poezii, face propozitii scurte, numara pana la 10, te termina :)
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor, sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa va dea Dumnezeu tot ce va doritzi!
ingeras26a spune:
Saryta, ce frumoase sunt fetele! si ce bine va sta tuturor! Doamne, cat de mult mi-as dori sa mai am inca doi copii....
Dia1609 spune:
Dia, Oana e o scumpa ciufulita! dar nici cu mami ei nu mi-e rusine! Ai vreo poza cu tunsoarea ta? ca adun ideai pt taitul porcului(pardon, parului)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
[/quote]
uite aici aveam freza, ca eram proaspat tunsa :).. acum e jale, sper sapt asta sa ma programez la tuns si-ti dau idei atunci
a, si oana nu e ciufulita intentionat, cam asa ii sta ei parul de regula :))... acum, ca am reusit sa-i pun cate o agrafa in par sper sa nu mai fie nevoie s-o tund si sa i se mai aseze si ei freza
vazut poze si eu: alessia maria (la multi ani adina pt maria ta) e maare- maaare si arata tare bine (adina nu te mai plange ca e fulgulet, ca arata ff bine), serbanel e frumusel foc iar pozele si peisajele alea mi-au facut un dor de duca (lucia, si eu vreau un mess cu pensiunea de la moeciu unde ati stat, ca tare mi-a placut)... am mai vazut-o (cam scurt) pe alexia lui teutz (cam zgarcita cu pozele teutz asta, cand admiram si eu mai bine copilul, s-au terminat )... ma duc in spate sa vad ce poze am mai ratat
of, si cu maare intarziere, yagmur sa fii sanatoasa si super fericita alaturi de luchita al tau.. si sa apara cat mai curand si fat-frumos!
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui asiza Pleaseee, idei de CUM sa-i dau Hidrasecul!!!!...ca nu-l ia cu palcere, iar dizolvat in apa nici atat...Desi eram linistita, zau c-am inceput sa ma cam agit ca nu mai vreau in spitaaal!!!!...Maine luam analiza si de la Rotavirus si-om mai vedea...Eu si Cristi ne-am mai revenit (stiti ca va ziceam c-am luat si noi de la Denis), insa eu am facut o alergie urata pe piele, nu stiu de la ce, si mi-au dat sa iau Claritine...No, destul v-am impuiat capul despre noi! Ma duc sa citesc din urma...Va pup Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
Mi-era teama sa nu-ti raspund prea tarziu, deci nu am apucat sa ved ce ti-au rasp felete, asa ca e pos sa repet.
Maya mananca orice, inclusiv lemne, doar branza nu si...ei bine, nici Hidrasec...drept pt care, stiind ca il poate lua si nediluat (dupa ce am incercat in lapte, apa, ceai, suc etc, i l-am pus in banana si l-a luat instant, ca-i place.
Asa ca poti face la fel, cu orice fruct.
Bafta.