Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 17
kikineata spune:
Poze cu gargarita http://picasaweb.google.com/kikineata/1anSi10Luni#
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
dianocica spune:
asiza imi pare tare rau :( eu i-am dat hidrasec amestecat intr-o lingurita -doua de inghetata. am zis ca inghetata aia e un rau mai mic decat binele facut de hidrasec. si asa a fost. denis manaca gheata? poti sa ii faci un cub de gheata cu hidrasecul. stii..pana la urma..eu as incerca cu orice. cu o lingurita de orice fel de mancare, ceva sa ii placa.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
a_deju spune:
asiza, dragii de voi.. sa stii ca tot la varianta sugerata de dianocica ma gandeam si eu, adica amestecat cu putina inghetata.. pana la urma, si inghetata aia e 80-90% apa... sanatate multa si sper sa nu mai aveti treaba cu spitalul!!!!
kiki lady, pupam gargarita apasat e o minunatie :)
..bree..cand vad poze cu VARA si copii in tricou..m-apuca o stareee.. de jaleee.. :)) e a nush cata zi de ploaie la rand.. si bine ca s-a inseninat taman acu', cand doarme copilu'.. pun pariu ca iar is clabuci pe-afara cand face ochi :) offf...
ma duc sa intind rufe, ca sa am de un' sa le adun cand incepe iar :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
asiza noi prafurile antidiareice le bagam in lapte fara lactoza...acu hidrasecu ala nu stiu cat e de tare la gust...vezi ca diarea poate tine si 14 zile!!! da, ada...pe noi ne-a tinut una 11
a_deju ti-am vazut naravurile...toate 3 intr-o poza: Laptopu, tigarile si motanu! imi place costumatia lui de pompier! 12 grade zici ?? in ianuarie va ingheata oo-le...
Vazut si gargarita okioasa, si critinel&roxana dragastosi la mal de lac...
Dani in vana se prinde de putza, se trage, mi-o arata, si zice: Papi..ma uit mai bine si vad ca face pipi..na, mi-a aratat ca se trage de putza cand face pipi, ca si tati
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
adinazot spune:
Seara buna fete dragi!
Am vazut si eu poze,DONIA,sunt superbe ,copiii sunt deliciosi,ca de obicei.A_DEJU,tot mai frumos se face Motanul tau,e asa de expresiv!KIKI,GArga e o delicata,frumusica foc!LUCIARO,faine pozele,se vede ca ia priit micutului iesirea!
ASIZA,off,imi pare rau ca treceti prin astea,va doresc sanatate multa.Eu ii dau lui Ale hidrasecul cu apa in seringa de la nurofen,si asa avem noi succes..cand e cazul.
Ale a inceput sa foloseasca olita tot mai mult,se dezbraca singura cand reuseste,cand nu,vine la mine sa o ajut si tusti la olita,e mortala,face acolo si apoi o ia in mana si vine la mine sa o curat.Vorbeste tot mai mult si mai bine pe zi ce trece,ma pot intelege cu ea mai bine.Ma surpinde in fiecare zi cu ceva.Un lucru ma deranjeaza acum,lipsa poftei de mancare,deja avem aproape o luna de cand maninca f prost.Marti o sa mergem la un control,sa vad ce zice si dr.In rest ea e bine,super energica si fericita.Aici am cateva poze de astazi,a fost Targul olarilor la noi si am cascat si noi gura!
a_deju spune:
dupa-amiaza fara ploaie :) yu pii :))
dianocica..in prima poza e un iepure, sa stii :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
asiza spune:
uraaaaaa...acum vreo ora a facut primul caca inchegat, da' inchegat bine de tot...imi venea sa-i fac poza si sa-l public pe prima pagina a ziarelor :)...se pare ca afinele si-au facut efectul neasteptat de rapid...si am reusit sa-i dau si hidrasecul, amestecat cu putin nurofen (Desiree, X1000) suc proaspat de afine si apa. Daca nu l-ar fi luat asa, eram gata sa-i bag inghetata sub bot. Multumesc din suflet, fetelor, pentru idei si pentru sustinere!!!! Sunteti de milioane!!! Sper sa si inceapa sa manance de maine si sa nu mai vomeze si-apoi pot rasufla usurata, c-am imbatranit 10 ani azi...
Am vazut doar pozele motanului si-am admirat si eu camera lui! ...Ma duc sa-i vad si pe Serban si Ale!
Va pup
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
luciaro spune:
Asiza, ma bucur ca sunteti mai bine! Nu prea am ce sfaturi sa-ti dau, desi am trecut printr-o situatie asemanatoare acum o luna, pt ca Serban nu m-a ajutat deloc: nu manca orez, banane, paine prajita, nu bea ceai...noroc cu branza dulce ca a mancat... Nici saruri de rehidratare, nici Hidrasec, nici nimic... numai Biotics am putut sa-i dau, ca ala n-avea gust... oricum, sa speram ca sunteti pe drumul cel bun... sanatate multa!
A_deju, si mie mi se pare ciudat cand va vad asa imbracati... tu cu geaca de toamna-iarna...brrr!
Sa va povestesc o faza draguta: ieri dupa-amiaza Serban era in parc cu mama si la un moment dat i-a cerut papa; mama nu avea nimic la ea si i-a aratat borseta, ca nu are nimic acolo. La care el, punandu-si ambele maini in cap: "vaaaaaaaaaai!"
Si de azi isi spune numele: "Mane", dar numai in combinatia "Aide, Mane", adica "haide, Serbane", ca de altfel daca il intrebi cum il cheama, iti raspunde "tu" (de ceva vreme, referindu-se la el, isi spune "tu")
Teutz spune:
Luciaro, foarte frumoase pozele! Mai sa nu-l recunosc pe Serban, catamai baiatul s-a facut si seamana cu tine leit! E scump foc!
Acs, ce tare e Victorila cum o striga pe bunica!!!
A_deju, pupacim frumusete de motan! Sa stapaniti sanatosi olita si sa o si folositi la un moment dat. Ce de verdeata la voi acolo, nene! Super! Ce-ar mai alerga si Alexia pe campurile alea!
Asiza, ma bucur tare ca Denis n-a mai avut scaune moi! Sa dea DD sa se faca bine repede! Multa sanatate puiutului si voua!
Dianocica, un mare pentru d cel minunat!
Kikineata, m-a topit Garga cu fetisoara ei dulce si cu hainutele alea superbe, cu margelute la gat, cu palarie…
Adina, Ale e o frumoasa si ii sta foarte bine in alb!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciaro Sa va povestesc o faza draguta: ieri dupa-amiaza Serban era in parc cu mama si la un moment dat i-a cerut papa; mama nu avea nimic la ea si i-a aratat borseta, ca nu are nimic acolo. La care el, punandu-si ambele maini in cap: "vaaaaaaaaaai!" Si de azi isi spune numele: "Mane", dar numai in combinatia "Aide, Mane", adica "haide, Serbane", ca de altfel daca il intrebi cum il cheama, iti raspunde "tu" (de ceva vreme, referindu-se la el, isi spune "tu") |
E mortal!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)