FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fireyes, si eu am facut ambele fiv-uri cu diphereline in doza unica de 3.75 mg, dar nu am avut nici un fel de reactii.
Fetelor multa bafta! Sa veniti toate gravidute inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Draga Cristina, ei zic ca daca vrei, imediat dupa et poti veni acasa!
Noi am facut et duminica, iar marti dimineata am venit acasa. (nu terminasem shoppingul -duminica este inchis absolut totul!-ceva "bodegi" doar sunt deschise).
Legat de ah, noua nu ne-a propus. Oricum fac ei totul. Nu este ca in Ro ca tot tre' sa intrebi: dar aia nu facti, ca asa m-am gandit eu...) Se gandesc ei la toate!
Noua ne-au propus doar PBD si am refuzat! (a venit dr in rezerva noastra inainte de punctie si am discutat avantaje si dezavantaje).
Inainte de punctie ti se da o lista cu tot felul de intrebari necesare anesteziei-anestezistului, si pe care o semnezi!
Atentie! nu folositi parfum inainte de punctie si inainte de et! (este stipulat si in lista de intrebari).
Despre mine: sunt bine, mi-e ingrozitor de somn! si foame ! rau, asa cu varsaturi, nu!

Bq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Bq, iubita, am intrebat de AH, deorece am vazut trecut la preturi separat si am crezut ca se face la cererea pacientului, iar in ceea ce priveste procedura alegi tu ca pacient daca faci fiv clasic sau icsi?Eu la primul fiv, facut cu dr din Israel mi s-a recomandat icsi in ideea de a obtine mai multi embrioni(sermograma fara probleme, f buna), iar la al doilea fiv am facut fiv clasic si am obtinut mai multi embrioni si de mai buna calitate decat prima data.Te intreb toate astea pt ca eu nu prea stiu engleza, ma bazez pe cunostintele prietenului meu si trebuie sa-mi fac o listuta cu ce vom discuta si nu vreau sa omit nimic.

Mergi la inceput

Noua ne-au propus ICSI pt ca , zic ei, sunt sanse mult mai mari de obtinere de embrioni. Dar oricum decid ei cam tot ce trebuie facut. Nu stiu in ce masura poti influenta tu cu ceva. Eventual sugera, sau intreba. Ti se raspunde cu f mare rabdare. Iti si "deseneaza"! parca ar fi inginer nu dr! (face scheme si desene! e f dragut!). De aceea nu regretam ca am mers la el la "sedinta" inainte de a ne apuca de lucru!
Oricum pana sa apuci tu sa-l intrebi ceva el deja iti explica! (iti citeste gandurile) si mai si zambeste!

Bq

Mergi la inceput

Draga mea, eu voi voi puncta ca am avut embrioni mai buni la fiv decat la icsi, macar sa fiu impacata ca voi discuta tot ce ma framanta, iar in ceea ce priveste intalnirea aceasta, asa cum ai spus si tu, ma simt mai in siguranta ca discut in prealabil si stabilim totul discutand "pe viu", chiar daca presupune o cheltuiala in plus.
Pe mine nu m-au pus sa fac analize de imunologie si nici nu m-au intrebat daca le am facute.Am facut doar fsh, lh, e2, prolactina, tsh, t3, t4, progesteron, ureaplasma, microplasma, clamidia trahomatis, pap., hiv, vdrl, hepat b si hepat c, rubella.
Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

bombonique,
drum bun, ai grija de tine si sa te intorci cu vesti bune.
spune-mi te rog daca tu ai stat acasa pana la rezultat, eu am niste mustrari de constiinta ca dupa 4 zile de la ET m-am dus la servici.
am vazut ca tu ai avut ca si sutinere dupa ET progynova si tromboass stii cumva din ce motiv(eu nu le-am avut)?

Eu voi face transferul de congelati undeva in decembrie.

Succes fetelor!!!!!!!

Mergi la inceput

Merci mult Ice.
nu as putea sa-ti spun de ce anume am avut ac medicamente. A fost decizia dr Loimer. Eu doar am executat.
Tromboass stiu ca este pt combaterea trombilor. Proginova este estradiol.
Legat de birou. Eu am biroul si acasa, asa ca pot oricand sa stau sau sa lucrez. Oricum si eu am avut de facut drumuri prin oras, am condus, etc. Nu am stat de loc la soare, si nu am facut baie fierbinte sau in cada. Mi-am desfasurat activitatea ca de obicei (aproape), doar ca cei din jur ma pazesc ca pe butelie!
Eu zic ca e si norocul!
Multa bafta si tie in decembrie! (sau cand te decizi sa-i iei acasa)

Bq

Mergi la inceput

Bq, fetita scumpa, multumesc de lamuriri, te-am obosit azi, trebuie sa te odihnesti o saptamana din cauza mea.
Ice, mult noroc in decembrie, sa primesti cel mai frumos cadou de Mos Craciun!!!
o dupa amiaza placuta si linistita!!!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

bq, drum bun si multumim pt toate aceste informatii. din fiecare mesaj de-al tau mai aflam cate ceva important.

cristina38, nu am primit inca medicamentele din franta. oricum nu ma ingrijorez inca. si bq spunea la un moment dat ca le-a primit din franta dupa vreo 10 zile. asa ca eu le astept saptamana viitoare. sincer, am ceva emotii... ar fi culmea ghinionului sa se intample ceva si sa nu le primesc...

fetelor, va rog spuneti-mi si mie ce inseamna AH si PBD...

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

helpilica PBD adica polar body diagnose inseamna analiza genetica a ovocitului. se recomanda femeilor peste 35 de ani sau cu fiv-uri esuate.
AH adica asisted hatching care inseaman daca am inteles eu bine ceva de genul ca inainte de embrio transfer fac ei o mica fisura in membrana embrionul pt ai fi mai uosr acestuia sa se lipeasca de uter adica se implanteze.
Cam asta stiu eu
sper sa nu fi gresit si sa iti fie de ajutor

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput