FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bq asa e, voi merge pe mana lor, dar ceva-ceva tot o sa le sugerez . Sa-ti creasca burtica si sa ne tragi si pe noi dupa tine.

Elenada nu te deschizi tu un nou capitol?, ca te pricepi.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bine v-am regasit si vad ca suntem mai multe ceea ce e dragut, desi nu e imbucurator motivul care ne-a strans...
Si eu ma gandesc ca o sa prindem vreme friguroasa rau la Viena, dar asta e. noi si cand am fost in iulie am avut "bafta" de asa ceva in ultima zi, iar pana atunci umblam in rochita si era soare si bine. asa ca ma astept sa fie nevoie sa ma infofolesc zdravan.

Eu am inceput in sfarsit tratamentul, deocamdata doar Dipherelin 3.75, urmeaza bateria de analize si daca e ok, incep stimularea. nu stiu cum a fost la voi, dar eu ma cam resimt dupa dipherelin, fara sa cred (inca) ca e o problema, dar ma dor usor ovarele, insa tot timpul, mi se pare ca mi se umfla burta,etc. dar cam atat...

si eu ma tot gandesc ce sa iau ca sa imbunatatesc calitatea outelor, dr nu mi-a zis nimic in acest sens. si as mai lua si altele, pt o mai buna irigare a uterului, dar mi-e si teama sa le combin. sa iau royal jelly? o fi bun la mine?

Arina, Elenada, Capi, va doresc sa fie cu noroc incercarea asta...
i94lar, ma bucur ca ai intrat sa ne dai vestea buna!!! si sper sa-ti calc pe urme, desi eu am nimerit la dr strohmer si nu la obruca, dar imi place de el. singura mea pr e ca mi-as dori sa comunice mai mult din proprie initiativa...

Kitta, pisix, pisic77, Moniland, Avalon, pisik, of, doamne, ca multe mai suntem va pup pe toate (chiar daca nu am mentionat anume) si sper sa venim pe rand, dar repede cu vesti cat mai bune...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Arina: si eu voi face tot la Wunschbaby, dar nu cu Ana F, ci cu prof Feichtinger... Si am primit injibare cu Suprefact din ziua 21, deci nu AC. Se pare ca personalizeaza totusi tratamentele.
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Cristal, asta e o veste super pt mine. Spune-mi si mie, tu cum ai reusit sa ajung la Profesor? Ai cerut tu?
Baft multa!
Arina

Mergi la inceput

Fireyes sper sa fie cu noroc pentru toata lumea. Eu am facut primul FIV la Polisano care lucreaza cu dr. Strohmer. El mi-a facut transferul pentru ca medicul roman nu a reusit. Mie mi s-a parut OK la prima vedere. Bafta!

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

buna fetelor ! Ce harnice ati fost la scris.

Arina21 iti doresc mult succes, si fara stres.Tu sa mentionezi tot si ei vor decide ce sa iti dea, sa fie si bun sunt convinsa de asta.
Pisic
Elenada poate nu amai reusesc sa intru si iti urez de pe acum mult succes. Doamne ajuta.
Moni sa va reincarcati bateriile in concediu, poate te ami si intilnesti cu DR. Loimer .
Fyreies, Cristal Doamne ajuta sa veniti cu mici austrieci de acolo.
Bq si burtica

Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Dragutele mele va invit la un nou capitol AICI

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Buna fetelor,

CM nu a ma avut rabdare luna asta si de unde asteptam sa vina la sfarsitul saptamanii, iata ca maine este ziua 2 si voi incepe tratamentul.

urmeaza:

- zilele 6 si 9 - echo (mi-am si facut deja programarile pt 22 si 25 sept ...cu mari probleme, cautari, telefoane..)
- la sfarsitul saptamanii viitoare plec la wels..
- pe 29 sept punctia (ziua 13)

Am vorbit astazi cu Christine Loimer si mi-a spus ca Dr Loimer va fi in clinica pe 29 sept... Ma speriasem un pic cu concediul lui, dar se pare ca cineva acolo sus le aranjeaza pe toate.

- ziua 18 ET (inceputul lui oct).

De maine incep sa fac Gonal - tb sa mi-l fac singura...o alta incercare...nu am mai facut pana acum...in fine..

Sotul meu este plecat din tara pana duminica.., macar daca eram impreuna.

Va rog tineti-mi pumnii.Am mari,mari emotii..
Va doresc din tot sufletul tuturor sa vi se indeplineasca visul.

h.

Mergi la inceput