FIV in Austria cap ( 4)-Germania cap (3)
Raspunsuri - Pagina 18

bombonique spune:
Hepilica, mie mi-a zis ca se pregateste de un nou concediu zilele astea. Asta a fost saptamana trecuta.
Exact nu stiu.
Ev intreaba-o pe Rita daca dr e acolo.
Nu fac ei programari aiurea.
Bq

Arina21 spune:
Elenada, noi plecam duminica dimineata si speram sa ajungem in jur de ora 5 in Viena. Poate ne vedem la clinica.
Am citit si eu capitolele anterioare si intr-adevar se pare ca lucreaza in echipa. Eu as vrea sa fac cumva sa ma detasez, sa nu ma mai gandesc, sa ma duc acolo si sa ma las pe mana lor 100%. Este foarte greu insa dupa ani de incercari sa te detasezi asa, dintr-odata. O sa incerc sa ma manifest cat mai 'cool' de data asta. Oricum, daca nu ma conving la prima consultatie, renunt. Sper totusi sa nu fie cazul, si cred ca nu o sa fie cazul.
Bafta fetelor si incredere in reusita. Eu cel putin la aspectul asta 'lucrez'.
S-auzim numai vesti bune!
Arina

elenada spune:
Bryny imi pare tare rau. Sper sa se rezolve repede aceasta problema.
fii tare e un obstacol mic in comparatie cu ceea ce ne dorim.
o sa treaca si o sa fie bine.
ma si sperie aceasta clamydya
eu ieri mi-am facut analizele
sper sa nu am surprize neplacute
mi-am tot facut papanicolau si lama si tot timpul mi-au iesit perfect.
arina sper sa ne vedem
noi vrem sa fim duminica dimineata in Viena sa ne ma plimbam si noi ca daca tot suntem acolo.
Inbinam utilul cu placutul.pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

sunshine4ever spune:
Arina din pacate si eu is o fire mai streata,dar trec peste , ca nu am ce face. Uite lui sotu fiind mai o fire emotiva mai degrab si se si streseaza pe tem asata de a avea un copil ii dau tonotilN 10 zile apoi ginseng cu royal gelly 10 zile si iar de la inceput, pt stres si sa stii ca e ai lnistit decit a fost. Poate incerci si tu . Si succes la priam consultaite, sa vii cu vesti bune.
Bryny fuguta la un dr, bun, care sa iti dea tratament si tie si lui sotu , apoi dupa ce va reveniti si analizele is ok veti incepe si fivu. Bafta.
Fetelro care mai mergeti pt consultatii, fiv, va doresc mult succes. Doamne ajuta.
in asteptarea unui ingeras

bryny spune:
fetele care suntenti pregatite de plecare, drum bun,sa ajungeti cu bine!va multumesc pt incurajari asa o sa fac o sa va tin la curent cu ce tratament facem si cand o sa fiu gata de plecare sper sa ma indrumati cu fivu la viena!La Multi BB-EI!

KoraPop spune:
bryny eu dupa cate stiu de la un dr. ginecolog chlamydia se trateaza chiar usor cu doxiciclina timp de 10 zile ( tratament facut de ambii parteneri si fara contact sexual, sau numai protejat pana la refacerea analizei).Dupa terminarea tratamentului cu doxiciclina se asteapta 10 zile si numai dupa aceea refaci analiza ( cultura din col pt chlamydia) si din sange anticorpii IgM pt chlamydia.Daca IgM e negativ inseamna ca ai scapat de ea,daca e pozitiv inseamna ca inca ai infectie si trebuie sa repetati tratamentul.Se poate face si analiza anticorpilor IgG pt chlamydia, tot din sange care va trebui sa iasa pozitiva in timp ce IgM trebuie sa iasa negativ si asta inseamna ca ai avut in trecut chlamydia ( IgG pozitiv), dar in prezent nu o mai ai ( IgM negativ).Sper ca nu te-am zapacit...Bafta multa!
Mult succes tuturor fiv-oaselor de aici!
Kora
CARPE DIEM!

dymomo77 spune:
Bryny imi pare tare rau de ce aud. Asa sunt la noi unii medici mai superficiali si uita de unele anlize f importante. Eu am o prietena care a facut inseminare si dupa ce a pierdut bb a aflat ca are toxoplasmoza pt ca nimeni nu s-a obosit sa ii recomande sa faca analiza asta inainte. Acuma ca ai gasit cauza e un lucru bun. Asculta medicul fa tratament si lucrurile vor fi OK. Stiu ca e greu sa astepti dar asta e. Si mie cand mi-a zis endocrinologa ca cel putin 6 luni nu ne gandim la bebe am crezut ca mor... imi venea sa o strang de gat. Dar deja au trecut doua, m-am obisnuit cu gandul si sper ca "dupa" totul va fi bine. Mult succes.

capi spune:
Buna fetelor,
stie cineva cum se traduce analiza APC?Cei dela BIOS Diagnostic nu stiu ce reprezinta.
Va pup
Capi

pisic77 spune:
Buna fetelor,
Elanada, Arina, va tin pumnii. Sper sa fie totul bine si sa va auzim ca veniti cu mici austrieci la putator
Bryny, Chlamidia se trateaza(in functie de cat este de veche mai greu, dar se trateaza). Antibioticul care se da cel mai des este Azitromicina (Azitrox, Summamed, Azitril, cum vrei sa-i zici) in doza de 500 mg. Dupa incheierea tratamentului, (sex numai cu prezervativ)refaci analiza + IgM si IgG in sange. IgM = Ai infectia. IgG = ai avut infectie, te-ai tratat si acum ai doar anticorpi. Trece mai greu, dar trece pana la urma, o convingi ca nu e de capul ei si nu are de ales. Multa bafta

pisic77 spune:
Capi, APC resistence, este Rezistenta la proteina C activata. Se face gratuit, cu trimitere de la medicul de familie la Spitalul Fundeni sau la institutul de hematologie de pe strada Carol Davila. Opoti face la orice laborator( este un test specific de coagulare, pe care il cer cei din Austria). Se face peste 30 de ani, daca ai varice sau alte tulburari de coagulare(la noi). Afara se face in mod uzual, pentru ca sunt anumite tulburari de coagulare pe care coagulograma simpla nu le detecteaza. La noi nu, pentru ca iti trebuie un aparat special pentru aceasta analiza si din cate stiu eu, in Bucuresti sunt numai doua, in locatiile pe care ti le-am spus deja. Alte laboratoare (medas, ei sunt cei mai ieftini)recolteaza si trimit mai departe
Si eu trebuie sa-l fac luna asta, dar cred ca am sa merg la Institutul de Hematologie si bafta la intepat