Cat platim pentru o nastere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Ionela,
Te asigur ca nu a innebunit nimeni. Probabil ca tu ai nascut vaginal si probabil ca la Focsani nimeni nu "pretinde". Fetele nu fac decat sa povesteasca din experienta lor.
M-a sunat acum 10 minute o prietena care a nascut prin cezariana la Pitesti si a platit 300 de euro. A fost cezariana la cerere si asta a fost doar onorariul medicului. Nu stiu cat a dat celorlalti (anestezist, moasa, infirmiere, neonatolog).
E oricum placut sa aud ca sunt si locuri unde nimeni nu cere nimic, oferi cat vrei si pentru ca vrei si ca in final totul e bine.
Sa-ti traiasca puiutul, Ionela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

mie la iasi mi s-a spus asa(am intrebat asistenta de la cabinetul dr)
pt cezariana intre 6 si 8 milioane
legarea trompelor 2mil
anestezist 1,5-2 mil
cat despre moasa si celelalte nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

lucia- unde la Iasi, la Cuza Voda sau Elena Doamna??
de nasteri naturale ai vreo idee??

24+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Probabil ca cel mai normal e sa intrebi medicul, desi... Mai bine si-ar pune lista cu tarifele agatata de gat.

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

io cred ca medicii astia au innebunit de tot.Am mai spus,sustin si o fac(cred):ma duc la un dispensar comunal,caut moasa comunala si fac un bebe gras,frumos si sanatos .

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dc ai o sarcina ca la carte o poti face si pe asta... da cand ai probleme umblii disperat sa dai de un medic bun si cdt decente

Mergi la inceput