Cat platim pentru o nastere?
Buna fetelor,
pentru cele care ati nascut mai recent, in mod special pentru cele din Cluj: cat platiti/ati platit pentru o nastere cu recoltare de celule? Inca nu stim daca va fi nastere normala sau cezariana avand in vedere ca puiuta inca nu s-a intors.
Deci, ne ajuta orice varianta, inclusiv anestezist.
P.S.: este pentru prietena mea, saptamana 33, pe care promit ca o aduc pe forum cat de repede se poate.
Pupici,
Denisa
Raspunsuri
octopusu spune:
Chiar nimeni nu vrea sa spuna nimic? Si eu as avea nevoie sa stiu, pt ca voi naste in curand. Si eu voi naste tot prin cezariana, la dr Parvu si desi as vrea sa stiu de la cineva care a nascut cu el, m-as multumi si cu un raspuns generalizat.
Porumbita spune:
am o prietena care a nascut la filantropia acum 2 sapt; a costat-o in total 700 euro (din care 450 sau 500 doctorul) si o amica la municipal acum o luna jumate a dat 4000 ron din care 2500 doctorul; ambele au cezariana la cerere
Hakimela spune:
Nu stiu la Cluj, dar la Bucuresti mamicile dau cam 200 de euro la medic, 300 RON anestezist, 100 RON la moasa, 100/150 RON neonatolog si cate 10 sau 5 RON la asistente si infirmiere. Toate astea sunt pentru nastere vaginala. Cred ca la cezariana "onorariul" medicului e mai mare, la care se adauga mana a doua si ce o mai fi. Eu am nascut la Giulesti, vaginal, fara anestezie si medicul meu mi-a spus din start (l-am intrebat) cat vrea. Atat a vrut, atat a primit
gabriella1 spune:
daca intr-un amarat de oras ca Vasluiul nu scapi la cezariana fara 20 milioane.... cred ca la Cluj e cat o roata de bmw.Ce sistem bolnav.! ce tara nenorocita !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
octopusu spune:
Intr-adevar, sumele au luat-o razna. Desi cred ca in orasele mici, uni doctorii au un tupeu famtastic si nu te baga in seama fara o anumita suma de bani (si nu putini). In Bucuresti si in orasele mari cred ca e putin mai bine, sunt multi doctori care nu stau sa se uite la bani inainte de a se ocupa de pacienti.
gabriella1 spune:
deoarece am ceva probleme ,in fiecare zi merg la spital ptr tratament (in drept sunt internata,in fapt dimineata sunt la servici, dupa amiaza la spital ).Ideea e alta: ma uitam -fara mirare de altfel- cum doamna sta de 3 zile si i se administreaza scobutil si algocalmin, cum azi i se spune ca e insarcinata si maine nu se vede nimic la eco- consultul e facut de unul si acelasi medic- dar ptr faptul ca doamna cu pricina REFUZA sa-i dea vreun banut isi bate joc de ea. Si culmea a ajuns pe mana acelui medic ce nu face cezariana fara 20 mil. Oare daca o femeie nu are banii,o lasa sa moara?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
claujro spune:
Cel mai bine e sa-ti intrebi medicul, banuiesc ca in cateva luni aveti o relatie in care puteti vb deschis.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro Cel mai bine e sa-ti intrebi medicul, banuiesc ca in cateva luni aveti o relatie in care puteti vb deschis. |
nu era vb despre mine, ci despre o doamna care nu are de unde sa dea bani .NU ARE ! Io mi-am platit " tratamentul" ca n-avema chef de perfuzii cu apa chioara.Macar daca tot arat ca drogatii la mana, sa stiu ca am si tratament bun!
Gabriela
ionela86ifr spune:
ce 4000 de lei ma ce ati innebunit cu totul
ce e cu voi?
eu am nascut acum 2 sapt in focsani si m-a costat 50 de lei si asta pt ca am vrut eu sa dau moasei cu care a m nascut
si totul a fost ok.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela86ifr ce 4000 de lei ma ce ati innebunit cu totul ce e cu voi? eu am nascut acum 2 sapt in focsani si m-a costat 50 de lei si asta pt ca am vrut eu sa dau moasei cu care a m nascut si totul a fost ok. ifrim ionnela |
1.era vorba despre nastrea prin cezariana.
2. pai la banii astia pe care i-ai dat tu, vin si io sa nasc la focsani,prin cezariana,altfel n-am voie...intrebarea e :"traiesc dupa..?!"
Gabriela