Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

suntem si noi pe aici....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

ce faceti frumoaselor?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

uite, am pus botic...ca nu ne-a bagat nimeni in seama azi dimi...

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai ce ma eu sunt nimeni?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

s a trezit bubulina!!
anca multi pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor pe mine ma inrijoreaza ceva la Andrei si nu stiu daca e cazul....cand sta in funduletz nu sta cu spatele drept ci asa cam curbat...asa ca o pozitie de "lenes"...si imi vin tot felul de idei vinovate in cap:ca l-am culcat prea des pe picioare pe ra mic, ca doarme prea mult pe parti in loc cu fata in susu si spatele si umerii drepti....etc

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Buna dimineata, dau eu si ?

Anca, bravo, -6kg!!! Eu am pus cam 1 kg, ca al meu a intrat in concediu si ne-am si certat ieri ca eu nu vroiam sa mananc kebap si el s-a enervat ca daca tot are liber isi doreste sa mancam si noi impreuna Si dupa mult bla bla am mancat de gura lui. Io nu inteleg omul asta

[b]Roxxy
, imi pare asa der rau ca se chinuie atata Matei! I-ai dat un supozitor cu paracetamol? Asta ai putea face, cand are dureri asa mari, il va ajuta sa doarma macar ceva mai bine. Atata timp cat nu se exagereaza, este ok.

De altfel, plecam azi in concediu si sper sa reusesc sa termin impachetatul inainte de a pleca. Nu va puteti inchipui cate luam cu noi, dat fiind ca Floris nu mananca borcanele si mancare e acolo de la restaurant nu-mi vine sa-i dau, ca are doar 8 luni si este totusi Tunisia.

Mai intru azi, ca dupa, nu stiu candmai intru, ca dupa ce venim din conceidiu ne vommuta (la sfarsitul lui septembrie) si va fi o perioada destul de stresanta.

A propos, voi ce ati recomanda unei familii cu copii mici care vin iarna la Bucuresti sa vada acolo? Program lejer? SI niste restaurante bune de mancat cu preturi ok?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina, ce-mi vine acum in cap de vizitat iarna in Bucuresti ar fi casa poporului, muzeul taranului roman (e spatiu inchis, deci se poate vizita indiferent de vreme), Mogosoaia (in stil brancovenesc, la marginea Bucurestiului - este si un lac frumos, parc mare...), muzeul satului, centrul vechi al Bucurestiului... Herastraul, Cismigiul... ma mai gandesc. Iarna Bucurestiul e cam dezolant, daca ninge se schimba cu totul, orice e frumos de vizitat. :)
Unde mergeti in Tunisia?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Fetelor, cum reusiti sa curatati noii dintisori? Ma tot preocupa asta... am impresia ca nu reusesc sa-i curat destul de bine, mai ales in partea de interior.

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu nu am curatat-o pana acum deloc.Cu ce o cureti?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca, eu folosesc comprese sterile. Ea tot rontaie periuta ei de dinti. Dar nu stiu daca e de-ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis un bazar la umanitare pentru Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Cine doreste sa posteze ceva sau sa liciteze rog sa intre la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844&whichpage=1

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anka,lasa-lasa,v-am vazut in realitate si sunteti chiar mai frumosi decat in poze-amandoi sunteti delicati si frumusei (Andrei este copia ta la fata,parerea mea)
Lala
,multa sanatate lui Bogdan!
Imi pare rau ca nu ati reusit sa veniti niciuna in IOR,noi am stat de pe la 9 pana spre 13 (si atunci am plecat cu taraboi,ca nu mai voia Sebastian sa se desparta de parcul lui drag ).L-am lasat sa urle si nu l-am bagat in seama,mergeam de parca aveam fanfara in urma .DUpa baie si masa, acum doarme dus-desi de obicei nu doarme dupa-amiaza
Adina,distractie placuta in concediu! mutare usoara,sper sa gasiti, in totalitate, viata pe care v-o doriti!
Dany,stai linistita,nu cred sa fie astea cauzele:si eu am leganat-o pe Stefania oe picioare cand era mai mica (acum adoarme singura,nu mai suporta leganatul),in primele luni a dormit numai pe spate-desi imi doream sa pot sa ii pun capul cand pe o parte,cand pe alta.Estwe posibil sa fie inca prea fragil sau sa nu stie el-inca- sa o sustina.Poti merge si la doctor,daca te ajuta (poate o cura de calciu,ceva sa ajute)
Anca,felicitari!!!
BB,pupici si de la noi,multi-multi!tot nu ti-am vazut pozele

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput