CRESA TITAN IV pareri actuale , experiente proprii
Raspunsuri - Pagina 5
nikol24 spune:
am fost si eu ieri sa inrteb de inscriere dar mi s a spus k de la 1 iulie incep inscrierile dak nu sunt prea indiscreta imi spui si mie cum ai reusit sa inscrii bebelul la cresa?ce varsta are?am tare nevoie de un sfat!dak vrei poti sa mi lasi unmes pe adresa mea maria_luisssa@yahoo.com mersi mult
LindaZ spune:
Si fetita mea a fost la cresa IV acum cativa ani, pentru un an jumate si a fost ok. Eu am fost multumita, a socializat, a devenit mai independenta, aveau mancare buna, etc. In vacanta de iarna efectiv plangea dupa cea mai buna educatoare a ei,care o lua in brate mereu si o iubea, de la care insa tot a venit acasa cu expresia "Stai acolo ca te omor", cu papucul in mana. Despre care doamna mi-a marturisit ca e spusa ca sa ii faca pe copii sa asculte si "copiii oricum nu inteleg ce spune". Asa ca ... eu ce sa spun, sunt multi copii, nu stau locului, nu fac toti ce le spun, ele nu au fost formate in metode mai noi de interactiune cu copiii, si desi sunt bune la suflet si au grija de ei, mai scapa astfel de expresii "nevinovate". Le inteleg si pe ele, ma inteleg si pe mine, si la al doilea copil am preferat sa fac gaura-n buget si sa platesc o bona si sa ma consider tare norocoasa ca am gasit-o ca la primul copil n-am reusit. Dar copilul meu a ramas cu amintiri placute intr-adevar, cred ca chiar s-ar intalni cu placere acum cu fostele ei educatoare, si eu la fel.
Georg_ella spune:
ziua buna, mamicutze!
de saptamana viitoare puiul meu merge la cresa, la Titan IV. am rugamintea la mamicile care au copiii mai demult acolo sau care au terminat cresa anul asta sa ne impartaseasca impresiile lor despre doamne, sa ne faca eventuale recomandari sau de cine sa ne ferim. ar fi folositor daca am stii care sunt doamnele care preiau grupe noi....sau nu se fac grupe noi, ci doar se integreaza copiii noi in grupele deja existente, pe criteriul varstei?
mercic fain
Natalitsa spune:
Salutare dragelor mamicutze!
Si fetitza mea va merge in curand la aceasta cresa, dar am mari indoieli...mai ales dupa ce am mai discutat cu alte mamici care au bebeii la aceasta cresa: se pare ca sunt hraniti toti cu aceeasi lingurita. Din ce am observat, majoritatea sunt raciti si acum nici nu ma mira stiind ca sunt hraniti asa...
Ce stiti despre acest lucru? Se poate oare face ceva?
Va multumesc muuuult de tot
cristinamh spune:
natalisa,
m-am nimerit de multe ori la masa cand aveam fetita la sugari. mereu a fost o "enigma" cum ii hraneau, dar m-am dumirit. avea un suport cu mai multe recipiente, gen tavile de aperitive cu separeuri, si in fiecare era o lingurita. nu stiu daca as putea hrani 3-5 copii simultan, ele puteau. si n-o faceau cu aceeasi lingurita.
ce iarasi era ok, pe la 11 le curatau o farfurie mare cu fructe. mere, portocale, banane facu te bucatele. o puneau in mijloc... si se serveau. a mea abia atunci a invatat sa manance fructe.
ce se mai intampla... e ca isi mai incurcau biberoanele. toate erau cu numele scris, in general copiii stiau care le apartine, dar in joaca le mai incurcau. ce poti sa vrei de la copii de 1.5 ani? sta mereu cu bibe in mana, mai mult de decor, il lasa jos... e altul mai pe faza decat ingrijitoarea, si-l ridica. credeti ca se citeste in manuta ca nu e bibe al lui? 3 oameni la 25-30 de copii nu fac minuni, dar eu zic ca se descurca minunat.
am uitat sa adaug, la grupa urmatoare deja mancau singuri. chiar si la sugari ii mai lasau cu linguritele pe cei mai maricei, sa-i poata hrani mai repede pe bebelusi.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani