Clasa a II a (2008-2009) partea I

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Citat:
eu sunt convinsa ca va fi destul de dificila clasa a 2-a, dar asta e, trebuie sa ne descurcam!
oricum, cu atatea idei si variate de pe DespreCopii, sigur nu ne va fi imposibil sa luam coronitze!

De descurcat ne descurcam...si sper sa nu fie nici anul acesta coronite...sper tot asa...la diplome pentru toata lumea...ca noi cu romana nu ne inscriem la primele locuri.

Ieri l-am pus sa citeasca "Desteapta-te romane" este prima lectie din cartea de romana...A spus ca nu poate sa-l citeasca, il canta. (este un cantec care-i place si-l stie de pe la 4 ani)...Eu nu... ca trebuie sa-l citeasca si se apuca el, dar tot cu intonatia cantecului . A trebuit sa i-l citesc eu o data ca sa-l poata citi si nu canta.

Nu exista legal coronite/ premii in ciclul primar . Doar diplome de absolvire.

Succes in clasa a II a !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira2find spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

[quote]P.S. In afara de faptul ca Ilenuca mea trece a IIa, sa stiti ca si eu trec tot intr-aIIa, dar cu copiii mei de la scoala

Mira2find, ma bucur ca avem printre noi pe cineva de specialitate care ne poate indruma.

Bucuria este de partea mea pt ca si eu am multe de invatat de la voi!

La noi, ziua a trecut cu bine. Ileana a primit manualele si auxiliarele. Se pare ca pentru toata lumea a picat bine vremea de-afara: ne-am retras in clasa, doamna a vorbit cu toata lumea, apoi a ramas cu copiii. Ileana mi-a marturisit ca a avut emotii pt ca nu stia ce vor avea de facut in prima zi
De astazi au intrat serios in paine, vad ca au de transcris "Desteapta-te, romane!" si de memorat pt autodictare.Era destul de neclar in mintea ei cine erau dacii si romanii;ne-a salvat filmulu"Dacii" pe care il aveam din colectia de la "Adevarul".
La matematica au 2 pagini de recapitulare din caietul special.
Au fost anuntati ca, incepand cu saptamana viitoare, vor ramane de doua ori si a cincea ora pt cerc de matem si de lb romana.
Inca nu se plange de nimic copilul meu, singurul lucru care ma supara este ca sufera ingrozitor cand trebuie sa se trezeasca, dimineata (deh, cine se trezea la 10-11, in vacanta?).
Va doresc sa aveti un an bun, copiii sa fie sanatosi si voi de asemenea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milicidana spune:

BUNA FETELOR la noi gata cu acomodarea si cu relaxarea am inceput in forta ,au teme de scris si la matematica au avut cinci ex,la romana de scris alfabetul si cuvinte cu literele din alfabet si poezia ALFABETUL TOAMNEI de invatat pe derost.Gata cu binele la noi,Alexandra a terminat temele aseara la ora 22 ,era foarte obosita ,am uitat sa zic ea invata dupa amiaz si este foarte obositor pentru copil. Sper sa fie bine si anul acesta si notele sa fie la fel.Anul trecut a mers bine .Bafta tuturor sa auzim numai de calificative mari[FB].

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa2007 spune:

buna ziua,vrem si noi in club.Pe fetita o cheama Laura si am trecut si noi in clasa doua,desi avem emotii ca si in clasa intai,pentru ca avem o doamna invatatoare noua.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Si noi am avut teme din prima zi dar nu ceva greu

Mergi la inceput

Aseara am avut sedinta cu parintii si printe altele ni s-a solicitat o adeverinta medicala pentru sport,din care sa reiasa ca are voie sa faca sport Pe vremea mea se cerea doar o scutire in cazul in care aveai o problema... Oare nu este prea multa birocratie sa pui parintele sa aduca tot felul de adeverinte si in ultima instanta tot el sa-si asume raspunderea?

Mergi la inceput

Mergi la inceput