Clasa a II a (2008-2009) partea I
Asa cum am promis azi am facut subiectul de clasa a II-a.
Cat de mari suntem!
Aici am fost clasa I:
Prima parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106350
A doua parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109288&whichpage=1
A treia parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112042&whichpage=1
A patra parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115234
A cincea parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117873&whichpage=1
A sasea parte aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121018&whichpage=1
Lista scolareilor de clasa II-a.
Bucuresti
mnarcisa---------- George Narcis
Violeta 69---------Mihnea-------------Scoala 128
Gabib------------- Alexandra
Bobita-------------Maria
Melinav------------Andrei
Preda vicky--------Dani----------------Scoala 126
Roxanal------------Maria---------------Scoala 171
dcop----------------Anamaria----------Scoala 172 "Sf. Andrei"
mikim--------------Karla----------------Scoala 195
Anuska-------------Ana-Claudia --------Scoala 117
LORE33-------------Mihai---------------Scoala 197
Mira2find------------Ileana--------------Scoala 10
Alba Iulia
mmi------------------Mihai
Campulung Moldovenesc
Milicidana------------Alexandra
Constanta
TinnaS.--------------Andrei
mishu n--------------Rares
Cluj Napoca
Simonaflo------------Oana
Cugir
Sarrb------------------Raul
Galati
Mihmir----------------Robert-------------Scoala 31 GHEORGHE MUNTEANU
Iasi
Carmenp--------------Ionut---------------Scoala 23
Pitesti
Valipop---------------Maria
Anamaria-------------Bogdan
Piatra Neamt
Dora 78--------------Amelia
lunna27--------------Paul Marian
Oradea
Mirelacarmen---------Oana-------------Liceul Pedagogic
Targu Mures
Sense------------------Bogdan
Australia
Vic-----------------------Mihai
Canada
Donia------------------Roxana
USA
Alintaroma-------------Bianca
???
lilach-------------------Laura
Crissa2007------------Laura
Raspunsuri
mmi spune:
Noi ne bucuram ca incepe scoala.
Mihaita mai are 4 ore de inot si incepem din nou tenisul.
Si scoala. Deabia asteapta sa se reintalneasca cu toti colegii si cu doamna invatatoare.
Succes la scoala tuturor elevilor din clasa a doua.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
mmi spune:
Buna filofteia.
In timpul scolii o sa mai limitam sportul.
In ceea ce priveste oboseala...
, da-mi voie sa-ti spun ca ne lasa lati pe toti si dupa aia mai face un sol la plapuma ca Dragulescu.
Tenis, badminton, darts, inot, fotbal, pe toate le are la "degetul mic"
.
Eu personal ma bucur ca face tenis (18-19.30) si inot (17-18.30)in mod organizat ( cate doua sedinte pe saptamana), ca in timpul ala mai respiram si noi. Mentionez ca nici cu scoala nu are nici o problema, bineinteles ca nu prea are rabdare sa citeasca, dar ce are pentru scoala termina rapid.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
preda_vicky spune:
Bine v-am regasit la capitol nou! Doresc si eu un an bun scolarilor nostri, sa aiba numai succese
!
Dani va merge din nou la after si anul acesta (deja merge acolo din 15 august), a terminat temele de vacanta, are 2 colegi noi acolo, si abia asteapta sa-si revada colegii de scoala si pe d-na invatatoare. Citeste din ce in ce mai bine, cu matematica se descurca (nu ma asteptam sa mai tina minte ceva dupa 2 luni de vacanta
), o sa incercam si noi sa-l dam la un sport, dar probabil va avea timp numai in wk, la after sta de la 12-19, deci e exclus.
Va
cu drag.
http://community.webshots.com/user/viki39
melinav spune:
Buna mamici si fosti bobocei,
noi tocmai ne-am intors din concediul in RO, cu Andrei si cu cele 2 bunici (le-am luat si pe ele sa se plimbe)!
In RO am ajuns la mare, foarte cald si acolo, cu toata briza; dupa 3 zile insa, ajungeam si la spital la Mangalia, juniorul a facut indigestie de la atata inghitit de apa sarata! doctora i-a gasit si niste pungi de puroi la amigdale, cica mai vechi, cine stie poate pe tren o fi racit. Asa ca gata cu plaja si cu balaceala. Am prins insa o demonstratie aviatica a celor de la Tuzla, care l-a incantat pe Andrei;
Zborul cu avionul l-a incantat f.f.f. mult, si "tehnologia ", zice el, de pe aici, la aeroport, metrou, dar pe seara cand s-a vazut in apatamentul nostru micut ( el care a stat 2 luni la bunici la curte) a inceput sa planga ca vrea inapoi in Ro). COntinua sa ne spun ca nu vrea sa ramana cu noi, ca ii e dor de amicii de la scoala din Ro. Astazi aici chiar a inceput scoala ...
Cu temele de vacanta era la 0 absolut, bunicii nu l-au stresat, dar acum trebui sa fortam recuperarea .. a uitat si multe litere bineinteles, dar dupa o saptamana de citit intens, a inceput sa-si revina, totusi nu e cursiv la citire. La mate sta mult mai bine.
anamaria exact cu acceasi carte cu balbaitul ne chinuim si noi.
anuska da-ne si noua reteta dupa care ati trecut de la cititul pe litere la cititul pe slabe si la cel cursiv!
Melina
marimica36 spune:
Buna dragelor,
Eu sunt mai noua pe forum, dar va citesc de mult timp.
Mai avem putin si o luam "de coada" iar. Noi am avut de facut un caiet de vacanta care cu chiu cu vai l-am terminat. Dar daca nu stateam cu gura pe ea sigur nu facea nici jumatate. Nu stiu ce sa zic, nu prea are asa tragere de inima a mea copila. De citit citeste binisor, dar nu stiu cum s-o fac sa citeasca mai mult. I-am cumparat fel si fel de carti mai colorate, scrise cu caractere mai mari.... nimic n-o incanta. Ce sa fac? La mate stam mai bine dar ne cam grabim cu raspunsul, nu terminam bine problema de citit (deci si aici avem probleme cu cititul) ca am si dat raspunsul, dar pentru ca ne grabim uneori mai este si gresit.... Gandul ne este doar la joaca...

. Ce sa-i fac s-o aduc mai aproape de carte?????
gabib spune:
Buna ziua mamici si scolerei!
Ne e dor de colegi si de doamna invatatoare, dar nu si de lectii.
Oricum, cu temele de vacanta nu stam prea bine, am efectuat doar aprox. 50%, insa eu consider ca e destul, fiindca au avut f. mult de lucru (un caiet de vacanta cu 130 de exercitii la romana, 130 la matematica si de citit si facut rezumate la: Dl. Goe, Vizita, Puiul, Fram Ursul Polar); nu a stiut ce-i acela un rezumat - a trebuit sa explic la nivel de cl. aII-a.
Nu am fortat-o ca sa n-o stresez cu lectiile in vacanta, iar cand incepe scoala sa nu mai vrea sa lucreze. A fost constiincioasa, a lucrat singura (nu a trebuit sa o "man" de la spate).
Pentru prima vacanta mare, eu zic ca a lucrat suficient.
Va dorim succes in noul an scolar, sa fiti sanatosi si voiosi.
Gabi si Alexandra
rasfatzata spune:
buna fetelor eu ce sa va spun de fetita nea anul acesta in noiembrie face 7 ani si normal ar fi mers in clasa a-intaia-a,dar aici va trece in a doua plang la figurat k nu citeste inca cunoaste literele si totusi ai este greu sa le lege sa se si so su ,ma me mi mo mu etc;de fapt ea a inceput anul trecut in octombrie nestiind limba si e mai greu k cititul de fapt nici nu stiu cum sa o invat in rom sau in spaniola k o cam ametesc?
si asa nu are chef de citit si nici nu-i place de multe ori ma intreaba cum de scrie in rom dar in spaniola se incurca....
offfff ce greu e ,as fi vrut sa fie in rom poate acum stia sa citeasca!
acum pe data de 9sept va incepe scoala asa ca poate va mai exersa....