O problema delicata
O persoana foarte draga si apropiata foarte draga mie dupa o casnicie ratata,divortata, a intilnit o parsoana care a reusit sa-i aduca zimbetul pe buze din nou,insa dupa cateva intilniri care au facut-o fericita, bineinteles el a incercat sa o sarute iar ea din cauza ca are proteza in partea de sus a maxilarului a refuzat si refuza sa se mai intlneasca cu respectivul din aceasta cauza si bineiteles ca sufera mult acum si se imchide din nou in ea ,ce parere aveti cum pot sa o incurajez si sa o fac macar sa incerce sa continue ,este tanara are 30 de ani ,nu sa paoate condamna sa ramina singura din acest motiv,nu este placut dar eu cred ca cineva care tine la tine ar putea trece cumva peste acest lucru.va multumesc
Raspunsuri
ruscus spune:
nu am inteles prea bine, nu se poate saruta pt ca.....?
ii e rusine sau o impiedica proteza?
eu cred ca nu trebuie sa se ascunda, daca se inteleg bine vor trece peste asta, poate vor gasi o solutie, un nou mod de a se saruta
daca raspunsul meu e deplasat cer scuze dar nu prea am inteles , numai bine
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara
lucia17 spune:
multumesc, ai inteles bine ii e rusine din cauza ca are proteza,nu are destul curaj sa-i marturiseasca acest lucru.numai bine si voua
marius spune:
Daca ea nu se impaca cu ea insasi.... orice om ar trebui sa faca pace cu el insasi si dupa aceea ar fi multe mult mai usoare.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
ioanadara spune:
Ar trebui sa-i spuna cred despre ce e vorba.Sa-i spuna despre proteza bineinteles. Doar nu e un capat de tara proteza asta.
Poate totusi ca problema este in alta parte .Doar "dupa cateva intalniri" cred ca nu exista increderea necesara si s-ar putea ca aici sa fie de fapt buba.
Sau sunt eu mai de moda veche...
principe spune:
Nu inteleg de ce proteza este un impediment?Nu este fixa,exista posibilitatea sa o piarda in momentul sarutului?
Cat despre faptul ca trebuie sa-i spuna ...eu nu cred ca este nevoie,cate fete care au operatii estetice isi avizeaza pretendentii si la primele intalniri "vezi ca am silicoane,am nasul micsorat,mi-am scos o coasta ca sa am talia mai ingusta,am unghii acrilice,extensii de par etc"
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
denizel spune:
Nu stiu, nu ma pricep la proteze dar presupun ca nu sunt tocmai fixe. Adica, ma gandesc, la o presiune mai mare probabil ca ambii parteneri ar avea o senzatie aiurea.
Probabil ca prietena Luciei se simte inconfortabil atat pentru ca e prea tanara pt. a purta o proteza, cat si pt. ca prietenul ei nu are asa ceva.
Cred ca singura solutie ar fi implantul.
martie spune:
De exemplu Monica Tatoiu (pe care multi o privesc ca pe femeia fatala) are proteza totala si nu i-a fost deloc rusine sa afirme chestia asta intr-o emisiune televizata.
Principe a pus chiar punctul pe "i". Dar mai sunt atatea vedete care isi inlocuiesc complet dantura naturala numai pentru a obtine perfectiunea (artificiala, cum-necum, nu conteaza...)
ana maria spune:
Poti sa-i spui ca exista un lipici (adeziv parca) si chiar daca de obicei nu foloseste sa incerce macar in situatiile delicate. Eu nu stiu cat de usor ii poate fi sa spuna asa ceva... mai ales unui barbat pe care abia l-a cunoscut. Sa nu uitam ca suntem in Ro.
grodear spune:
Nu este chiar un motiv intemeiat sa se inchida in ea pentru atata lucru si sa refuze orice apropiere fata de alt om care poate o iubeste si nu ar lua in seama chestia asta. Exista solutii pentru asa ceva. Adezivi, fel si fel de chestii. Se poate interesa si se rezolva.
Succes!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
lucia17 spune:
va multumedc pentru raspunsuri,inca mai duc mumca de lamurire cu ea,sper sa reusesc sa o fac sa inteleaga ca acest ,chiar daca nu este chiar placut nu poate sa o impiedice sa aiba vreo relatie ,nu neaparat cu respectivul,dar poate cu altcineva ,lucru pe care ea vrea sa si-l interzica si o vad cat sufera.