Program scurt plus bona sau program lung la gradi?

Program scurt plus bona sau program lung la gradi? | Autor: ixyshor

Link direct la acest mesaj

Buna mamici de pitici!
Baiatul meu are 2 ani si jumatate si am de ales intre 2 variante: gradi program lung sau programul scurt plus o bona. ce ma sfatuiti? care ar fi o solutie mai buna pt copil?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cred ca depinde mult de copil, de gradinita, de cum se adapteaza, nu cred ca e o solutie unica.

Noi am inceput gradinita in mai anul acesta, la 2 ani si 11 luni. Am inceput cu varianta program scurt plus bona, dar in scurta vreme am ramas la program lung. Initial nu stiam cum o sa-i placa, cat va dura pina se adapteaza cu schimbarea. Cam in trei saptamani am trecut la programul lung.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Depinde foarte mult daca tu in cazul in care copilul va merge la program prelungit si se va imbolnavi( raceala, antibiotic pana la bolile copilariei) iti vei putea lua concedii medicale sa stai acasa cu el.
Eu am bona si copilul meu(3 ani si 3 luni) va merge la program scurt probabil inca un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Daca ti le poti permite pe ambele, program scurt + bona este o optiune mai aproape de normalitate. Eu optez pentru asa ceva, cred ca este mai bine pentru copil.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixyshor spune:

Multumesc pt raspunsuri! Am o bona pe care ma pot baza zic eu si asa o sa facem, jumatate gradi, jumatate bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ixyshor as opta pt progaram jumi-juma. mi se pare mai ok pt copil.
dar si gabitzam are dreptate, nu zic, daca copilul se adapteaza, poate fi ok si un program lung. (off topic, gabi, ce mi-a placut semanatura ta, f adevarat! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am copiii la program lung, desi as fi putut sa-i las cu bunicii.
Depinde de gradinita, de copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

mai depinde si de starea de sanatate a copilului.

Cand este bolnavior nu va putea merge la gradi... asa ca tot pentru program scurt + bona.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput