Canionul Sapte Scari

Canionul Sapte Scari | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Am vazut un reportaj la televizor si mi-a placut, dar as prefera sa aflu informatii de la cei care au fost deja acolo. De unde se pleaca, cit de greu e drumul si cit faci pina la canion, e liniste si pace sau e plin de tarani cu manele dupa ei...Cam asta m-ar interesa. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Pleci de la cabana Dambul Morii (pe DN1, parca intre Timisu de Jos si Brasov). Intai este drum forestier, apoi poteca prin padure si in final ajungi la 7 scari. In w-e este plin de oameni, dar doar plecarea de la Dambul Morii, cam primele 30 min. Pana sus cam 2 ore, depinde cum mergi.

Cat de greu este.. e relativ; arata cam asa.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Un copil de 4 ani poate urca pe acolo? E periculos? Vad ca e destul de periculoasa scara aia ptr. un copil , mi-e frica de alunecat ca nu are prea multa baza pe care sa pui piciorul.. Noi am vrut sa mergem de multe ori, dar am evitat din cauza copilului,ca am inteles ca e destul de dificil pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am fost prin 1996 si a fost super fain drumul pana acolo.Am urcat doar scarile pana sus si ne-am intors pe urma.Cam alunecoase scarile,ca-s stropite cu apa.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Un copil de 4 ani poate urca pe acolo? E periculos? Vad ca e destul de periculoasa scara aia ptr. un copil , mi-e frica de alunecat ca nu are prea multa baza pe care sa pui piciorul.. Noi am vrut sa mergem de multe ori, dar am evitat din cauza copilului,ca am inteles ca e destul de dificil pentru ei.

Cred ca depinde de copil, pe unde a mai mers, etc. M a urcat prima data la 5,5 ani, dar asigurat (legat cu o cordelina) pe scarile mai mari. Dar eu as mai astepta.. macar un an, doi.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

De unde lasi masina mai ai de mers (urcat) inca doua ore? Masina se lasa la cabana Dimbul Morii? Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

De unde lasi masina mai ai de mers (urcat) inca doua ore? Masina se lasa la cabana Dimbul Morii? Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Da, pana sus (adica pana cand iesi sus din canion) se fac cam 2 ore; si mai putin daca se merge alert. Pt intoarcere cam tot atat. Si da, masina se lasa la Dambul Morii.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Traseul nu e greu deloc. Eu am fost de vreo 4-5 ori, ultima oara a fost doar sotul meu cu copiii. Cu fetita de 3 ani a stat la baza scarilor asteptandu-l pe junior (10 ani) care s-a catarat singur, fiind in weekend a fost ceva mai aglomerat si cam trebuie sa stepti (unii urca/altii coboara).
Scarile sunt in perfecta stare, singurul inconvenient e faptul ca sunt cam reci din cauza stropilor de apa, dar peisajul e superb!
Copilasul de 4 ani e mai greu, as spune chiar riscant, sa-l urci pe scari, dar puteti face cu schimbul sa urcati (sa-i raspund andei), oricum chiar si pana la scari merita tr,aseul.
Eu fiind din Brasov mi-e foarte aproape. In rest vad ca informatiile s-au oferit deja.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu stiu ca la urcare am plecat din Dambul Morii dar la coborare am luat-o prin alta parte pe un traseu frumos, prin padure. Era mai putin circulat decat cel pe scari si pitoresc. Am vazut niste ciuperci ca in povesti(rosii cu pete albe) Dar nu mai stiu ce marcaj avea: http://muntiicarpati.org/bin/liste/index.php?lng=ro&id=1302

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput