fisa bunului imobil

fisa bunului imobil | Autor: ama1357

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
poate nu am postat in locul potrivit,
poate stie cineva cum pot obtine si eu asa ceva... pentru o garsoniera pe care o am?

multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Te referi la fisa ce se tinea la asociatie si in care se inscriau proprietarii dintr-un bloc sau o componenta din documentatia cadastrala?
Pentru ce-ti trebuie ca sa ne lamurim asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

nu are legatura cu asociatia.

am o garsoniera in care vreau sa fac ceva lucrari si mi s-a zis ca in documentatia pe care trebuie sa o prezint la primarie pentru a primi acordul, trebuie pusa si aceasta foaie/fisa...

mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Atunci se refera la documentatia cadastrala.Daca ai cumparat-o dupa 1999 sau daca ai ipotecat-o inseamna ca o ai.Daca nu trebuie sa o comanzi,la o persoana autorizata.Acum aceasta presupune si inscrierea in cartea funciara.Ar fi totusi bine sa intrebi daca asta le e necesara ca sa nu arunci bani pe fereastra inutil.
Poate un simplu releveu le e de ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fisa bunului imobil face parte din documentatia cadastrala si se intocmeste de catre o persoana autorizata, adica un cadastrist. Procedura dureaza cam o luna din momentul in care cadastristul vine si face masuratorile acasa. Tot el merge la biroul de carte funciara si va va scoate incheierea de intabulare si un extras de carte funciara pentru informare. Prin aceste documente apartamentul primeste un nr. cadastral si este inscris in cartea funciara.
Eu va recomand sa faceti aceste demersuri, mai ales daca vreti sa vindeti sau sa ipotecati. Fara documentatie cadastrala si incheiere de intabulare nu veti putea face nici un act.
Succes!

http://tt.lilypie.com/5JRSp3.png

Mergi la inceput