Modificare aspect mobila

Modificare aspect mobila | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Am de gand sa modific mobila de bucatarie, e facuta din pal. Problema e ca are aplicata deasupra ceva lucios, nu stiu sa spun cum se numeste materialul. Eu m-am gandit sa-i dau jos briz-briz-urile pe care le are ( si care ma nevrozeaza la culme ) si sa o vopsesc. Se poate oare ? Si ce vopsea ar trebui sa cumpar ? Va rog, ajutati-ma cu o parere, un sfat ! Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Draguta, eu zic ca daca mobila e inca ok (inca se tine)..sa nu-ti bati tu capul cu vopsitul..reparatul fetelor, retusatul...

Mai bine vorbesti cu cineva care face mobila la comanda si doar iti schimba fetele..cu unele noi (alte usi, de pilda..sau alt blat)..vei avea astfel o mobila noua!!..iar..ca si costuri..cred ca te duce cam tot acolo unde te-ar duce "vopsitul" si bataia ta de cap cu treaba asta....Dintr-o foaie de pal (care costa cam 120-140 ron..nu vorbesc de palul cel mai scump acum..ci..de cel obisnuit)..iti ies toate fetele usi..sertare..si ce mai ai...)

Sa ai spor..si sa-ti iasa bine, indiferent ce vei hotari sa faci.

EDIT - si treaba asta..in mod sigur schimba total aspectul mobilei de bucatarie...practic..vei avea ...alta mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

E ca un fel de folie deasupra,dar prinsa perfect pe ea?Tare nu cred ca merge vopsita!Nu poti sa faci un test pe undeva,discret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Da, dulcetica, asa e... Nici eu nu cred ca pot sa o vopsesc

Mergi la inceput