Dulciuri fel de fel...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

laura gemul e bun la clatite asa ca se pune

Asa este!
Si cum ziceai ca ai facut crema de zahar ars pe aragaz?




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, laura a facut crema de zahar ars pe aragaz...nu eu
ah ce pofta am de crema de zahar ars.. pacat ca mananc singura din asta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monule,intrebarea era pt Laura,dar nu m-am facut eu bine inteleasa.
Si la mine e la fel...tot singura mananc crema de zahar ars.
Am facut intr-o zi din 3 sau 4 oua nu mai stiu cate am pus...si s-a aratat si Robert interesat...Dar a luat 2 lingurite si p-aia a zis:"mami nu mai vleau,azi cled ca am mancat mult dulce ca ma doale bultica". Diplomat baiatul mamii!




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Fetelor,care ati facut prajitura desteapta(cea care se separa)v-a placut?


Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Principeso,eu n-am facut niciodata prajitura asta,dar din cate am inteles,ar fi ceva in genul cremsnitului. Deci...buna!




Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cremsnitul si miloha e una si aceeasi praji? daca da,nu se compara,"inteligenta" prea are gust de lapte, de ou, nu stiu ce sa va zic,mie nu mi-a placut prea tare, ii lipseste savor...cu aceleasi ingredinte faci o crema de zahar ars si are gustul muuult mai bun.
inteligenta este aspectoasa,ma gandeam sa va intreb daca ati preparat aceasta prajitura daca nu ar merge pus pe deasupra gem sau o crema de fructe(ce alte idei aveti) sa o faca un pic mai savuroasa..???

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor,
scuze ca am intarziat cu raspunsul.eu lucrez in ture de 12 ore si in timpul sapt intru rar.

crema am facut-o cu reteta obisnuita(1Llapte,8 oua,8 ling zahar,6 ling zahar pt ars,arome)am ars zaharul si am lasat-o la racit,am facut compozitia si am turnat-o in cratita de 6 l.am pus capacul si am pus-o pe focmijlociu.cand s-a mai inchegat un pic am dat focul f.f. mic-aproape inchis si m-au uitat sa vad cand avea aspect de gata(ou inchegat).ce mi-a placut ca zaharul de pe peretii cratitei s-a topit si au ramas marginile curate.sirupul a fost muuult ca nu s-a mai evaporat la cuptor.
cratita este zepter si nu stiam daca merge la cuptor ca are un plastic sub manere.
sa stiti ca am facut poze da cand sa fac si la sectiune am ramas fara baterii.si nici ca le-am incarcat.

prajitura care se desparte am mancat de la o colega.buna cam in genul cremei de zahsar,cred ca are si faina sau gris in ea.merge cu siguranta frisca.

azi am facut zarzavat pt iarna asta sigur nu se pune.
va pupic si spor la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Multumesc Laura!

eu am la cuptor o budinca de macaroane cu branza,cocos si fructe uscate.




Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello!

Miha multumim de subiect nou si de listuta, tare organizata . Eu am poze pentru fiecare reteta, acolo unde e si reteta. Daca vrei sa iei linkurile sa le pui in listuta, ca eu nu pot.

Crema de zahar ars si eu o fac pe aragaz, dar pun vasul in care e crema la bain-marie (adica la abur). Asa iese si gustoasa si aspectuoasa.

Saptamanile astea n-am prea prajiturit (adica am facut un tiramisu si niste galuste cu prune). Trec printr-o perioada mai naspa, ma simt cam obosita si n-am chef de nimic, nici macar de prajiturit (ceea ce e cam grav). In plus, cand ma vede asa obosita si sotzul zice sa nu mai fac si praji, asa ca ma lasa fara motivatie .
Totusi, pe maine trag o cioco de casa (din aia in doua straturi ). O sa vin cu poze.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Two years now, and he's still Mr. Perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor este pe undeva reteta de cioco de casa aici la subiect? ca eu mm uitat in lista da poate n-o vazui eu
multumesc anticipat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post


Mergi la inceput