Dulciuri fel de fel...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Monule,copiii astia ai nostri parca ar fi nascuti o data,nu-i putem pacali cu nimic. Da,stiu...chiar is...

Nusha,chiar nu stiu de ce nu-ti iese ciocolata. Neaparat respecta ordinea ingredientelor.Si ce fel de lapte praf ai folosit?
Am facut si eu aseara ciocolata,am facut-o in 2 culori,dar in straturi. Am pus intr-un vas yena pe care l-am uns cu unt si acum dimineata era beton,abia am putut sa scot cateva bucatele. Data viitoare o sa pun folie.
Am avut o punga de lapte praf de 380g de la dr Oetcher,pe care am impartit-o ochiometric in doua. Am folosit un pachet de unt si 2 cani de zahar.Apa cate 100ml,deci 200 in total. Partea alba a iesit un pic mai moale,se vede treaba ca nu stau prea bine cu ochiometria. Chiar era un pic curgatoare,dar tot s-a intarit.
Te invit la mine intr-o zi sa facem cioco impreuna.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Cam asa arata ciocolata mea,in 2 culori.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Cam asa arata ciocolata mea,in 2 culori.

a mea o sa arate asa opeste 100 de ani cred

dar oricum nu ma las mai fac 1 saptamana viitoare! sigur am pus iar multa apa ca mi-a fost lene sa masor cu paharul ala gradat, dar perseverez ...promit

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miho fata hai vrei sa ma omori cu zile?
arata bestial ciocolata in doua culori...ce inalta o faci tu...am sa incerc si eu asa data viitoare...dar asta inseamna ca o mananc pe toate in juma de ceas

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monule,eu de dimineata la lupt cu ciocolata asta. Mai am un pic si o dau gata.
Is incleiata toata. Dar am incropit o placinta cu mere (cu foi cumparate) si niste www.lalena.ro/retete/17-mere-coapte-umplute-cu-banane.html" target="_blank">mere coapte si mi-am mai revenit,caci merele au fost cam acre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mmm...ce bine arata merele coapte cu banane...am sa le fac si eu...sa le mananc singura bineinteles ca desi sunt super sanatoase piticii astia mici nu o sa se atinga de ele

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

MIE MI-AU PLACUT CORNURILE,MISHO.

Merele is prea "exotice"aici si nu ajungem sa le mai bagam si la cuptor,le papam crude.

eu azi am facut orez cu lapte ,cu lapte condensat ,a iesit cremos si buuuun.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Wow, Miha, ce mi-ai facut si cu merele si cu ciucalata .
Eu am facut cheesecake fara coacere, din ala cu portocale in reteta originala, insa de data asta nu l-am facut cu portocale ci cu caise dezhidratate taiate bucatele mici si visine din dulceata si am pus doua esente de lamaie Dr. Oetker (din alea la fiola, ca la plic n-am gasit). A iesit tare bun si asa. Poza n-am reusit sa fac ca sotzul n-a mai avut rabdare si s-a apucat el s-o scoata din forma, a scapat-o pe platou si va dati seama ce-a iesit. A mancat-o si asa, ca doar gustul n-a fost afectat, numai ca eu m-am necajit ca m-am chinuit s-o ornez si s-o dichisesc si s-a ales praful.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Two years now, and he's still Mr. Perfect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui principe
Merele is prea "exotice"aici si nu ajungem sa le mai bagam si la cuptor,le papam crude.

Facem un troc?Eu iti trimit mere si tu lapte condensat?

Alinuta,sa va fie de bine "cizul"...Nici nu vreau sa-mi inchipui ce frumuseste a "stricat" sotul tau...

Mergi la inceput

Poate ca Natalia nu mai scrie pe aici pe la noi,dar macar poate mai citeste din cand in cand...

Sa-ti traiasca fata draga Natalia,sa fie sanatoasa,sa creasca mare si frumoasa. LA MULTI ANI si multe bucurii. Multi pupici de la noi.

Mergi la inceput