Grupa mica la gradinita

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Am plecat si eu azi de la gradi cu inima in stomac si cu lacrimi in ochi. A inceput sa planga de cand am schimbat-o de ghetute ca nu vrea sa plece mami. Am stat putin cu ea sa incerc sa o linistesc, dar mai rau a fost asa ca pana la urma am plecat...mergand cu spatele si tot uitandu-ma la ea. Din autobuz nu am mai rezistat si am sunat la gradi sa vad cum mai e. Se linistise de mult si statea cu doua papusele in mana.
Abia astept sa ma duc sa o iau, stiu ca o sa se obisnuiasca dar tot mi se rupe sufletul sa o las cu manutele lipite de geam si cu lacrimile pe fata

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Ma alatur si eu clubului cu copii plangacioasi. Desi Rares a mers la cresa de la 1 an, acum cand il las la gradi plange de mi se rupe sufletul. In cursul zilei e ok, manca doarme se poarta frumos, seara povesteste ce a facut...Sper sa se acomodeze cat mai repede. El este la 211, la Trapezului, gr mica 1. Poate mai sunt mamici cu copii aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

buna
ma alatur si eu copiilor si mamicilor la gradi
Luca are 4 ani si merge la gradi primul an dupa o tentativa nereusita la camin anul trecut
Ieri a plans un pic dupa ce am plecat,azi l-am lasat plangand dar se pare ca s-a linistit.Plange pana ce sosesc toti copii ,pana incep activitatile,apoi uita de mami.Parerea mea este ca toata treaba tine de plictiseala si isiaduce aminte,sunt lasati sa stea pe scaunel cu niste jucarii pana cand vin toti copii.Ori cred ca cel mai mult ar trebui sa fie atrasi de doamne cand sosesc sa i capteze cumva,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La noi e jale mare. Desi din ce citesc pe-aici ar trebui sa fiu incantata ca sunt doua educatoare la 20 de copilasi. Deci nesperat de bine. Sau poate am inteles eu gresit, o fi una dimineata si alta dupa amiaza, ca nu m-am lamurit de doua ori cand am mers a fost totul pe repede inainte, oricum si una daca este grupa tot nu e asa de mare sunt doar 20.
In schimb copilul meu e ala care urla ca din gura de sarpe. Azi cica a facut cel mai urit, nu il duc eu il duce soacra-mea pentru ca l-am dat la o gradinita aproape de ea copiii mei urmand sa stea oricum acolo in timpul saptamanii.
Totul e nasol. Ziua incepe cu plans acasa, apoi la gradinita iar plans/urlat, tavalit pe jos, batut cu picioarele in usa, strigat ca din gura de sarpe "mamaie, nu ma lasaaaaa", apoi intristare maxima pana vine sa-l ia acasa. Acasa e aparent vesel, dar daca il intrebi daca mai merge si maine la gradinita zice cu o tristete sfasietoare ca nu-i place la gradinita si ca nu mai vrea. A inceput si plansul in somn, n-o mai lasa pe soacra-mea sa mearga ncii la baie ca sa nu-l lase singur. La asta se adauga si o pereche de socri care incearca sa ma convinga ca imbolnavesc copilul daca insist atat cu mersul la gradinita.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

La noi e jale mare. Desi din ce citesc pe-aici ar trebui sa fiu incantata ca sunt doua educatoare la 20 de copilasi. Deci nesperat de bine. Sau poate am inteles eu gresit, o fi una dimineata si alta dupa amiaza, ca nu m-am lamurit de doua ori cand am mers a fost totul pe repede inainte, oricum si una daca este grupa tot nu e asa de mare sunt doar 20.
In schimb copilul meu e ala care urla ca din gura de sarpe. Azi cica a facut cel mai urit, nu il duc eu il duce soacra-mea pentru ca l-am dat la o gradinita aproape de ea copiii mei urmand sa stea oricum acolo in timpul saptamanii.
Totul e nasol. Ziua incepe cu plans acasa, apoi la gradinita iar plans/urlat, tavalit pe jos, batut cu picioarele in usa, strigat ca din gura de sarpe "mamaie, nu ma lasaaaaa", apoi intristare maxima pana vine sa-l ia acasa. Acasa e aparent vesel, dar daca il intrebi daca mai merge si maine la gradinita zice cu o tristete sfasietoare ca nu-i place la gradinita si ca nu mai vrea. A inceput si plansul in somn, n-o mai lasa pe soacra-mea sa mearga ncii la baie ca sa nu-l lase singur. La asta se adauga si o pereche de socri care incearca sa ma convinga ca imbolnavesc copilul daca insist atat cu mersul la gradinita.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Soacra-mea, dupa prima zi de gradi, cu plansetele de rigoare, ii spunea senina la telefon ca "daca nu vrea la gradi il ea acasa la ea". Imi venea sa-i fac . Adica noi ne chinuim sa-i explicam ca trebuie sa mearga etc si ea ne face praf toate eforturile.

Edit: la varsta ei, n-ar trebui sa aiba PUTINA MINTE??? Intrebare retorica, of course.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Buna din nou ...
Eu nu l-am mai dus pe David la gradinita nici ieri nici azi, pt ca dupa prima zi de gradinita l-am luat racit. Din fericire, doar o forma usoara, adica doar cu muci, dar muci de nici nu poate respira nici nu poate vorbi, ca se ineaca din cauza lor ... presupun ca il puteam duce si asa si ca mi l-ar fi primit, dar nu mi s-a parut ok sa o fac, mai ales ca eu stau acasa si poate sta cu mine, deci nu e pb ca nu am cu cine sa il las ...
Dar daca o sa imi raceasca in ritumul asta ... sincer nu cred ca vom rezolva nimic pt ca asa nu se va adapta in veci.
In plus, eu voi naste la sfarsitul lui octombrie ... si daca David o sa fie mereu bolnav ce o sa fac cu asta mica, care la inceput nu are sistemul imunitar format?
Ufff ... complicat cu gradinitele astea ... habar nu am cum e mai bine pt toata lumea.

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Azi l-am lasat la gradinita si am plecat... n-am mai ramas ca ieri, sa vedem reactiile... si nici educatoarea nu ne-a mai lasat pe hol, cum e si normal de altfel ! Trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca, mami pleaca si revine mai tarziu sa-l ia! Cand m-am dus sa-l iau, cica a plans putin... in schimb, i-a facut-o doamnei educatoare ... Adicatelea, cand s-a dus doamna sa bea o gura de apa, la oficiu, Robert a si zbughit-o din clasa ! Cica era deja jos, la parter... sala lor de clasa fiind la etaj... Si doar vroisem s-o atentionez pe doamna, ca al meu o tuleste, daca prinde vreun moment de neatentie ! Dar, nu mai reusii sa-i spun asta ... hmmmhhh, hmmmhhh... bine ca nu a patit nimic!!! Gradinita are iesirea exact la strada!!! Cum ai iesit, cum dai nas in nas cu masinile ! Offf, offf, offf...

P.S.- ieri, uitai sa va spun ca, pe la 09.30-10.00 eram si noi deja acasa ... azi l-am luat cand ne-a chemat doamna... chipurile a stat ... fata de ieri, cand facuse tambalau mare ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai ca deschid aici o problema mai spinoasa- azi am sedinta cu parintii!
sa-i duc un cadou doamnei educatoare sau nu?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

hai ca deschid aici o problema mai spinoasa- azi am sedinta cu parintii!
sa-i duc un cadou doamnei educatoare sau nu?

noi avem maine ...
dar nu cred ca ii duc nimic ... nu vad rostul deocamdata

Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nici eu nu vad rostul, dar recunosc ca n-as vrea sa fiu aia care nu i-a adus nik!

Mergi la inceput