Mamici de septembrie octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 21
musettepink spune:
neata!!!!!!!Bine inteles ca scrisesm un mesaj lung pe care l-am pierdut
Claudinna bine ai venit acasa,sa-ti traiasca bebe frumos!
Multumim de predarea stafetei,nu-mi vine sa cred ca am ajuns in septembrie!!!!!!!!!
Bitza tinem pumnii ca totul sa fie bine!
Tzitziri
sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai o nasterea usoara!
Andree and super visul tau,pai poate dupa ce nastem le facem cunostinta la bebei!!!!!
dragut si patutul,l-am trecut pe lista de cadouri!![]()
Andy,Eva,Babytzamultumesc mult pt galerie,avem mari emotii azi la dr pt ca hotaram cum nastem,azi noapte nici eu,nici tati nici bebe nu avem somn,incercam sa ne hotaram daca sa cerem cezariana...pana la urma tot la ea am ramsacum sa vedem ce zice si dr.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 10 ZILE 

tzitziri spune:
Va
pe toate si va multumim pentru urari!
Clau, astea da vesti bune...mi-a placut asa, pentru mine, mai ales partea cu "Cand am intrebat-o cum de s-a hotarat bb sa astepte atat, mi-a zis ca asa se intampla, pe la 32-33 s ii apuca pe multi cheful de venire pe lume dupa care se razgandesc si vin la termen.
Cam nehotarati bebeii.
"
...deci e pe dispozitii si chefuri de la varste fragede![]()
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clau_geo Cand am intrebat-o cum de s-a hotarat bb sa astepte atat, mi-a zis ca asa se intampla, pe la 32-33 s ii apuca pe multi cheful de venire pe lume dupa care se razgandesc si vin la termen. Cam nehotarati bebeii. |
Clau, ma bucur ca vestile tale sunt bune! Insa, dr tau m-a lasat cu gura cascata cu aceasta explicatie, chiar asa ti-a zis? Pare explicatia unui copil de clasa a 2a...

37+
LUCA
AMR 18 ZILE!!! 
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Clau felicitari pt vestile bune!Si daca cumva te apuca pana pe 8 faci tot cezariana?
Cd 
!
38+

LUCA

AMR 10 ZILE 

andy.p spune:
CD imi pare rau ca ai contractii.
Poate ai umblat si tu mai mult ,iei ceva tratament?
musettedeci pana la urma ati hotatrat cezariana?Sper sa reusesti sa-ti convingi dr 
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Clausuper vestile ![]() Acuma doar bb hotaraste ce si cum. 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
asa este, acum nu am altceva de facut decat sa astept sa vina , cu bine.

37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 4 zile ??? mai mult sau mai putin
musettepink spune:
Andy
dupa ce ne-am sfatuit pana la 2 noaptea am ramas pe varianta cezarianei,cel mai teama imi e ca dr meu pleca exact cand am eu dpn si tare imi e ca ma apuca nascarea tocmai atunci si chiar fara el nu vreau sa nasc...vedem azi ce zice cand voi avea placerea si unui control pe masa

.
!
38+

LUCA

AMR 10 ZILE 

babytza spune:
Clau ma bucur ca ai venit cu vesti bune !!!! 
Mai ai putin....
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
clau_geo spune:
tzitziri se pare ca bebeii sunt fitosi inca din burtica ![]()
Eva da asta a fost raspunsul insa se pare ca e ceva obisnuit, fiindca am vorbit cu altcineva si mi-a zis acelasi lucru.
Musette, da a ramas tot cezariana chiar daca se declanseaa de la sine chiar daca ajung luni pe 8 la spital ok.
Bafta multa azi la control si sa vii cu vesti bune 
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
ceva vesti de la Bitza? acum am vazut ca e in travaliu si urmeaza sa nasca, daca nu s-a intamplat inca.
Tin pumnii stransi bine sa fie o nastere usoara.

BITZA

Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita