Mamici de septembrie octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Raluca,pai odata si odata trebuie sa inceapa si colul ala sa se scurteze.Mie sincer peste 2cm nu mi se pare scurt deloc.La mine nu mi-a dat nici o aproximare(era la control, nu la eco- desi am auzit ceva gen juma de cm??!!- dar sper sa fi fost eu prea in trauma si sa fi avut scapari de auz),dar cu col de peste 2cm, daca e inchis, nu cred ca are sens sa iti faci prea multe probleme.
Doctorul tau ce a zis?

Nerantula, foarte frumoase desenele

Legat de colostru....nici eu nu mai am de vreo 3 saptamani cred...desi inainte era.Dar o sa vedem la momentul potrivit cum stam cu productia de laptic.

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Doctorul nu s-a ingrijorat, a zis ca o sa fie bine, dar sti cu e....Plus ca de ceva timp, ma cam doare zona pelvina si ma mai inteapa dar nu tot timpul... Si nu mai pot sa mai stau in sezut din cauza ca simt o presiune si ma panichez. Colul l-am avut si un pic deschis , dar la ultima eco mi=a zis ca e inchis! ca sa mai zic.... sper sa fie bine... Miercuri ma duc la eco 3D si o sa aflu mai multe.

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare fetelor!

ANDY.P tocmai am cumparat crema DR. BOICI si ma gandeam ca nu scrie nimic de gravide sau mame care alapteaza. Tu stii ca e ok? Ma ucide sciaticul asta!!!!!! plus ca am ramas cu o durere la coaste de cand m-a apasat tanti asistenta. Deci e ok sa folosesc? o fi avand efect?

DYANIRA acum am vazut ca pe BB al tau o sa il cehme ca pe al meu! sa iti dea DD o nastere usoara si un copil sanatos, destept si frumos!!!

va pup dulce pe toate!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello fetelor,
Am pus o intrebare mai devereme dar se pare ca nimeni nu ma baga si pe mine in seama.....helpppp
Cum descrieti voi contractiile....cred ca am ceva dar nu as stii cu ce sa le descriu
MULtzuuu

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Diarux da o sa il cheme ANDREI TUDOR, Andrei am vrut ei si Tudor tati.Sper sa am un baietel la fel de frumos si sanatos ca al tau.am citit povestea nasterii baietelului tau si m-a impresionat, esti o mama tare curajoasa, ma rog sa am si eu atata curaj ca tine.Ti-am admirat si toate poeziile care le-ai scris pt colegele tale de la odisee, ai tare mult talent.Si mai esti si profesoara de a meamultumesc pt urari.Si eu iti doresc sa te bucuri toata viata de minunea ta sa va aduca tie si sotului numai bucurii si sa fiti mereu mandri de el.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dyanu ma deranjeaza deloc,chiar ma bucur ca vrei sa anunt eu pe bb Andrei.Imi pare rau de mana nu stiam ca e asa grav.
diarux noua ne-a fost recomandata crema de o farmacista Lucutta,face si ea parte din odiseea noastra... e k,sunt mai multe fete care o folosesc,e safe.
nikolici contractiile sunt de 2 feluri dureroase si BH nedureroase si se manifesta prin faptul ca ti se strange burta ff tare,daca nu te dor sunt de celeBH ,normale se pregateste uterul de nastere,daca simti ca te doare si devin mai multe si regulate atunci nu e k.Sper ca ai inteles ceva.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello fetelor,
Am pus o intrebare mai devereme dar se pare ca nimeni nu ma baga si pe mine in seama.....helpppp
Cum descrieti voi contractiile....cred ca am ceva dar nu as stii cu ce sa le descriu
MULtzuuu

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 41

Nikolici, doctorul mi-a explicat ca uterul se strange ca un ghem, simti clar burtica intarita; contractiile pot fi insotite sau nu de durere! Pot fi Braxton-Hicks (nedureroase!)!

Tu ce simti?

37+ LUCA

AMR 19 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Maine se anunta o zi plina, naste Bitza, suntem multe fete care mergem la doctor: Clau, Laureta, Denisa, Musette, Felicic, Dyanira, Nerantula - si multa bafta tuturor, sper ca n-am omis pe nimeni.

Nikolici ti-as explica eu dar ma vaitam chiar ieri ca am ajuns in saptamana 39 fara sa experimentez contractii. Din ce descria Anca ti se strange burtica si ramane asa cateva secunde, iar daca apesi atunci pe ea doare. Acum nu stiu, poate difera de la o femeie la alta.

Dyanira off imi pare rau ca suferi atata...un dus cald, un masaj ceva, poate te ajuta..

Eva chiar ca te-ai indopat!

Musette te-am visat astnoapte, venisei la mine in vizita .

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANDY P. sar'na de info. sper sa treaca . nu mai suport durerea asta, mai ales cand sar din pat noaptea ca plange shtrumful.

DYANIRA dragutza. si un special si pentru BB ANDREI TUDOR !!!da, de maine incepe scoala...am sa trag si eu o fuga ca tot sunt corigentele maine, sa ii salut pe dromaderi! Sper ca tati sa se descurce vreo 3 ore cu shtrumful. Atat ca nu poate sa il alapteze!

NIKOLICI eu n-am stiut ce-s alea contractii pana in ziua in care am nascut. dar crede-ma ca atunci am inteles din prima ca sunt contractii!!!!Nici pe alea BH nu le-am avut. sau le-oi fi avut si nu am stiut eu...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andreea multumesc, iti doresc si eu bafta la medic.Tu cum nasti?

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Boo tocmai ca imi aminteam patania ta si de-aia nici nu m-am incumetat sa-mi iau pana acum. Dar nici cu crema nu m-as da ca nu mai stiu unde am citit ca nu e bine sa ne dam cu nimic pe-acolo cu cateva saptamani inainte sa nastem...poate imi amintesc eu gresit, ma uit sa vad daca am vreo crema cu lanolina. Stii tu o marca anume?
Ce frumos doarme Alexandru pe burtica ta ! E un scump, sa-ti traiasca! Daca tot te-am prins prin zona si bineinteles daca ai putin timp, vroiam sa te intreb de patutul pliant de la baby comfort, iti e util acum? Ca il au din nou pe stoc astia si am dat comanda dar n-am primit nici un semn, poate ma razgandesc..

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Eu mi-am luat tot de la Bioclin crema cu lanolina. Asa se cheama: LANOLINA. E un tub micut dar e suficient. Si mie mi-a facut tare bine.
Patutul e perfect !! Mai ales ca il plimb prin casa dupa mine. Seara il iau in dormitor ca doarme langa patul nostru ca sa-l aud. Iar ziua il mutam in living, ca sa stea bebe cu noi, sa se obisnuiasca cu zgomotul, plus ca daca e cald mai dau drumul la aer conditionat. As putea sa il scot si afara pe balcon sa mai doarma acolo.. sau direct in landou. Deci eu il folosesc la maxim si mi se pare foarte bun. Cu ala mare din lemn nu as fi putut sa fac toate astea.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput