Mamici de septembrie octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andreea mie mi s-a cojit pielea asa cand m-am dat cu Garmastan .. V-am povestit mai demult ce am patit de la el si de atunci nu m-am mai dat. Eu acum nu m-as da cu nimic, eventual doar cu crema hidratanta. Iar in timpul alaptarii daca ai probleme sa stii ca crema cu lanolina si compresele de la Bioclin sunt excelente. Eu cu ele m-am reparat.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Boo tocmai ca imi aminteam patania ta si de-aia nici nu m-am incumetat sa-mi iau pana acum. Dar nici cu crema nu m-as da ca nu mai stiu unde am citit ca nu e bine sa ne dam cu nimic pe-acolo cu cateva saptamani inainte sa nastem...poate imi amintesc eu gresit, ma uit sa vad daca am vreo crema cu lanolina. Stii tu o marca anume?
Ce frumos doarme Alexandru pe burtica ta ! E un scump, sa-ti traiasca! Daca tot te-am prins prin zona si bineinteles daca ai putin timp, vroiam sa te intreb de patutul pliant de la baby comfort, iti e util acum? Ca il au din nou pe stoc astia si am dat comanda dar n-am primit nici un semn, poate ma razgandesc..

Nikolici eu am avut colostru de prin luna a 3-a si la fel, la un moment dat mi s-a oprit de tot, parca acum vreo luna. Acum a revenit in forta, dar mai mult la un san.

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu mi-am luat ceva crema de sani de la Babylove. Inca nu am incercat-o, probabil ca o sa mai aman momentul. Eu am observat ca sunt diferente intre sani, unul curge si are sfarcul mai dezvoltat, celalalt pauza. Nu curg asa ca la robinet, cam 2-3 picaturi/zi, nu exagerat.

in prospectul cremei scrie ca e buna si pentru buze uscate, asa ca pana la urma o folosesc eu la ceva.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Eu sper ca oprirea colostrului in luna a 8 a sa nu fie un impediment in a avea lapte pe mai tarziu...as suferi tare mult sa nu-mi simt copilul la san.

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 41

Mergi la inceput

Nikolici din cate am citit oprirea sau prezenta colostrului nu prea are nici o legatura cu ce va fi mai tarziu. Eu zic sa stai linistita.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multzu mult pt incurajari!!!
Poate sa-mi explice si mie careva cum sunt contractiile la voi???
Poate in felul asta imi dau seama si eu ce este aceea o contractie.
Mersic

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Raluca,pai odata si odata trebuie sa inceapa si colul ala sa se scurteze.Mie sincer peste 2cm nu mi se pare scurt deloc.La mine nu mi-a dat nici o aproximare(era la control, nu la eco- desi am auzit ceva gen juma de cm??!!- dar sper sa fi fost eu prea in trauma si sa fi avut scapari de auz),dar cu col de peste 2cm, daca e inchis, nu cred ca are sens sa iti faci prea multe probleme.
Doctorul tau ce a zis?

Nerantula, foarte frumoase desenele

Legat de colostru....nici eu nu mai am de vreo 3 saptamani cred...desi inainte era.Dar o sa vedem la momentul potrivit cum stam cu productia de laptic.

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

M-am intors de la ai mei. Mancat varza cu mamaliga, pui cu mujdei, ardei umpluti luati la pachet ( ca nu se mai putea!!!), si desert-crema de zahar ars. Acum, balonul sta frumusel la umbra, digera!

Andreea_and, da, m-am "indopat" (incheiat citatul)

Votat frumoasa Inisa! Laureta, eu sper sa nu te retina in spital! Daca maine nu dai un semn ma bag in seama cu un SMS!

Eu am broboane de colostru din ambii sani dar nu are legatura tanda cu manda, laptele si colostrul inainte de nastere nu dau decat o necunoscuta! Rezolvata dupa nastere!

37+ LUCA

AMR 20 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

eu de ce nu vad pozele cu camera cu Peter Pan?

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

eu de ce nu vad pozele cu camera cu Peter Pan?

37+ - Andreea

Ai intrat pe contul comun webshots?
Ai un PM de la mine!

37+ LUCA

AMR 20 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput