la cate sapt ati nascut?

la cate sapt ati nascut? | Autor: ionela86ifr

Link direct la acest mesaj

va rog sunt intr-o mare dilema am 41 sapt implinite si nimic nimic bebele meu nu vrea sa imi dea nici un semn!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mai ai vreme pana la 42 de saptamani daca nici atunci, o sa ti se induca nasterea. Tin pumnii!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

buna!
si eu am facut 40 de saptamani marti,pe 26 august si tot astept sa inceapa travaliul. eram ingrijorata asa ca am fost pe 28 si am facut o eco si un control. bebe e bine,are lichid,placenta e buna, doar ca am colul inchis si dr mi-a zis sa mai asteptam si ca dupa 1 septembrie vorbim. iar intre timp tre sa fiu atenta la comportamentul lui, ca el sa fie la fel de jucaus( nici mai bleg,nici mai agitat) ca pana acum si daca observ ceva, orice, sa vin la spital.
dr mi-a mai spus ca pot astepta si pana la 42 de saptamani,dar dupa 41 bebe trebuie monitorizat si ar trebui sa ma prezint la control din 2 in 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Mi mi se pare foarte riscant sa astepti pana la 41-42 de saptamani ca sa vezi daca se declanseaza spontan nasterea. Exista o multime de probleme care pot aparea intrauterin, de la cordon ombilical infasurat si asfixie, probleme cu placenta care nu mai hraneste fatul cum trebuie, la lichid verde de la meconiu. Eu am nascut fetita la 39 de saptamani si baiatul la 38, ambele nasteri provocate.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela86ifr spune:

va multumesc pt raspunsuri !cred ca de luni ma duc sa vad care e treaba ,de miscat misca bine dar cum ati spus si voi sunt mai multi factori care pot dauna bebelusului.

Mergi la inceput

dar... orice parere si sfat e bine venit pt ca ma aflu la prima sarcina si nu sunt asa bineinformata mai multe pareri ma ajuta in deciziile pe care le voi lua.multumesc mult fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Pe aici nimeni nu iti provoaca nasterea mai devreme daca nu e cazul - se asteapta 10 zile peste DPN - apoi se induce. Mamica este monitorizata mai atent in ultima saptamana. Stiu femei care au nascut la 40+ bebelushi fara probleme.

Cat despre mine, ca sa raspund la intrebarea din titlu Am nascut in saptamana 37.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu am nascut la 38+ deci intrata in 39. semnele pe care le tot asteptam am aflat abia la vizita la doctor pe calul balan ca le am si sa nu le mai urmaresc atata am o rezistenta crescuta la durere si desi eu aveam contractii nu am stiut pt ca efectiv nu le simteam

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu am nascut la 40 de saptamani fara 2 zile.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Voi numarati saptamanile de la UCM?

Mergi la inceput

da de la UCM acum am 41 de sapt si 1 zi.de ce?

Mergi la inceput