Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si pt cele care nasc natural sa va pregatiti multe multe tampoane din tifon cu vata... ca eu le schimbam de cate ori mergeam la toaleta si se duc atat de repede.Eu una nu am folosit tampoane tip always in spital ca nu aveam de ce sa le lipesc si mi se par cam neigienice atunci...Am folosit acasa cand mi-am mai revenit

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Citeam acum in urma la ce s-a discutat pe forum si.... eu sunt cea mai mica. Adica bebele meu o sa fie cel mai mic. Sper sa fii vazut bine.

Vreau sa va spun ca, desi e mic, e foooaaaarte voinic. Il simt cum misca aproape toata ziua.

25+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

uitate si la mine ... la cum creste burta... ...tot 25 de spat am...implinite abea azi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Doamne... ca am niste arsuri in seara asta

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ank eu am arsuri si acuma. Si sunt tare neplacute.Orice mananc am arsuri ,am si vomitat de vreo 2 ori in ultima sapt dein cauza arsurilor!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank dupa nastere naturala nu poti sau nu ai voie sa porti chiloti?

Roxy a mea cred ca nu mai are loc decat de intins, asa ca nu mai topaie, mai mult face valuri.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Salutare dragele mele!
Am fost la control la spital si m-a chemat maine sa ma interneze pt analize si alte investigatii cu tot cu bagaj!Tensiunea mea e putin mai mare si vom vedea maine daca facem cezariana sau nu.Si copilul e destul de mare dar tot maine vom sti exact cat are!
Termenul e chiar maine deci s-ar putea naste copilul meu fix la 40 de saptamani!

Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ank dupa nastere naturala nu poti sau nu ai voie sa porti chiloti?

Roxy a mea cred ca nu mai are loc decat de intins, asa ca nu mai topaie, mai mult face valuri.

37+ - Andreea

eu sincer i-am considerat incomozi, asta din cauza taieturii ... sunt unii medici care nu permit.Dar avand in vedere ca dr mea venea de 3 ori pe zi sa ma vada la chiar nu mi-ar fi fost ok sa port ...si sa ii tot dau jos

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Hehehe eu ii zic ca ma trage curentul daca ma lasa fara...

Azi noapte am visat ca mi s-a rupt apa si eram la plimbare cu masina prin oras, nu aveam bagajul facut (cum nu il am nici acum)... infernal...

Mesterii cica imi vin abia miercuri da noi sa fim sanatosi.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

In legatura cu chilotii nu va lasa dr sa ii purtati si nu conteaza cum ai nascut natural si cezariana.
Eu sunt suparata am fost la medic cu Bebe meu si am aflat ca nu prea pune in greutate se pare ca nu am eu laptele gras mai ma duc joi la control si daca pina atunci nu pune in greutate trecem pe lapte praf in completare.M-am dus cu una si am venit cu alta: petele le rezolvam ca au mai trecut dar acum sa vedem cu greutatea

Mergi la inceput

Serbanica eu zic sa stai linistita.Am inteles ca bebei mari la nastere pun mai putin in greutate in prima luna.
La cezariana se folosesc tot tampoane de vata?Poate imi face cezariana si habar nu am , le-ati facut de acasa sau acolo?

Diana

Mergi la inceput