Gravidute si mamici de Timisoara (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ela pe mai nu primesti!Si mie mi-a depus sotul la primarie!

Am niste draci pe sot...am fost pe platanilor si prima nu am luat-o ptr ca d-lui nu mi-a zis ca trebuie si certificatul de nastere!

Am vazut poze de Iulia, Bea Si Alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Cit are copilul tau?Cit a avut la nastere?Daca e mare nu e obligata.
Asta e la noi poate la voi in Tm e altceva.
Dya nu cred ca merita investitia mai ales ca la 15 zile poti sa te duci la dr sa il cintaresti mai ales ca e si obligatoriu controlul.Dupaceea la in fiecare luna.

Draga mea, ori doctorita asta este super draguta, ori aici sunt regulile altfel:); fetita mea a avut la nastere 4.4 kg (deci mare:)) si m-a rugat de la prima vizita sa iau laptele prfa. Am refuzat ca i-am zis ca alaptez si m-am dus luna asta sa ii spun ca vreau si a zis ca nu e nici o problema, sa vin in ultima saptamana sa ma treaca pe lista......Deci, traim in Romania.....:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Fetelor noi din pacate nu am inceput gradinita din cauza herpanginei si gingivitei ... mai stam acasa cateva zile sa ne treaca.

Uite aici pozici cu noi din concediu

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

cristina, FERICITO:):). Sunt pur si simplu minunati:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Stiti ce vreau sa va intreb .. are careva dintre voi masina de spalat cu uscator ...sau uscator separat. Daca aveti imi spuneti si mie daca merita investitia??

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

eu am si merita ca nu am unde usca.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Serbanica si mie mi-au zis daca vreau lapte praf...Eu nu l-am luat ca nu am ce face cu el...Am vazut ca unele mamici il iau si il vand...Eu m-am gandit ca mai bine nu il iau ca sa ajunga sa dea la cei care chiar au nevoie.

Fetele se anunta vremuri grele...recesiune everywhere!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Deci inseamna ca nu am fost rea fancy?M-am mai linistit ca mi se rupea inima cind il auzeam cum plinge!

Pai inima ti se rupe oricum:) cand il auzi ca plange dar ajungem si noi la capatul puterilor cateodata....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Serbanica si mie mi-au zis daca vreau lapte praf...Eu nu l-am luat ca nu am ce face cu el...Am vazut ca unele mamici il iau si il vand...Eu m-am gandit ca mai bine nu il iau ca sa ajunga sa dea la cei care chiar au nevoie.

Fetele se anunta vremuri grele...recesiune everywhere!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Cum sa-l vanda????? Sunt revoltata:). daca tot il primesc gratis sa il dea mai departe gratis......

Mergi la inceput

Citat:

Neata!

Am niste draci pe sot...am fost pe platanilor si prima nu am luat-o ptr ca d-lui nu mi-a zis ca trebuie si certificatul de nastere!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Miha, cand ridici prima iti trebuie certificatul? se poate copie sau trebuie originalul?
Daca te consoleaza cu ceva, si sotul meu ar fi facut la fel, e tare aiurit cand e vorba de asa ceva:)

Mergi la inceput

Citat:

Neata!

Miha, si eu ma tot uit mereu la filmuletul cu Eli si Cris; asa mi se pare ca fetitele noastre seamana:):)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elatim

A intrat alocatia pe card ,dar nu pricep ceva : au intrat 600ron ,iunie ,iul,aug? 13-31.05 unde e?

Elatim si Victor 13.05.2008

Sotul cica noua ne-au intrat 640!

Mergi la inceput